mislim da je realan scenarij cijena kao pounje trikotaža. spašavaj ko može po 6kn.
Iskreno ne vjerujem u stečaj Ingre, ali ako Ingra ima novaca za platit onda je ovo stvarno bezobrazno i nekorektno prema dioničarima… ali neznam šta se čudim jer je to normalno poslovanje u RH i nitko ne odgovara za ništa…
6…bez problema…
5,70 vrlo vjerojatno…
5,30 nebi me cudilo…
4,80 a kad vec nabrajamo down targete
[lol]
[/quote]
Najbolje da se postaviš između ‘ne bi me čudlio’ i ‘kad već nabrajamo…’ pa ako uleti dobro a ako ne onda na iduću stepenicu. [lol]
6…bez problema…
5,70 vrlo vjerojatno…
5,30 nebi me cudilo…
4,80 a kad vec nabrajamo down targete
[lol]
[/quote]
Najbolje da se postaviš između ‘ne bi me čudlio’ i ‘kad već nabrajamo…’ pa ako uleti dobro a ako ne onda na iduću stepenicu. [lol]
[/quote]
znas da ocu…..
[cool]
izmedju zadnje dvije…pa ko ziv ko mrtav
odavno sam pisao da je arena velik uteg oko ingrinog vrata pogotovu što je sve otišlo prema mafijaško političkom lobiju. onako logički i naoko, sve miriše već odavno kao iscenirani plan navedene zloč. organizacije ka pokušaju uništavanja ove firme u svrhu rješavanja svojih velikih dugovanja i budućih obveza prema ingri pa se vješto već godinu dana uz potporu fondova i banaka manipulira s ovom firmom preslikavajući to i na cijenu dionice. vjerovatno će se naći tih 30 mil kn, možda se ovom prilikom htjelo upoznat javnost sa 45 mil kn potraživanja i na mlin u koji su upali. teško da će ingra nakon ovih konflikata uskoro uopće konkurirati na državnim natječajima , kojih srećom ili nažalost uopće nema , niti na vidiku, pa joj je i bolje da se okrene vani kako su se i sami izjasnili, pa makar i kao podizvođač u zadnjem poslu u Alžiru, jer će ih u protivnom ovaj smrdljivi mlin samliti u papar.
A još jučer…
Kikac,nećeš se načekati,niti ti je kapital zarobljen.Pričekaj malo ,i ne slušaj ove crne ovce,jer 99 posto ih uopće nema INGRU,a niti bilo koju dionicu.
A danas…
Ovdje će ljudi pričati o perspektivi i kad bude pisalo bankrot velikim slovima. Ljudi moji otrijeznite se, nikad ovo više neće na 10kn. Vjerojatno nikad više ni na 7kn. A svi vi koji danas kupujete možete zaraditi 10-20%, ali možete i bez pardona izgubiti 50-100%.
dakle nema se para za isplatu…
NEBU DOBRO
[/quote]
Nažalost za sada je tako !!
LP
[/quote]
http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/jmqgVClClvMcEFLP73LLwA==.pdf
[/quote]
a ništa, mogli bi napraviti još jedan swap
[/quote]
vrlo izgledno ,,,razvodnjavanje ide dalje…ovo postaje penny dionica na zalost…
Molim da netko bar pokuša analizirati mogući razvoj događaja…
Platiti će dug za koji dan plus kamate i idemo dalje. Ništa novo.
Svi ste u pravu,nažalost tržište kapitala nema razuma.
Ingra nije iskupila komercijalne zapise. Pravo pitanje je:
1. nije mogla (nema para)
2. nije htjela (čime radi pritisak na vladu, možda i na ZG holding)