sutra i narednih dana tek počinje prava opasnost ,ako se aktiviraju margarini
žao mi je ulagača iskreno i ne likujem , nisu oni to samo napravili ingri već svim dionicama u sustavu crobexa
Ne znam zašto ovakva reakcija na neplaćene obveze, pa nedavno su zbog nemogućnosti plaćanja kooperanata u puno većem iznosu zatvarali dug dionicama…
I da, onda smo tržili po 15 kn, a vidi sada ovo zbog pišljivih 4 mil E…
to je bilo smišljeno, od objave te vijesti, blokade, članaka u novinama itd. sve s ciljem stvaranja panike i rasprodaje dionica
cilj im je bio dočepati se hrpe dionica po 5 kn! i uspjelo im je, manipulacija je bila fantastično odigrana…danas-sutra, Ingra je opet preko 6 kn….a što će ovi koji su danas prodali na 5 kn??? [bye]
[/quote]
Gadno je prodati ispod 6… što ti ljudi očekuju…po kojoj cijeni se vratiti… koju posluku porati…
ne mogu niti zamisliti kako je dioničarima ove mafijaške vrijednosnice..
teško je ovo i gledati, troke imati svoj novac u tome. odbijanac je moguć, te će današnji eventualni povećani promet to i nagovijestiti.
zasad, promet neloš. ali još to nije to. dršte se
Ali jedno se mora priznati, veliki je interes za ovu dionicu bio na 5 kuna, zašto???????
Ovo je lijepo čitati, pa makar se i ne obistinilo..
.
Za dan,dva naslov: "Ingra našla novce za iskup komercijalnih zapisa" i eto ga, tko je prodao, dobro je prodao! Kao kod objave posla za gradnju bolnice, rast od 12 do 18, zatim objava i nema više rasta. Ovo će otprilike biti obrnuta situacija. Pad, pa objava, malo panike i spremni za preokret…
ne mogu niti zamisliti kako je dioničarima ove mafijaške vrijednosnice..
teško je ovo i gledati, troke imati svoj novac u tome. odbijanac je moguć, te će današnji eventualni povećani promet to i nagovijestiti.
zasad, promet neloš. ali još to nije to. dršte se
Nemoram zamišljati-nažalost. Vjerovao sam da će prije doći lijepa vijest, ali jok. Ipak me prati bundyeva sreća…
Ako sam preživio pad sa prosječnih cca 17 na 6kn, preživjet ću i ovo- nema prodaje. [angry]
Dakle vama bolje da prodajete jer ja nikako nemogu biti u pravu [rolleyes]
Pozdrav svim dioničarima ingre i vidimo se il na karminama il na vjenčanju.
mrgude o ovome sam pisao ,dramatican pad …sad se kupuje… [smiley]
Lijepo su se oni upućeni u stanje riješavali dionica po 5, ali vidim da sad nije skupo kupovati ni po 5,50……
neki nikad neće naučiti….. [lol]
200000 dionica po prosječnoj cijeni od 5,15 kn…
Ovdje je u punom smislu riječi pokazana psihologija ove dionice, odnosno, kako lako stvoriti paniku…
Umjesto da padne 2-5%, ona na ovakvu glupost (manje-više poznatu) padne 30 %…
Puno malih koji su nažalost (ili na sreću) ovom informacijom ispušili lovu, ali nekako vjerujem da je ovo za njih i pripremljeno…
Onima unutra, i koji su ovo iskoristili za dokup [thumbsup]
Pozdrav svima ingrašima, nisam prodao ni jednu dionicu a imam ih podosta, samo mi je žao što nemam love da još kupim.
Ljudi moji panika je gadna stvar, skoro da mi dođe da stavim omću oko vrata i da se lagano gurnem ali još uvijek stojim na zemlji
Pozdrav najluđim imaocima najluđe dionice u ovom j… svijetu