Meni se ova cijena od 6,6 kn čini presmiješna, Ingra će u idućih 28 godina dobivati svake godine 7,2 mil. eura na ime Arene, sa time će otplatiti trenutne visoke dugove+pokriti otpis nekih stavki u bilanci (npr. Mavrovo i slično). To je samo osnova koja daje sigurnost.
Pa nije ti ova cijena rezultat očekivanja i realne vrijednosti već brojnih dionica i kooperanata koji to prodaju badava, ali kako i njihova prodaja bude jenjavala tako će i Ingra tamo gdje joj je mjesto…
Strpljen-spašen…
[/quote]
Istina. S obzirom na ove niske cijene, tjedno se proda gotovo 1% tržišne kapitalizacije (naravno večina je špekulacija, ali svejedno, brzo će prodati kooperanti koji to misle). Očito je da ima onih koji bi prodali i to smo znali – samo me čudi da na razinama ispod 10 kn nije veći interes za kupnju.
Inverter@
Ima ih ravno 13.545.200 i nijedna više, jedino što su u zadnje vrijeme promijenile vlasnike. Oni koji ne vjeruju u ovu tvrtku su prodavali, a oni koji vjeruju su kupovali. Dakle broj dionica je ostao isti, ali su se vlasnici promijenili. Ništa novo, tako je i na većini drugih izdanja! Netko vidi priliku pa kupuje, a netko nepriliku pa prodaje. Odlučite sami, sigurno će te pogriješii!
Ingra … smanjenje kapitala za 150 milijuna kuna koje će se prebaciti u rezerve, a zatim povećanje kapitala za najviše 300 milijuna kuna, a gdje će vjerovnici, a to su dobavljači te vlasnici komercijalnih zapisa i obveznica Ingre, imati mogućnost pretvaranja svojih potraživanja u dionice Ingre ,,ovo si izostavio…p.s. imam ingr manju kolicinu
ONI SU ZIVIiiiiiiiiii
http://www.zse.hr/default.aspx?id=38919
ovo treba imat na oku…
netko je pitao kakvo ce biti izvjesce ….
minus…neznam zasto bi bio plus…
no svakako smanjeni minus….
ONI SU ZIVIiiiiiiiiii
http://www.zse.hr/default.aspx?id=38919
ovo treba imat na oku…
netko je pitao kakvo ce biti izvjesce ….
minus…neznam zasto bi bio plus…
no svakako smanjeni minus….
Jel smanjeni minus i dalje minus ili???
Ono dva minusa daju plus…da , da na ZSE je sve moguće [thumbsup] [thumbsup]
Mrgud nema pojma, opet blebeće bez veze. Ako se sklone ovi s Bida, ukljućujući i mene koji stojim točno na 6 kn, pa npr.frend Peyo i sl. Nema Bida, nema onih jučerašnjih 90t kom, a bogme nebi bilo ni ovih današnjih 56t kom. Ask je Ask koji ostaje cca uvijek isti. Kooperanti prodaju, možeš misliti i to JOŠ od 300 kn,,, hajde manite se čorava posla. Do 5,xx kn nema stajanja, htjeli Vi to ili ne. Recesija jede malu djecu bez stida i srama, a veliki se bacaju s mosta u Savu, Peyo frende tebi je blizu kao i meni, drugi neka skoče kroz prozor nebodera i olakšaju si muke ili jednostavno isključite struju jer i za nju uskoro nećete imati love….MMF uskoro reže, otima i to u suglasnosti s novom vladom !!
LP [angry]
Imate od Ingre obavijest o poslovima u 2012 godini,ali ne mogu otvoriti,nešta mi šteka.Na investoru-novosti.Pa ako ko može neka stavi na forum.Hvala.
Mrgud, još nam samo napiši da je na asku preko 100 000 komada preko 15 kn, i cca 50 000 kom za zastrašivanje ispod 15. I da se to makne, gdje bi bio ask???
Usput rečeno, nemorate se bacati sa mosta-već i ovo vam je dovoljno-čuvajte zdravlje.
Mrgud, još nam samo napiši da je na asku preko 100 000 komada preko 15 kn, i cca 50 000 kom za zastrašivanje ispod 15. I da se to makne, gdje bi bio ask???
Usput rečeno, nemorate se bacati sa mosta-već i ovo vam je dovoljno-čuvajte zdravlje.
Rekao sam nekoliko puta da sam u Ingri 100%, pokazao sam Vam na kratko nalog. Znam da sam ušao prerano ali iskreno to me ne sekira jel idem na duže staze ( 1,x kn razlika za sada). Usput dokup vršim točno na 6 kn (usput prvi sam na listi na 6 kn). Zašto na 6 a ne na 5,xx kn, e vidiš o tome treba razmisliti.
I da, Mrgud ne voli vodu pa se neće bacati s mosta. On bude pričekao oporavak pa izađe u plusu a usput Vama dajem infose pročitane s grafa a uz pomoć šarenoga graha !! [angry]
Lijep porast cijene od 0, 75%, a cijena na 6,68 kn….
Ni ja ne mogu otvoriti novosti vezane za Ingru…nešto ŠTEKA [thumbsup] [thumbsup]
http://www.vijesti.ba/vijesti/bih/65551-Demant-INGRA-clanak-irackom-dugu.html
Evo jednog novijeg članka, ako je ovdje već objavljen onda se ispričavam. Radi se o velikoj cifri, 26 mil. dolara sudski spor između IGRE i Hidrogradnje Sarajevo oko nekog starog posla u Iraku – sad ne znam kakav je status toga i kako se prikazuje u bilanci INGRE – ali definitivno će biti zanimljivo vidjeti rješenje sudskog spora.
Rekao sam nekoliko puta da sam u Ingri 100%, pokazao sam Vam na kratko nalog. Znam da sam ušao prerano ali iskreno to me ne sekira jel idem na duže staze ( 1,x kn razlika za sada). Usput dokup vršim točno na 6 kn (usput prvi sam na listi na 6 kn). Zašto na 6 a ne na 5,xx kn, e vidiš o tome treba razmisliti.
I da, Mrgud ne voli vodu pa se neće bacati s mosta. On bude pričekao oporavak pa izađe u plusu a usput Vama dajem infose pročitane s grafa a uz pomoć šarenoga graha !! [angry]
Mrgude,
Meni nije jasno kako vjerujes da ce dionica rasti pa da zaradis na njoj a u isto vrijeme se nadas da ce jos vise pasti, pa da ih dokupis… [shocked]
Ukoliko je stvar u tome da tvrdis kako si promasio (zadnji) val, onda si trebao davno prodati ono sto si kupio na 8,xx, a ne sada sa tim cijenama nadati se novom negativnom valu i novom ATL…
Ukoliko, medjutim, ti nisi siguran da ce biti jos jedan negativni val, sa novim ATL, onda tvoje ubijedjenje za dokupom na 6,00 kn je isto tako vjerovatno kao i tvoj dokup, recimo, na nekih 10-tak kn… [rolleyes]
Tako da ti se mozda ipak najvise vise isplati dokupiti sada (6,5x-6,7x) [thumbsup]
Da znas, i ja sam u INGRI, veoma dugo, i to ne 100% vec 1000%, a nismo ni jedini [proud].
Mrgud nema pojma, opet blebeće bez veze.
slažem se
Ako se sklone ovi s Bida, ukljućujući i mene koji stojim točno na 6 kn, pa npr.frend Peyo i sl. Nema Bida, nema onih jučerašnjih 90t kom, a bogme nebi bilo ni ovih današnjih 56t kom.
a da se maknu svi ovi s aska? ode cijena još danas na 20 kn!
Do 5,xx kn nema stajanja, htjeli Vi to ili ne.
pa prodaj pobogu, jedva čekamo pobrati ti dionice po 5 kn, ajde udri, prestani prijetiti praznom puškom, smiješan si!
Recesija jede malu djecu bez stida i srama, a veliki se bacaju s mosta u Savu, Peyo frende tebi je blizu kao i meni, drugi neka skoče kroz prozor nebodera i olakšaju si muke ili jednostavno isključite struju jer i za nju uskoro nećete imati love….MMF uskoro reže, otima i to u suglasnosti s novom vladom !!
pa što čekaš, prodaj što prije! olakšaj si muke i prestani daviti! tebi još nije jasno da smo svi spremni na loše vijesti u ovoj godini: dolazaka MMF-a, otpuštanja, pad BDP-a, pad rejtinga države, rast nezaposlenosti i ne znam što još!
nismo „spremni“ i ne očekujemo dobre vijesti, zato će bilo koja dobra vijest lansirati snažno burzu gore i/ili ovu dionicu…. a ti prodaj, evo istresi sve što imaš na 6 kn i garantiram ti da će u 5 minuta sve biti pokupljeno! ajde majstore, čekamo te!