A vjerovnici su imali izbora kao [tongue]
ili to ili stečaj, a pitanje je kada će strpljenje eskalirati ….
Obzirom da je nominala Ingre nula ( 0 ) Kuna, vjerovatno bi s stečajem dobili toliko ?
[/quote]
A kao da će drugi put imati izbora!? Ništa od stečaja a to znači povratak na 6,50 za početak.
Ja sam se spreman kladiti da će ova dionica prije na 100 kuna nego u stečaj.
Može biti, ali je to za sada krajnje neizvjesno. I Magma bi mogla opet na 100 kuna po toj logici. Mogla bi ali bi se morali ispuniti neki kriteriji za čije ispunjenje u ovom trenutku su šanse manje od 1%.
Može biti, ali je to za sada krajnje neizvjesno. I Magma bi mogla opet na 100 kuna po toj logici. Mogla bi ali bi se morali ispuniti neki kriteriji za čije ispunjenje u ovom trenutku su šanse manje od 1%.
[/quote]
Kolega Bestija je mislio na Lipe, 100 Lipa, nešto kao Magma.
puta broj dionica koje imaju
A vjerovnici su imali izbora kao [tongue]
ili to ili stečaj, a pitanje je kada će strpljenje eskalirati ….
Obzirom da je nominala Ingre nula ( 0 ) Kuna, vjerovatno bi s stečajem dobili toliko ?
[/quote]
[tongue]
[/quote]
Uopće ne želim polemizirat s obzirom da možete usporediti magmu i ingru.
ha [lol] ha….kako ste jučer hrabro izlazili a sad vas malo stid….da uđem među prvima ili da još malo pričekam…hmmmm?? …..a opet ako zakasnim šteta..hmmmm. [lol]
[/quote]
Kolega Bestija je mislio na Lipe, 100 Lipa, nešto kao Magma.
[/quote]
Kolega Loris opet se mi susrećemo još niste kupili ali znam ja Vas,Vi obično kupite kada treba prodavati.Vi ste mi kao neki indikator dobre kupovine.
Uopće ne želim polemizirat s obzirom da možete usporediti magmu i ingru.
Kak sad to??????
Zašto magma ne bi mogla sutra na 100 kuna, a Ingra bi???
Usporedbe su više nego na mjestu i jedni i drugi su prezaduženi i praktički u defoltu i ne mogu izvršavati svoje obveze. I jedni i drugi su ostali na 1-2% svoje prijašnje tržišne kapitalizacije.
Kak sad to??????
Usporedbe su više nego na mjestu i jedni i drugi su prezaduženi i praktički u defoltu i ne mogu izvršavati svoje obveze. I jedni i drugi su ostali na 1-2% svoje prijašnje tržišne kapitalizacije.
[/quote]
[smiley]
Kak sad to??????
[/quote]
PA Magmu je Bestija prodao , a Ingre je pun ko brod po 5 Kuna kao i pola ovog foruma.
Naravno da nije isto [bye]
ovakav manjak realnosti kakav vi pokazujete nisam nikada vidio.
Na ovoj temi nikad nije ni bilo realnosti.
Kak sad to??????
[/quote]
A opet kada uzmeš u obzir da ni Grčka nije propala…..
No tamo upravljaju Švabe…..
Dakle na neki način ovo je i ispit HR Vlade!