INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Primjećujem također da Vam ovi "stoički na bidu" polako preuzimaju ovu "govnaru"! Samo dajte, možda ih prevarite pa poslije kupite jeftinije. [lol] Možda, možda im ponestane municije za jedno mjesec dana, samo hoćete li imati dovoljno dionica tako dugo?

imate ih vi još od "margina" na 14,50kn Lp
[/quote]
Imam i od 30, ako će te to "usrećiti"!
[/quote]
n1 [thumbsup]

… ma ingra mora prodat arenu il će u stečaj …. a sadašnja cijena je poruka da nema više nikakvi dokapitalizacija ili radi ili ključ u bravu…

DAJ PET !!!

Primjećujem također da Vam ovi "stoički na bidu" polako preuzimaju ovu "govnaru"! Samo dajte, možda ih prevarite pa poslije kupite jeftinije. [lol] Možda, možda im ponestane municije za jedno mjesec dana, samo hoćete li imati dovoljno dionica tako dugo?

ovdje je totalna depra…evo danas je bila neka potpora oko 6,66-6,68 kn i odmah je netko iskipao 10.000 komada po njima. odakle ih vade, ne znam….
ima li promjena u top 10 ili ovo prodaju oni ispod top 10?

moje pisanje nije investicijski savjet ili preporuka za kupnju i prodaju dionica!

Izgleda da je za sada i PBZ prestao sa prodajom! Ili čekaju bolju cijenu ili im je bio cilj da padnu ispod 5% vlasničkog udjela.

INa je nanijela najveću štetu likvidnim nefondovskim izdanjima,a to je sigurno I INGR.
Veliki kupci na INI se nisu pojavili,već se u INU ulazilo prodavajući INGRu.Volio bi da INA povuče
da MOL počne kupovati ,da se nešto zaradi i da se vrate nazad po niskim cijenama ,ako budu imali vremena.Ali
ulaziti u ovako skupu INU i prodavati po BV osma puta jeftiniju INGRu mislim da je bio loš potez.
Volio bih da me Mol sutra iznenadi i da pomete sve do 5.000,ali u o ne vjerujem.Već sutra bi
nevjernici početi bježati iz INE i vračati se Ingrici i ostalim dionicama ATPL,IGH i sl.

vijest o dobivanju unosnog posla u Iraku i to jedne male (eto, tek jučer doznao za istu da uopće postoji) firme Trames

Teško mi je povjerovati da očekujete da cijena Ingre ide gore zato što je jedba firna dobila posao u Iraku…Sad kad su se Ameri povukli, sigurnosna situacija je garant blistava. Tamo gdje je kakav takav mir raditi će velike firme iz Amerike, francuske i dr, a tamo gdje se rastura tamo će doći turske, bugarske i ine druge. Pa treba i vidjeti koliko se isplati raditi uz stalne diverzije.
Ali prvo treba DOBITI posao…

Ja nisam ko birtić.... ...ja od žena ne tražim savjet, al bi im GA dao....i dvaput ako treba [emo_smijeh]

Lijepo smo se smjestili na samo dno. Ubjedljivo!

http://trzistakapitala.wordpress.com/2011/12/12/prinos-dionica-u-2011/

Tko visoko leti nisko pada…
A može i ovako: Tko nisko pada taj će visoko poletjeti. [wink]

neće uvijek biti ovako.

INa je nanijela najveću štetu likvidnim nefondovskim izdanjima,a to je sigurno I INGR.
Veliki kupci na INI se nisu pojavili,već se u INU ulazilo prodavajući INGRu.Volio bi da INA povuče
da MOL počne kupovati ,da se nešto zaradi i da se vrate nazad po niskim cijenama ,ako budu imali vremena.Ali
ulaziti u ovako skupu INU i prodavati po BV osma puta jeftiniju INGRu mislim da je bio loš potez.
Volio bih da me Mol sutra iznenadi i da pomete sve do 5.000,ali u o ne vjerujem.Već sutra bi
nevjernici početi bježati iz INE i vračati se Ingrici i ostalim dionicama ATPL,IGH i sl.

Evo ti je blokirana. Hmmm???

neće uvijek biti ovako.

ovdje je totalna depra…evo danas je bila neka potpora oko 6,66-6,68 kn i odmah je netko iskipao 10.000 komada po njima. odakle ih vade, ne znam….
ima li promjena u top 10 ili ovo prodaju oni ispod top 10?
[/quote]
KOOPERANTI, primorani na prodaju za kraj godine. Zbog njih se prodavalo i rušilo jer se znalo da će kipati. A bilo je i drugih scenarija. Sve u svemu stružemo dno. Nemože biti puno gore. U 2012 se vraćamo na početak 2011.

neće uvijek biti ovako.

E tek sad će biti prekrcaja iz Ine u Ingru ali u 12 sati [thumbsup]

Sve što pišem moje je osobno mišljenje i ne predstavlja nagovor na kupnju ili prodaju!!

http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/wmsMG1sr6x1ZH9A4W9SybQ==.pdf
Koja blamaža.
Mogla je i INGRA zaustaviti trgovanje u interesu ulagača, dok se ne riješe problemi u građevini. Joj joj joj, što se sve RADI NA OVOJ BURZI.

neće uvijek biti ovako.

naravno da se moglo naći neki razlog i ima se pravo na to u cilju zaštite cijene dionice kao što je to učinila Ina .
ali , idemo dalje ……

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

New Report

Close