INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@uprava
će reći svoje a to je stečaj? i šta ćete onda?

Ako se fondovima isplati stečaj, isplati se i nama. Imat će mo svi 0 kuna, tako i oni koji su rušili neće imati nikakve koristi od toga. Bolje i stečaj nego ova neizvjesnost. Treba otvoreno izaći pred dioničare i objasniti u kakvoj situaciji se firma nalazi. Ima li kakvih projekata vani, i u kojoj su fazi. Treba otvoreno iznijeti i stanje oko Arene. Koliko Ingra godišnje otplati Bankama za Arenu, i da li im nakon toga ostane što od godišnje svote koju uplaćuju RH i grad Zagreb.Ne treba gore od ovoga odugovlačenja i skrivanja svih relavantnih činjenica koje se tiču stanja firme, a u međuvremenu namjerno rušenje cijene do besvijesti. Zar je problem napisati par stranica teksta i poslati ih službeno na ZSE, pa kako bilo da bilo stanje.

@uprava

ma hajde?
ajde napiši ovdje kolike su ugovorne obveze države i grada Zagreba prema Ingri za Arenu Zagreb?
Ingra će za par godina otplatiti kredit koji je digla za izgradnju, a nakon toga sva lova koju će joj plaćati država i grad Zagreb je čista zarada Ingre. Uz to, oni Ingri plaćaju i ODRŽAVANJE Arene svaki mjesec, tako da se radi o prilično velikom iznos. Arena je najveće dugovanje Ingre za pojedinačni projekt, a za par godina će to biti otplaćeno. Moguće je i da država otkupi Arenu i riješi se dugotrajnog plaćanja Arene, a Ingri bi to bila također odlična opcija jer bi jako smanjila kreditne obveze.
Imam dojam da ljudi pišu onako, navrat nanos bez da znaju cijelu konstrukciju [rolleyes]

moji postovi nisu savjet za kupnju ili prodaju dionica nego moje osobno mišljenje

@uprava

Ako se fondovima isplati stečaj, isplati se i nama. Imat će mo svi 0 kuna, tako i oni koji su rušili neće imati nikakve koristi od toga. Bolje i stečaj nego ova neizvjesnost. Treba otvoreno izaći pred dioničare i objasniti u kakvoj situaciji se firma nalazi. Ima li kakvih projekata vani, i u kojoj su fazi. Treba otvoreno iznijeti i stanje oko Arene. Koliko Ingra godišnje otplati Bankama za Arenu, i da li im nakon toga ostane što od godišnje svote koju uplaćuju RH i grad Zagreb.Ne treba gore od ovoga odugovlačenja i skrivanja svih relavantnih činjenica koje se tiču stanja firme, a u međuvremenu namjerno rušenje cijene do besvijesti. Zar je problem napisati par stranica teksta i poslati ih službeno na ZSE, pa kako bilo da bilo stanje.
[/quote]
vi ste loš investitor opet ponavljam,o ingri se zna sve-interno.

@uprava

ma hajde?
ajde napiši ovdje kolike su ugovorne obveze države i grada Zagreba prema Ingri za Arenu Zagreb?
Ingra će za par godina otplatiti kredit koji je digla za izgradnju, a nakon toga sva lova koju će joj plaćati država i grad Zagreb je čista zarada Ingre. Uz to, oni Ingri plaćaju i ODRŽAVANJE Arene svaki mjesec, tako da se radi o prilično velikom iznos. Arena je najveće dugovanje Ingre za pojedinačni projekt, a za par godina će to biti otplaćeno. Moguće je i da država otkupi Arenu i riješi se dugotrajnog plaćanja Arene, a Ingri bi to bila također odlična opcija jer bi jako smanjila kreditne obveze.
Imam dojam da ljudi pišu onako, navrat nanos bez da znaju cijelu konstrukciju [rolleyes]
[/quote]
arena zagreb je promašaj svih promašaja na kugli zemaljskoj. novih poslova nema. interes interni stečaj. za par godina ja cu imat više nego sada. Lp

S šta bi to Ingru trebalo biti briga što je arena promašaj, ugovor je ugovor…

Sve što pišem moje je osobno mišljenje i ne predstavlja nagovor na kupnju ili prodaju!!

@uprava

[/quote]
vi ste loš investitor opet ponavljam,o ingri se zna sve-interno.
[/quote]
Možda ste Vi jedan od onih što znaju-interno?

sa mojima 100000 komada, ajmo upregnit pa skupit kako triba

Bravo matrimon!
Cestitam i dobrodosao medju nase redove…

moram se sloziti s kolegama
ovo s ingrom i cijenom je sramota uprave
da se tako bezocno rusi i da se informacije ne daju zasto i zbog cega
mislim da treba njima uskok dovesti pa nek se oni bave stanjem

ispricavam se sto sam drukao na pad ali to je normalno jer svi zelimo kupiti jeftinije a ne skuplje

btw evo cu kupiti jednu dionicu da mogu sudjelovati toj skupstini, volio bih malo popricati s nadzornim ogranima ako nista drugo koji im vic novi iz birtije ispricati

Hvala kolega borism!
Tvoje misljenje i tvoja, jedna dionica, nama znace!
Sutra, nakon kupovine, kontaktiraj (pm) kolegu dgmaz-a…

A OVO VAZI I ZA OSTALE INGRASE, KOLIKO GOD DIONICA IMALI…
lp, dedo

Ovo zadnje je bila očigledna manipulacija tržištem od strane rukovodstva INGRE.
Dakle objavljuju vijest da neće moći iskupiti zapise računajući da će se cijena strmoglaviti,što nije bilo teško za predpostaviti.
Nakrcali su se stotinama tisuća komada preko tko zna kojih računa, na ovoj ne razumno niskoj cijeni od 5 kn,i onda drugi dan tek kontaaktiraju vjewrovnike i objavljuju da su dogvorili odgodu isplate.
Prije toga u zadnje vrijeme u INGR-u ulaze poznati igrači,zašto ulaze???.
Pa nisu oni valjd toliko ne informirani ili obmanjeni od starne Uprave da uđu u kompaniju koja ništa ne vrijedi.
Da smo u USA-U,već bi u lisicama bili mnogi akteri ove priče i lakrdije od burze koja se vidi iz svemira.
Ali ovo je Hrvatska i to još na pragu ulaska u EU.
Jadna ta Europa kad mi uđemo,neće je spasiti ni tri Merkelice.

S šta bi to Ingru trebalo biti briga što je arena promašaj, ugovor je ugovor…

Upravo tako…Arena može biti samo promašaj za državu i grad, nikako za Ingru. Sa ugovorom je sve čisto, kako stvari stoje grad će debelo preplatiti tu arenu Ingri, da ju odmah kupe bilo bi im najjeftinije!

Hay many,ma neboj se svemu ce doci kraj pa tako i toj "lakrdijskoj" burzi.

Merkelica sve to sredi sa kaznama i to ti je to.

niko se ovdje nista ne izjasnjava,djeciji vrtic bi se bolje ponasao od ove uprave u ingr-i.

New Report

Close