U 10 lipa ,pa jel ima cca 50000 komada na bidu,to bi bilo četvrtina cijelog aska.Ponavljam poštovani kolege-imate priliku zaraditi ,nemojte biti ludi.
Mrga frende zaboravi 6 kuna.
?? To je već 1,10 kn za sada !!
Pardon 1,16 kn.
[/quote]
Kolega Mrgude,
sto si se to sklonio sa 6,00 kn?
A bio si prvi!
@Peyo
Osobno protiv tebe nemam ništa protiv, vjeruj mi. Da veliku količinu imam na prosjeku 8,29 kn, ali pošto imam uvid u pad po meni ispod 6 kn (možda se varam) postavio sam se s još nekoliko desetaka tisuća na 6 kn. Smanjim si prosjek ulaska frende. Po meni to bi bio zadnji pad. Ne mogu točno odrediti gdje i dokle, ali i ako bude veći, smanjen ulaz, ako ne dodirne 6 kn, brže će se vratiti do onih mojih zacrtanih 3x.
LP Peyo i opetovano, ništa protiv, samo ukaz na ono što vidim duže vrijeme !!
Ako nisi primijetio maknuli smo se sa 6. Gdje su tvoje tisuće? [shocked]
@dedo
Neznam što bih rekao. Bilo bi mi drago dokupiti npr na 6 kn još nekoliko t komada, no iskreno ubi me ovo mrcvarenje. Više bih volio da opali neka raketa na 2x kn i da izađem Van zadovoljan, veseo i adio Mare kako bi se reklo !!
LP
@Peyo
Osobno protiv tebe nemam ništa protiv, vjeruj mi. Da veliku količinu imam na prosjeku 8,29 kn, ali pošto imam uvid u pad po meni ispod 6 kn (možda se varam) postavio sam se s još nekoliko desetaka tisuća na 6 kn. Smanjim si prosjek ulaska frende. Po meni to bi bio zadnji pad. Ne mogu točno odrediti gdje i dokle, ali i ako bude veći, smanjen ulaz, ako ne dodirne 6 kn, brže će se vratiti do onih mojih zacrtanih 3x.
[/quote]
Slabo ti vidiš u zadnje vrijeme, ili uopće ne vidiš, VISINE kapi bih ti preporučio !!
@Peyo
[/quote]
Slabo ti vidiš u zadnje vrijeme, ili uopće ne vidiš, VISINE kapi bih ti preporučio !!
[/quote]
Zadnje gledanje je bio skriveni sa tisuću i nešto, ali pošto kažeš da imaš desetke tisućica i da si prvi, ajde neka ti bude, puno si ih sakrio. Tvoja stvar ako je i ako nije tako. Ja sam se maknuo i postavio malo više no i to nikog nije briga. Uživajte kolege INGRAŠI, sadašnji i budući. Vikedd hladan i kažu bez kiše. Čuvajte zdravlje i život. Od ponedjeljka DA ili NE u EU. Možda burza reagira. Živjela INGRA-sve do propasti. [lol]
@Peyo
[/quote]
[/quote]
Zadnje gledanje je bio skriveni sa tisuću i nešto, ali pošto kažeš da imaš desetke tisućica i da si prvi, ajde neka ti bude, puno si ih sakrio. Tvoja stvar ako je i ako nije tako. Ja sam se maknuo i postavio malo više no i to nikog nije briga. Uživajte kolege INGRAŠI, sadašnji i budući. Vikedd hladan i kažu bez kiše. Čuvajte zdravlje i život. Od ponedjeljka DA ili NE u EU. Možda burza reagira. Živjela INGRA-sve do propasti. [lol]
[/quote]
I sada je vidno 1395 kom. Koliko je skriveno može se matematikom izračunati, a možda i nije sve moje, nije, još se netko ubacio poslije mene s manjom količinom. Veliš da si se postavio malo vilje i da to nikoga nije briga, zašto onda pišeš da jesi.. E medigo, ili kako se već zoveš. No i nije bitno. Bitno je da se pokušava dočarati istina, koliko se to može. Svi griješe, netko namjerno, netko ne. Ja pokušavam reći istinu koliko se to može !!
LP
Kada se uskoro uvede short selling , što nam to donosi ?
Veći promet , veće zarade ili gubici ?
pa poznavajući našu fond industriju, todu i ekipu bankara, tek onda kreće pravo trgovanje mlaćenom slamom. šortanje je ionako samo tools for fools. zašto to mislim? zato jer short selling je alat short term/speculative ulagača. to će samo dodatno ojačati trgovinu baziranu prema povlaštenim informacijama. kratkoročno će povećati promet, ali i volatilnost. time naravno i prilika za povećanom kapitalizacijom dobiti. ja sam oštro protiv toga, ne mislim da je to nešto dobro.
ono što me više zanima je, od kuda Vam kolega ta informacija?
pozdrav
I ovo da se malo prisjetimo:
http://www.business.hr/hr/Kompanije/Vijesti/Ingra-s-Talijanima-zeli-osvojiti-Alzir-i-Saudijsku-
Arabiju