INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Tko ne vjeruje neka proda…ja sam uvjeren [proud]

Sve što pišem moje je osobno mišljenje i ne predstavlja nagovor na kupnju ili prodaju!!

Ljudi čuvaje se, Lopina se ukazao na temi [lol] [lol]
Dužina i učestalost njegovih postova na pojedinoj dionici najbolji su indikator vjerojatnosti nastupanja stečaja. [smiley]

Uzeo si mi riječ iz tipkovnice [thumbsup]

[/quote]
"Narode moj, oni koji te vode oni te i zavode. Oslobađaju vas da bi vas zarobili"

pametan čovjek vidi zlo i skloni se...

Ovo zadnje što je dionica na takav "prefrigan" dogovoren način srušena u jednom danu 20% je jedna od najvećih pljački malih dioničara svih vremena na ZSE-u. I ne samo malih, nego svih dugoročnih ozbiljnih investitora. Neko je par dana unaprijed imao info o tome, i taj se mora raskrinkati.
Kod nas u Bosni, visio bi na banderi za primjer drugima.

Nema u Bosni dovoljno bandera, moj bosanceros!

Ovdje već teče med i mlijeko, ali ne nama , nego scenaristi ove drame

ovo je znak kipanja dionica,javama dionice vi meni pare (nepoznat prodavač)
ili je lud ili zna da će uskoro kupovati po diskontu upola od današnje cjene
a to je i moj target

pola današnje, tj. oko 3 kn? [lol]
sračunaj malo kolika je tržišna kapitalizacija cijele Ingre pri cijeni od 3 kn pa se opet javi [lol]
[/quote]
O kakvoj ti tržišnoj kapitalizaciji pričaš, ako je dug dva do tri puta veći od imovine tu nema tržišne kapitalizacije a ove jeftine navlakuš ne služe ničemu.

RBA FOND IZGUBLJEN U VREMENU I PROSTORU BIJEŽITI IZ OVOGA FONDA IZABERITE AZ FOND ZA VAŠU BOLJU BUDUĆNOST I SIGURNU MIROVINU

ovo je znak kipanja dionica,javama dionice vi meni pare (nepoznat prodavač)
ili je lud ili zna da će uskoro kupovati po diskontu upola od današnje cjene
a to je i moj target

pola današnje, tj. oko 3 kn? [lol]
sračunaj malo kolika je tržišna kapitalizacija cijele Ingre pri cijeni od 3 kn pa se opet javi [lol]
[/quote]
O kakvoj ti tržišnoj kapitalizaciji pričaš, ako je dug dva do tri puta veći od imovine tu nema tržišne kapitalizacije a ove jeftine navlakuš ne služe ničemu.
[/quote]

Kolega Megido je postao jedan dio Ingrine imovine, ajde nam Vi kolega recite koliko cca iznosi Ingrina imovina a koliki je dug???

Sve što pišem moje je osobno mišljenje i ne predstavlja nagovor na kupnju ili prodaju!!

mislim da je besmisleno prepucavanje oko ingrinih fundamenata i neke daljnje intrizične vrijednosti dionice.ode je postalo toliko mutno, pa uz sve financijske nelogičnosti prijašnjih godina ,uz ovaj sadašnji pristup vodstva firme ,uz nejasnu aktivnost iz top 10 a sve to još uz blagoslov hanfe postaje zaista suvišno braniti neke svoje stavove oko poznavanja fin. situacije i poslovanja ove tvrtke. ja više ne vjerujem ništa što mi se podastre od ove uprave. očito je da uz sve što se javno objavi mi ne znamo ni pola priče. da nije bilo medija niko ni dan danas ne bi znao za zadnji posao i za zadnji dug.sve se taji.
činjenica je da imaju puno više potraživanja od nama znanog,možda žele ponovno te novce izvuć van na razne načine kao prijašnih godina, kako sam davno napisa o pljački menadžera koji su najveći krivci, jer ova recesija nije mogla ovu firmu tako zatuć. a vi vjerujte i dalje FI i onome što vam se iznosi. da se sve transparentno pokaže i stavi točan minus i plus, mnogi bi pali na guzicu.to je moje mišljenje odavno kad sam pisao protiv ove uprave pa su mi mnogi prebacivali a sad vidim da velika većina ima isti stav. da li bi pokušaj udruživanja malih dioničara sa jednim značajnijim paketom koji bi istupao javno prema hanfi, uskoku, medijima ,primorao ovo vodstvo da nam daju pravovremene i točne informacije o poslovanju firme,ne znam, ali da ne bi trebalo pokušat, daleko od toga.

Vjerovnici su neki dan izjavili da INGRINA imovina vrijedi puno više od duga a sad upitnik ima pravo reći laž da je dug 2-3 puta veći.Vjerovnici sve dobro ispituju-znate. Pa kako takve upitnikove dezinformacije uopće mogu proći? Proguglajte malo i zbrojite pa ćete vidjeti da je duplo veća imovina od ukupnog duga. Inače ne pišem vikendom ali na ovu bezočnu LAŽ sam morao reagirati. Pozdrav svima.

neće uvijek biti ovako.

evo vam članak o kojem sam pisao u petakVaš link

volim kocku zato ulazem u turbo certifikate

samo da vam javim da sam u kontaktu sa Hanfom i da će iducih par dana izaci zanimljiv clanak o Ingri toliko od mene

misim da možemo i sutra očekivati neku izjavu uprave,vjeroatno će odma sutra ujutro objavit obavijest o iračkom dugu na burzi

volim kocku zato ulazem u turbo certifikate

gospodo dali oni to govore o našoj inicijativi koju smo pokrenuli. Nemojmo ih razočarati jer će nas vjerojatno očekivat
javite se na privat da nas bude što više. Za sada nas ima već sa 60000 dionica.
Idemo zajedno

http://www.seebiz.eu/mali-dionicari-ingre-optuzuju-upravu-namjerno-rusite-cijenu-dionica/ar-24982/%5B/url%5D/
pancho66@
Kolega, o ovome o čemu novinari sada pišu napisao sam još prije dva dana, nekoliko stranica unazad. Možete sami provjeriti, do u slovo, kao da su prepisali tekst!

New Report

Close