INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@inverter
Uvijek sam pokušavo dočarati i pisati istinu, dakako dosta puta sam se prevario, ne namjerno da nekoga povrijedim nego sam to tako vidio. Hoćeš reći da sam trebao pretpostaviti ovakav pad pošto sam od 2007 na burzi, tj forumu. Dobro znamo i Ti i ja a i pojedinci da postoji linja otpora točno na 4,53 kn , lipa gore dole. Ako probije tu liniju otpora, ode to k vragu i sam dragi Bog zna di će se zaustaviti. Lupilo je danas o nju i odbilo se ali nedostaju sviječice, nema ih, što znači da bi to trebalo u probijanje dugoročne linije trenda otpora. No pred nama je pa vidimo ostatak razvoja prem da se slažem s KT1R2… mogla bi to biti okrugla brojka !!

I very much love INGRA !!

Veselo je na ingri 😉

aj sad odbijanac zbog novog posla 🙂

Evo vam posla … :)!

Ma daj.. [lol]

Vaš link

Bolje živjeti sto godina u bogatstvu nego sedam dana u siromaštvu!

evo ga na objava posla od 21 milja kuna,vjeroatno su se uplašili pa ono da makar nešto objave

volim kocku zato ulazem u turbo certifikate

Ako nitko ne bude odgovarao za ove manipulacije onda kvragu i sve.

Živjela naša vječna INGRA, Hezbollah i Bashar Al-Assad.

Ma daj.. [lol]

Vaš link

Sad udri po asku, tragikomedija [lol]

Ovaj tekst nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica.

bit će prije,da dignu cijenu iznad 5kn,da opet mogu prodavat. koliki je profit od tog posla 3miliona kuna, toliko su samo kamata platili zbog kašnjenja s ovim kreditom prošli tjedan.

Bolje zaraditi malo nego izgubiti puno.

Jbga, Ingra se vraća u život. A nisko je u MP3.

Ma daj.. [lol]

Vaš link

Zanimljivo je da kod svih ovakvih vijesti se navede ukupna vrijednost projekta a ne koliki je udio Ingre u tome. To je kao da električar dođe zamijeniti žarulju u nekoj zgradi od 100 milijuna eura i onda kaze da on sudjeluje u projektu vrijednom 100 milijuna eura 🙂

Ingra je vec navela milijarde i milijarde u nekim projektima u kojima sudjeluje a slabo se to vidi na prihodima.

Najbolje je da pričekaš da svi biznis portali i dnevne novine objave vijest pa tek onda kupuj. Ja ingru očekujem vrlo brzo na 8 kuna.

New Report

Close