INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

O jel to bananarama pokopao još jednu firmu, treća u nizu… ja sam amater s HGSP i DKVS naspram tebe, kolega.

Moram priznati , da sam ovo danas prespavala, na neki način..ali, ružan osjećaj danas mi nije
dao mira..zamalo me šlagiralo kad sam vidjela potop na burzi…
Zapravo, fondovi drže samo svoje…uopće ih nije briga za gospodarstvo Hrvatske ….neće uložiti
ni kune u kupnju ostalih dionica…
Vidjet ćemo, što će Uprava Ingre poduzeti…, ipak, zanima me moja pozicija u slučaju objave
stečaja. …što tada mora učiniti mali dioničar koji ima dionice firme za koju se objavi stečaj?

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

BREAKAWAY GAP na otvaranju, dakle sasvim je vrlo izgledno da ćemo gledati i cijene još puno niže!
Ipak postoji velika opasnost stečaja i poslova nema ni za lijeka!
Shorting i loša uprava su uništili ovu firmu! Iako je 5kn vikao probijen tjedni boll moram priznati da se nisam usudio ulaziti jer se kipalo na sve strane!
Iskreno suosjećam sa postojećim dioničarima! Da ovo može dolje sasvim je izgledno!
Pa Magma je najbolji primjer!
Pouka kupovati graditelje koji imaju perspektivu,a trenutno tu samo odskače VDKT i potencijalno IGH.

Bull is coming home

O jel to bananarama pokopao još jednu firmu, treća u nizu… ja sam amater s HGSP i DKVS naspram tebe, kolega.

Jedno je priča, a drugo stvarnost! Ovdje svatko vodu navodi na svoj mlin, pa ste i mene poštena "iskvarili"!
Inače evo dole današnje transakcije, priprema za sutrašnje "roštiljanje"!

Za mene Ingra vrijedi barem 50 kuna,i ja ću ju i na toj cijeni i prodati.
A druga solucija je stečaj- onda ću spušiti

A poštovani fondovi… gospodo vi uništavate naš novac. I to kao na flajš mašinu.

Hvala, uljepšali ste mi dan ovim izjavama!

UPGRADING TO MARKET OUTPERFORM ON STRONG RAKIJA DEMAND!

kuda sutra???

http://hr.seebiz.eu/fondovi/pbz-co-i-raiffeisen-omf-na-konverziji-zapisa-ingre-izgubili-cak-75/ar-24531/

Pa ja sam mala beba…………………

GUBITAK

PBZ CO i Raiffeisen OMF na konverziji zapisa Ingre izgubili čak 75%

Autor/izvor: SEEbiz
Datum objave: 24.01.2012. – 17:57:19

peyo

jucer sam upozoravao na ovakv scenario ovo sta je danas bilo je nista naspram onoga sta ceka ovu firmu u slucaju gubljenja kreditnoga rejtinga koji je po meni vrlo izvjestan u proljece negdje krajem 4 i pocetkom 5mj

@ snupy2

Da past će na -10 kuna, to znači da ćemo za svaku dionicu koju posjedujemo mi dioničari morati platiti 10 kuna. INGRA duguje i to je jasno ali izvući će se i onda će se pričati neke druge priče. Zlatna riječ ARENA. Koliko je strvinara na ovoj temi.

Živjela naša vječna INGRA, Hezbollah i Bashar Al-Assad.

Da li su potraživanja od 45 MIL kuna – realna ..? Ili nisu ..?

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Malo si napisao frende malo.Ali mogu ti reći da se jako dobro nosim sa tim teretom.Veli kolega da će dobiti na lotu,ali ga ne uplaćuje jer mu je žao love.Ako nisi spreman izgubiti,onda ovo nije mjesto za tebe.Isplivao sam i poslije velikog potopa pa ću isad,barem tako mislim.
A frende dunlop.jesam nešta krivo napisao.Za mene Ingra vrijedi barem 50 kuna,i ja ću ju i na toj cijeni i prodati.A druga solucija je stečaj- onda ću spušiti,a do tada ko živ ko mrtav.Pa i sutra je dan.

50 kn/dionica ili 700 milijuna cijela kompanija? Ajde da vidim računicu.

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

New Report

Close