INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

HAhahahaha frende nisu,ali po toj cijeni kupujem sve šta ima,dobar si 100!

peyo

Peyo jesu li ono tvojih 150.000 dinica po 1,63 kune na bidu?

Dotične količine služe da bi se "fascinirao" bid, te prodali ostaci od jučer. Kada ih proda po 5,20 do 5,25 kn. povući će se sa bida. Ali ja nemam pojma, kako kaže kolega Beštija…..ja sam tu tek par dana.

Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.

Game over

http://www.business.hr/burza/na-rubu-ingra-ne-placa-dug-magmu-ulagaci-vec-otpisali-107888

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

Kolega Beholder a tko onda kupuje ove količine dionica Ingre, mali dioničari sumnjam. Zar misliš da su trejderi toliko naivni da su jučer kupovali onolike količine da bi ostali zarobljeni u Ingri. Neznam sve mi to smrdi da se nešto kuha a kuha se. Dali ćemo moći sa dionicama obrisati g….. ili će u budućnosti vrijediti????
Ja ostajem dalje unutra a tko želi može izaći već na 5 kunića.

Pozdrav

Kolega to tko je jučer kupovao ništa ne znači, evo ja sam uvjeren da su to bili sve mali ulagači, koji bi rado oko 6 kn izašli…

[/quote]

Naravno da je riječ o malim ulagačima. Pa nalozi su od nekoliko stotina dionica do svega par tisuća, a po ovim cijenama ukupno trgovanje u prvih sat vremena je oko 100.000 kuna. Gdje su tu veliki ulagači?
To što veliki ulagači niti kupuju niti prodaju me u stvari i brine.

Game over

http://www.business.hr/burza/na-rubu-ingra-ne-placa-dug-magmu-ulagaci-vec-otpisali-107888

Ovo je Ingrina stranica.
Magmina je malo niže,mora da ste krivo kliknuli.

Pozdrav

Game over

Ma ne, u krivu ste kolega, to se radi pritisak, kak ne kužite…

Ja nisam ko birtić.... ...ja od žena ne tražim savjet, al bi im GA dao....i dvaput ako treba [emo_smijeh]

Naravno da je riječ o malim ulagačima. Pa nalozi su od nekoliko stotina dionica do svega par tisuća, a po ovim cijenama ukupno trgovanje u prvih sat vremena je oko 100.000 kuna. Gdje su tu veliki ulagači?
To što veliki ulagači niti kupuju niti prodaju me u stvari i brine.

Kolega pogledajte vrijeme transakcija pa zbrojite količine dionica koje su protrgovane pa ćete dobiti da su količine od 10-tak tisuća komada od jedamput protrgovane.
Neću više polemizirati

Pozdrav

vegas, da li ste čuli za pojam plaćenih novinskih članka? Mogućnosti su razne.

Idem ja jutros marendati i kupim paštetu(burek premastan) otvorio sam je onako vatreno i možete misliti tko je iskočio? Ovo odavno ne vidjeh.

neće uvijek biti ovako.

Kolega Vatreni1 zar biste vi uložili 50.000 kuna a firma propada, mislim da nebi. Jučer je promet bio veliki a na našoj burzi sve sami mali milioneri koji si mogu dopustiti zaj… sa firmom koja ide u stečaj. Pretpostavljam da je bilo trejdera jučer ali da su oni potpomognuti sa malim investitorima napravili takav promet to nije moguće.
Firma "propada" na očigled a mali kupuju sve u šesnaest.

Pozdrav

Prijavljujem posljednju kupnju ove dionice….dosta sam ju stitio i uzimao…
ako mi uspije plan….
"this time in few years i will be milionare"
[lol]

Ivo Sanader je otišao jer mu je tako naredio Chuck Norris.

Ja samo znam da sam kupio veliku količinu na 7 kn i nisam siguran da ću brzo vratiti svoje pare…
Ingra je kao maslačak; kada ga zgaziš on ostane na podu, a samo se nadam da se ne rasprsne po livadi… [lol]

"Cinik je osoba koja zna cijenu svega, no ne zna vrijednost nićega."

Kolega Vatreni1 zar biste vi uložili 50.000 kuna a firma propada, mislim da nebi. Jučer je promet bio veliki a na našoj burzi sve sami mali milioneri koji si mogu dopustiti zaj… sa firmom koja ide u stečaj. Pretpostavljam da je bilo trejdera jučer ali da su oni potpomognuti sa malim investitorima napravili takav promet to nije moguće.
Firma "propada" na očigled a mali kupuju sve u šesnaest.

Pozdrav

nebih se slozio u potpunosti…
prije bi rekao da "netko" dokupljuje u tajnosti…po skrbovima…

moguc scenario….
zasto bi fondovi dokap radili na 20….pustili da firma ode u stecaj…ne vidim razlog…osim kriminalni.
rjesenje: fondovi su nekom X dali da kupuje u njihovo ime xxx dionica koje ce zatim ( u dogledno vrijeme kada zakon dopusti ) odkupiti od nekog X po dogovorenoj cijenu uz dogovorenu proviziju..
i time zastititi svoju investiciju…

a i nemora biti da je tako…
masta radi svasta…pa eto regulatorima trzista jos nesto o cemu neka razmisljaju

Ivo Sanader je otišao jer mu je tako naredio Chuck Norris.

New Report

Close