INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Svaki je odbijanac dobar , u bilo kojem smjeru od 1,3 % dnevno .

Reklo bi se da ovdje nitko ne čita Lider.
Šteta…
Ili oni koji su ga čitali jutros mudro su šutili… [lol]

Evo, za one koji ne čitaju…

ma sve je to lijepo, pregovaraju oni na sve strane, samo rezultata nema….

moji postovi nisu savjet za kupnju ili prodaju dionica nego moje osobno mišljenje

… a možda se i pokrene što god ….http://limun.hr/main.aspx?ID=773241&pojam=ingra ….još da "padne arena" ….

DAJ PET !!!

Žalosno je da o tome čitamo u novinama, umjesto da nas uprava izvjesti o budućim potencijalnim poslovima.

Obavijest Uprave izlazi službeno nakon sklapanja ugovora.

To je poslovna kultura.

Najave su samo najave, zar ne? Uprava takve situacije nije u obvezi iznositi.

Na dioničarima je da predvide budućnost i ukalkuliraju akontaciju prihoda i rashoda. Ali samo ako su vizionari!?

Ozbiljan investitor ne vjeruje da se obogatio ili da je osiromašio zbog dnevnih ili mjesečnih fluktuacija cijena.

Nije mi jasno zašto više itko misli da su ovi tipovi sposobni sklopiti neki posao. Prošlo je vrijeme klošara, razbojnika i posrednika. Dečki lopate u ruke pa možda nešto i bude od vas. A ovu bilancu ne treba više niti komentirati.

dobit od 450 milja kuna uz povrat od 15 godina znači da ptkm vrijedi 2020 kuna.

… a možda se i pokrene što god ….http://limun.hr/main.aspx?ID=773241&pojam=ingra ….još da "padne arena" ….

[pray]

nadam se da će biti nešto od tim poslova
zbog ljudi koji žive od građevine i koji teško zarađuju svoj kruh
mislim da će irak i afganistan biti jedan od bitnih faktora izlaska naše građevine iz kolapsa
nadam se da će predsjednik mesić i josipović pomoći da se pojačaju i izgrade novi kanali ugovaranja poslova

Postanite Eu-robovi

– ma nece biti nista za nase tamo
– samo za amerikance i britance

Think twice befor investing , dont rush in any stock , dont be greedy

Možda dobiju posao nabave plahti i tapiserija…

Ja nisam ko birtić.... ...ja od žena ne tražim savjet, al bi im GA dao....i dvaput ako treba [emo_smijeh]

New Report

Close