INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Sretan bozic svima, citamo se u nadam se boljoj novoj 2012!

Evo, za one koji ne čitaju…

ma sve je to lijepo, pregovaraju oni na sve strane, samo rezultata nema….
[/quote]
Zar misliš da se poslovi od Milijardu kuna sklapaju za mjesec dana?

vatreni1 zar ti moraš svaku imalo pozitivnu vijest obezvrijediti? Prije nego se nešto potpiše mora se ugovarati zar ne?
Hvala moderatoru za uvrštenje ovog posta koji nikoga ne vrijeđa.

neće uvijek biti ovako.

Hvala prijatelju, tebi, ostaloj ekipi i njihovim obiteljima također Sretan Božić a u NG 2012 STRES…Daleko je to još od dobroga prijatelju.. pogledaj veliki promet 2,4m kn. Prodaju se dionice za kolače i ne kao prije cijelu, nego pola pečenke. Teška vremena tek dolaze !!
P.S: Sad če moj prika "inverter ili Zizi reći da pričam budalaštine… ali NE, sve je u ….. i daleko od oporavka !!
LP

I very much love INGRA !!

P.S: Sad če moj prika "inverter ili Zizi reći da pričam budalaštine…
LP
[/quote]
[angry] di sam ja to napisao ????

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

P.S: Sad če moj prika "inverter ili Zizi reći da pričam budalaštine…
LP
[/quote]
[angry] di sam ja to napisao ????
[/quote]
Ma nisi prijatelju moj, samo te dugo nisam čuo pa te prozivam na prozivku. Znam da si prisutan duhom, ali komentara ne škodi. Još kada bi se Khmm uključio…. eto fešte !!
LP

I very much love INGRA !!

Mrgud28 @ imam raspravu na lkri …sa pametnjakovicima…koji su se krcali 50% skuplje ,,,i jos pametuju [sad]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

@Mrgud

Ja sam ušao, pa izašao, platio članarinu i sad čekam da prestanete padat.. Ima tu i divergencija i svega, ali kuna gore, dolje sad već čini ogromnu razliku..

Bolje živjeti sto godina u bogatstvu nego sedam dana u siromaštvu!

Evo, za one koji ne čitaju…

Žalosno je da o tome čitamo u novinama, umjesto da nas uprava izvjesti o budućim potencijalnim poslovima.
[/quote]
Kad uprava bude objavila taj posao, bid i ask će biti drugačiji a ne ovako jadni.

neće uvijek biti ovako.

Na ovom godišnjem grafu je vidljivo kako je cijena dionice u 5 mjesecu reagirala na objavu zadnjeg potpisanog posla od 56 mil. EUR – Alžir. Sa 11 kuna je tada u nepunih pola mjeseca narasla na 18 kuna. Poslije se efekat ugovorenog posla izgubio, cijelo tržište je palo u "depru" a naročito Ingra.
Uglavnom, pouka grafa iz prošlosti je da ovo kada raste, onda brzo raste, jer građevina je ciklička. Jedan ugovoreni novi posao od jedno 100 mil. EUR povukao bi po mojoj procjeni iznad 15 kuna u rekordnom roku. Morao bi se raditi novi izračun vrijednosti. A o istovremenom povlačenju novca od Iračkog duga sa računa JUMBES banke na račun Ingre, ne bih više ni spominjao target jer prelazi 20 kuna.
Sve u svemu ovdje bi se mogle u narednom vremenu stvari jako brzo odvijati na iznenađenje mnogih!
P.S
Obratiti pozornost na 5 mjesec 2011!

Samo da se razumijemo cijena će početi rasti prije objave novog ugovora barem nekih 10 – 15 dana. Jer tako je bilo i zadnji put. Cijena je počela rasti već sredinom svibnja, a ugovor je objavljen tek 02.lipnja.
Ovdje povlaštene info "cure", to je očito, jer onaj tko ima pristup takvim informacijama može slobodno lupati po bidu, a i lupa već dugo, jer zna da ga takva novost neće zateći a da ostane u kešu. Na vrijeme će se prebaciti u dionice. Još se ne prebacuje, to je vidljivo na asku, ali uskoro bi mogao početi.

Prijatelju

u mjesecu siječnju će se vidjeti neke stvari ako se obje strane dogovore. Razgovarao sam sa nekim ljudima koji su upoznati sa "budućim poslom" u jednoj zemljici.
Neću ništa više reći jer ništa nije gotovo dok se ne potpiše. U Lideru se spominje neki posao u Iraku u vrijednosti od 200 milja $, moja informacija je za oko 100 milja $ više, a dali se radi o istom poslu neznam. Imam veliku količinu dionica ingre i ovo nije nagovor na kupnju već samo moje razmišljanje na glas, a razmišlja nja sam da kupim još aki još nisam rasčistio sa sobom.

Pozdrav svima, blagoslovljen i čestit Božić od mene.

povodom predstojećih blagdana želim sve najbolje svima i puno zdravlja i strpljenja

ovo nije nagovor na kupnju, prodaju ili držanje

Barona za moderatora a šefa za direktora ... moji postovi nisu nagovor na kupnju ili prodaju vrijednosnica

New Report

Close