Ovdje se sad igraju samo špekulanti, a da bi se vratili pravi ulagači INGRA mora dobiti 1-2 velika posla vani, svaki od bar 70-100 milja EUR, inače nam nema rasta osim kratkih odbijanaca kao ovo danas gdje trejderi koriste svaki mali skok za izlazak s nekom sitnom dobiti.
Što je više drukera protiv rasta to je više burekdžija van dionice. To je dobro jer takvi samo smetaju normalnom rastu, a doprinijeli su bezrazložnom padu, sistemom krati poziciju i izgubi. Užasna metoda koju je netko progurao kao dobru.
……kooperantska je tuga pregolemaaaa, računi stižu a kunelića nemaaaa……ali ima dionicaa……
Već se pisalo o tome ali ipak da još jednom ponovimo. Glavni razlog pada sa 22 na 6,7kn su dionice kooperanata koje se moraju opeljušiti po bagatela cijenama. Zato se spuštalo i štopa na mizeriji. Do kada? Eh, pa i ja bi volio znati……osim ako znam. [lol] . Uživajte ljudi i čuvajte zdravlje. Novci su propadljivi.
20000 po 7 kuna kupujem.Peyo.
stavi se ,,,zelja ce ti bit uslisena vjerojatno [tongue]
……kooperantska je tuga pregolemaaaa, računi stižu a kunelića nemaaaa……ali ima dionicaa……
Već se pisalo o tome ali ipak da još jednom ponovimo. Glavni razlog pada sa 22 na 6,7kn su dionice kooperanata koje se moraju opeljušiti po bagatela cijenama. Zato se spuštalo i štopa na mizeriji. Do kada? Eh, pa i ja bi volio znati……osim ako znam. [lol] . Uživajte ljudi i čuvajte zdravlje. Novci su propadljivi.
megido, odakle si ovo iskopao ?
[thumbsup]
Ne frende ,stavi ti na prodaju,da više ne ide prema dolje nego da ljudi vide da se ide gore.Da se kupi sa aska i da stanu igre i igrice potaknute fondovima,kooperantima i burek majstorima.Jučer sam kupio ask 15000 komada,na rate sve do 7,23,i 7 posto up.Sad čekam majstore da krenu u rušilački pohod.Čekam spreman ko zapeta puška.Izvolite.
strana 2000 – cijena 7 kuna
jel moze sportska za stranicu 3000?
evo moja cifra oko 25 kuna
al nemojte brzo trpati josh neke pare moram ubaciti u igranku
btw mirovinci na skijanju kad se vrate bit će stani pani jao i pomagaj
vlasnik nije vlasnik ingre i ovo nije poziv na kupnju prodaju ili zamjenu
opet ide iskrcaj i pad cijene….dokle će ovaj puta zatuči cjenu??
Ne frende ,stavi ti na prodaju,da više ne ide prema dolje nego da ljudi vide da se ide gore.Da se kupi sa aska i da stanu igre i igrice potaknute fondovima,kooperantima i burek majstorima.Jučer sam kupio ask 15000 komada,na rate sve do 7,23,i 7 posto up.Sad čekam majstore da krenu u rušilački pohod.Čekam spreman ko zapeta puška.Izvolite.
Bojim se da neces dugo cekati.