5 kn je obranjeno, udaranje po bidu je sve rjeđe, a kupnja jača….
osim toga,tehnički gledano, odbijanac je neminovan
Ajde, Bogu hvala da su je ipak uspjeli obraniti!
ingra manje od 1 USd …..
45 milijona kuna dug grada i države, pa valjda se slažemo da to oni MORAJU platiti, nema tu oću neću…
Ne znam zašto ovakva reakcija na neplaćene obveze, pa nedavno su zbog nemogućnosti plaćanja kooperanata u puno većem iznosu zatvarali dug dionicama…
I da, onda smo tržili po 15 kn, a vidi sada ovo zbog pišljivih 4 mil E…
Iskreno, drago mi je da se ovaj udar desio i da su se manipulatori danas iskrcavali i nadam se da su shvatili da u sekundi mogu izgubiti veliku lovu i da im je ova dionica od danas utjerala strah u kosti
te da će je početi izbjegavati ubuduće i prebaciti se na neku drugu dionicu te napokon Ingru pustiti da se vrati tamo gdje joj je i mjesto a ujedno mi je i drago za dugoročne investitore u ovu dionicu…
Za dan,dva naslov: "Ingra našla novce za iskup komercijalnih zapisa" i eto ga, tko je prodao, dobro je prodao! Kao kod objave posla za gradnju bolnice, rast od 12 do 18, zatim objava i nema više rasta. Ovo će otprilike biti obrnuta situacija. Pad, pa objava, malo panike i spremni za preokret…
A di su danas postovi o pucanju margina? Je li to na dnevnom redu za koji dan?
Ne znam zašto ovakva reakcija na neplaćene obveze, pa nedavno su zbog nemogućnosti plaćanja kooperanata u puno većem iznosu zatvarali dug dionicama…
I da, onda smo tržili po 15 kn, a vidi sada ovo zbog pišljivih 4 mil E…
to je bilo smišljeno, od objave te vijesti, blokade, članaka u novinama itd. sve s ciljem stvaranja panike i rasprodaje dionica
cilj im je bio dočepati se hrpe dionica po 5 kn! i uspjelo im je, manipulacija je bila fantastično odigrana…danas-sutra, Ingra je opet preko 6 kn….a što će ovi koji su danas prodali na 5 kn??? [bye]
evo nas na 5,50 kn [thumbsup]
nego, zašto ste prodavali danas po 5 kn??? [proud]
ovo je bilo malo previše, čak i za ingru. gadna stvar, ta panika.
Ja sam prije nastavka trgovanja popio apaurin te sam na taj način zadržao dionice [cool]