INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Pozornost obratiti na članak 2. – zaokruženi tekst! Ponavljam, ako Vam se ne da sve otvarati!

Sta ce se desiti ako ZG Holding d.o.o. ode u stecaj ?

Je li racun ZG Holdinga blokiran ?
[/quote]
Onda će mo imati ponovno Beograd kao glavni grad. Sinko mi smo u Evropi, a tamo se državni ugovori moraju ispoštovati!

Pozornost obratiti na članak 2. – zaokruženi tekst! Ponavljam, ako Vam se ne da sve otvarati!

Majko mila, koliko ovaj ugovor vrijedi… pogotovo ona stavka da će visina najma biti uvećana za inflaciju…
Sad kad sam vidio ovaj post bananarame – 4 milijuna eura zbog kojih su mnogi najavljivali štrajk mi se čini smiješnim. A s obzirom da ulazimo u EU vjerujem da će INGRA dobiti lako sve sudove protiv države ako ovi odluče odugovlačiti sa plaćanjem ili ko zna što izvoditi.

Nažalost stanje je ozbiljno:
1. nemogućnost iskupa komercijalnih zapisa u roku, je slikovito rečeno, Ingrin kreditni rejting srozalo na NULU. Jednostavno se zapitajte -koji će to institucionalni investitor imati "petlju" tuđe pare uložiti u ovu dionicu nakon ovog što se jučer dogodilo?

Ja tu i tamo protrejdam koju dionicu ingr pa sam donekle upoznat sa situacijom…ingrin kreditni rejting ne može biti nula dok, uz druge nekretnine, ima najam Arene Zagreb i sve dok ima Arenu stanje nije ništa ozbiljnije nego što je bilo prije dvije god. kada je ingr vrijedila 20-25kn.
[/quote]
Mislim da je prije 2 godine INGR vrijedila puno više od 20-25 kn, al dobro

[/quote]
Onda će mo imati ponovno Beograd kao glavni grad. Sinko mi smo u Evropi, a tamo se državni ugovori moraju ispoštovati!
[/quote]

Ne moraju i Grcka je u Europi pa ne placa dospjela potrazivanja. S druge strane ZG Holding je dionicko drustvo i kao takvo moze u stecaj.

ZG Holding moze i osporiti ugovor. To ce se onda vuci po sudu godinama i za to vrijeme INGRA moze otici u stecaj.

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

Godišnja zakupnina, bez operativnih troškova, iznosi 7 200 000,00 EUR. Pošto je EUR u odnosu na kunu narastao to je po srednjem tečaju trenutno 54 432 000,00 kuna. E sad, koliko Ingri godišnje nakon otplate kredita Banci ostane, a ostane, to točno ne znam i ne bih špekulirao oko toga. Ako netko drugi ima taj podatak neka ga podijeli sa ostalima.

[/quote]
[/quote]

Ne moraju i Grcka je u Europi pa ne placa dospjela potrazivanja. S druge strane ZG Holding je dionicko drustvo i kao takvo moze u stecaj.

ZG Holding moze i osporiti ugovor. To ce se onda vuci po sudu godinama i za to vrijeme INGRA moze otici u stecaj.
[/quote]
Ne znam baš, pročitao sam ugovor koji je stavio bananarama, potpisnici ugovora su grad Zagreb i Vlada, i oni se vode kao zakupci, tako da mislim da je obveza ipak njihova

twixer
Kolega Vi prodali, a ja kupio. Sada obojica "drukamo", svatko na svoju stranu. Jedino je razlika što sam ja predočio i neke dokumente, a Vi onako "bez veze". Grčka će onda van iz Evrope, pa će se priključiti Albaniji i Kosovu, da im prodaje "kapice"! [lol]

twixer
Kolega Vi prodali, a ja kupio. Sada obojica "drukamo", svatko na svoju stranu. Jedino je razlika što sam ja predočio i neke dokumente, a Vi onako "bez veze". Grčka će onda van iz Evrope, pa će se priključiti Albaniji i Kosovu, da im prodaje "kapice"! [lol]

Nemam dionice INGR-e niti sam ih ikada imao. Ali od srca ti zelim da dobro zaradis na INGRI.

Samo zelim reci. Nema toga ugovora koji je 100% siguran i naplativ. INGRA ne moze priustiti da se nateze po sudovima sa Bandicem godinama. Oni nemaju od cega zivjeti u meduvremenu.

Ovo je totalno netransparentna firma. Nitko cak ne zna po kojoj cijeni se zaduzuju. Najbolje vam je nadjite negoga ko radi u INGRA-i ili kod nekog koperanta i saznajte kakva je stvarna situacija tamo. Bez toga ovo je cista kocka. Mozete puno zaraditi, ali mozete i sve izgubiti.

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

twixer

Nemam dionice INGR-e niti sam ih ikada imao. Ali od srca ti zelim da dobro zaradis na INGRI.

Samo zelim reci. Nema toga ugovora koji je 100% siguran i naplativ. INGRA ne moze priustiti da se nateze po sudovima sa Bandicem godinama. Oni nemaju od cega zivjeti u meduvremenu.

Ovo je totalno netransparentna firma. Nitko cak ne zna po kojoj cijeni se zaduzuju. Najbolje vam je nadjite negoga ko radi u INGRA-i ili kod nekog koperanta i saznajte kakva je stvarna situacija tamo. Bez toga ovo je cista kocka. Mozete puno zaraditi, ali mozete i sve izgubiti.
[/quote]
Ma dajte molim vas, koja je tvrtka kod nas uopće transparentna? Podravka? Ina? Erikson?

twixer

@kolega jeste opet digli margin ili? I usput holding nemože u stečaj ti vi tvrdite? Lp

Ma dajte molim vas, koja je tvrtka kod nas uopće transparentna? Podravka? Ina? Erikson?

Slazem se i divim se svima koji su ulozili svoju ustedjevinu na ZSE.

Mislim da niti jedna firma na ZSE nema conference call.

stfaca@
Nisam ga nikad ni zatvarao! Holding nema veze s uplatom, ugovor je sklopljen sa RH i Zagrebom!
Kupovinom na 5 smanjili ste si ulaz sa 8 na 6,50? Daleko bolje od mojih sadašnjih 11,50!

New Report

Close