INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

http://www.poslovni.hr/vijesti/ingra-se-dogovorila-s-vjerovnicima-o-refinanciranju-transi-195486.aspx

A vjerovnici su imali izbora kao [tongue]

ili to ili stečaj, a pitanje je kada će strpljenje eskalirati ….

Obzirom da je nominala Ingre nula ( 0 ) Kuna, vjerovatno bi s stečajem dobili toliko ?
[/quote]

A kao da će drugi put imati izbora!? Ništa od stečaja a to znači povratak na 6,50 za početak.

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

Ja sam se spreman kladiti da će ova dionica prije na 100 kuna nego u stečaj.

Može biti, ali je to za sada krajnje neizvjesno. I Magma bi mogla opet na 100 kuna po toj logici. Mogla bi ali bi se morali ispuniti neki kriteriji za čije ispunjenje u ovom trenutku su šanse manje od 1%.

Može biti, ali je to za sada krajnje neizvjesno. I Magma bi mogla opet na 100 kuna po toj logici. Mogla bi ali bi se morali ispuniti neki kriteriji za čije ispunjenje u ovom trenutku su šanse manje od 1%.

[/quote]

Kolega Bestija je mislio na Lipe, 100 Lipa, nešto kao Magma.

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

puta broj dionica koje imaju

http://www.poslovni.hr/vijesti/ingra-se-dogovorila-s-vjerovnicima-o-refinanciranju-transi-195486.aspx

A vjerovnici su imali izbora kao [tongue]

ili to ili stečaj, a pitanje je kada će strpljenje eskalirati ….

Obzirom da je nominala Ingre nula ( 0 ) Kuna, vjerovatno bi s stečajem dobili toliko ?
[/quote]
[tongue]

[/quote]

Uopće ne želim polemizirat s obzirom da možete usporediti magmu i ingru.

bit će bolje................

ha [lol] ha….kako ste jučer hrabro izlazili a sad vas malo stid….da uđem među prvima ili da još malo pričekam…hmmmm?? …..a opet ako zakasnim šteta..hmmmm. [lol]

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

[/quote]

Kolega Bestija je mislio na Lipe, 100 Lipa, nešto kao Magma.

[/quote]

Kolega Loris opet se mi susrećemo još niste kupili ali znam ja Vas,Vi obično kupite kada treba prodavati.Vi ste mi kao neki indikator dobre kupovine.

Kak sad to??????

Zašto magma ne bi mogla sutra na 100 kuna, a Ingra bi???

Usporedbe su više nego na mjestu i jedni i drugi su prezaduženi i praktički u defoltu i ne mogu izvršavati svoje obveze. I jedni i drugi su ostali na 1-2% svoje prijašnje tržišne kapitalizacije.

Kak sad to??????

Usporedbe su više nego na mjestu i jedni i drugi su prezaduženi i praktički u defoltu i ne mogu izvršavati svoje obveze. I jedni i drugi su ostali na 1-2% svoje prijašnje tržišne kapitalizacije.
[/quote]

[smiley]

Kak sad to??????

[/quote]

PA Magmu je Bestija prodao , a Ingre je pun ko brod po 5 Kuna kao i pola ovog foruma.

Naravno da nije isto [bye]

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

ovakav manjak realnosti kakav vi pokazujete nisam nikada vidio.

Na ovoj temi nikad nije ni bilo realnosti.

Ostajem u Hrvatskoj jer volim izazove, a nema većeg izazova nego pokušati preživjeti u Hrvatskoj!

Kak sad to??????

[/quote]

A opet kada uzmeš u obzir da ni Grčka nije propala…..
No tamo upravljaju Švabe…..

Dakle na neki način ovo je i ispit HR Vlade!

New Report

Close