INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

INa je nanijela najveću štetu likvidnim nefondovskim izdanjima,a to je sigurno I INGR.
Veliki kupci na INI se nisu pojavili,već se u INU ulazilo prodavajući INGRu.Volio bi da INA povuče
da MOL počne kupovati ,da se nešto zaradi i da se vrate nazad po niskim cijenama ,ako budu imali vremena.Ali
ulaziti u ovako skupu INU i prodavati po BV osma puta jeftiniju INGRu mislim da je bio loš potez.
Volio bih da me Mol sutra iznenadi i da pomete sve do 5.000,ali u o ne vjerujem.Već sutra bi
nevjernici početi bježati iz INE i vračati se Ingrici i ostalim dionicama ATPL,IGH i sl.

Nekako mi se čini da je Ingra potonula nakon blokade Ine!?

Parche mihi, Domine, quia Dalmata sum!

Ovo polagano prekrcavanje iz Ine u druge dionice može potrajati tjednima uporedo sa polaganim izlaskom pojedinaca iz INE, a i nemora. Može se gledati na dva načina, ovisi o tome koliko ulagači smatraju da su im druge dionice atraktivnije. U svakom slučaju sad se prodaje s ogromnim rizikom da poslije izvisiš! Što ovdje do sada nije bio slučaj!

/N.B. imam nešto malo ovih dionica./

Dečki (i cure) pa kaj se uzbuđejete?
Ingra i postovi na tom topicu su mi stalno na vrhu liste "pretplaćene teme". Annoying…..
Sve se javljaju budući "bogataši" bore se za lipu, (kuna je iluzija?!") i uglavnom svi izvise.

Cilj velikih/pravih igrača je jednostavan (neću imenovati):
– pokupiti večinu dionica uz perfidne TK igre,(svi misle da rade lovu a u stvari svi gube osim "zločinačke organizacije"
– nakon toga objaviti već dogovorene poslove u…….
– dignuti cijenu dionica u "svemir",
– pokupiti profit,

Ima još…ali mi se neda sad to nabrajati LP

P.S. samo pišite i dalje na ovom topicu…..baš me zabavljate [lol] [lol] [lol]

marcello

marcello@ oversold je tek u 1/3 faze…jos se mora isprodavati…

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Sve u svemu stružemo dno. Nemože biti puno gore. U 2012 se vraćamo na početak 2011.

sve ovisi:
– kako će se stvari vani razvijati,
– kako će se nova vlada postaviti prema velikim projektima u RH i građ. sektoru općenito,
– kakva će INGRA imati FI za 4Q ove godine i nadalje

za sada niti jedna od ove 3 stavke na nagovješta pozitivne promjene, što znači da je daljni pad lako moguć. po meni ispod 5 kn neće ići, ali to s ovom dionicom nitko ne može biti siguran [undecid]

moji postovi nisu savjet za kupnju ili prodaju dionica nego moje osobno mišljenje

Danas ide više po asku, nego po bidu. A i prosječna bi mogla biti viša od jučerašnje, naravno za par lipa, jer ovdje se još uvijek lipari. Tak se naviklo, a navike se teško mijenjaju!

Upravo je to i cilj ZO /čitaj "zločinačke organizacije")
Kad "oversold" dođe na 1/1 90% dionica će biti u vlasništvu ZO.
Neki mali će usput nešto ubosti (večina drhtavih izgubiti) ali glavni cilj ZO će biti izvršen. LP [cool]

marcello

Sve u svemu stružemo dno. Nemože biti puno gore. U 2012 se vraćamo na početak 2011.

sve ovisi:
– kako će se stvari vani razvijati,
– kako će se nova vlada postaviti prema velikim projektima u RH i građ. sektoru općenito,
– kakva će INGRA imati FI za 4Q ove godine i nadalje

za sada niti jedna od ove 3 stavke na nagovješta pozitivne promjene, što znači da je daljni pad lako moguć. po meni ispod 5 kn neće ići, ali to s ovom dionicom nitko ne može biti siguran [undecid]
[/quote]
Povratak na razine početak 2011 neće biti uvjetovan poslovima i FI već špekulacijom-istom kojom je i rušeno(prodavano).

neće uvijek biti ovako.

Upravo je to i cilj ZO /čitaj "zločinačke organizacije")
Kad "oversold" dođe na 1/1 90% dionica će biti u vlasništvu ZO.
Neki mali će usput nešto ubosti (večina drhtavih izgubiti) ali glavni cilj ZO će biti izvršen. LP [cool]

znači imaš saznanja da postoji zločinačka organizacija koja upravlja cijenom Ingre….onda uskoro očekuj razgovor u USKOK-u jer postojanje zločinačke organizacije je teško kazneno djelo

moji postovi na forumu su moje mišljenje, nisu financijski savjeti niti poziv na kupnju/prodaju dionica ili ulaganje u iste

znači imaš saznanja da postoji zločinačka organizacija koja upravlja cijenom Ingre….onda uskoro očekuj razgovor u USKOK-u jer postojanje zločinačke organizacije je teško kazneno djelo
[/quote]
Ako te USKOK plaća bilo bi mi drago da se osobno sretnemo……[lol] [lol] [lol]

marcello

Hm ??

I very much love INGRA !!

Mrgude

pogledaj ovaj graf, dali što pokazuje

New Report

Close