INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Nakon konkretnog članka na OPĆENITO – shortanje od strane dvoje imenovanih- na djelu danas
na Ingri …! [thumbsup]…… protiv elementarnih nepogoda, treba postaviti obranu…..
Lijepo je kad se, u nedostatku rada s drugim dionicama – netko sjeti i Ingre..

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Padne na trenutak INA na 4200, i istog momenta netko opali po bidu na Ingri po 6,90 jer zna da ovo neće uteći, a on će sa dobivenim novcem od prodaje oprobati sreću na INI! [lol]

Zašto misliš da bi netko prodao INGRU da bi kupio INU,mislim da će nas INA još više ukopati zbog prevelikih očekivanja ulagača.Prošle godine je bila kudikamo veča količina slobodnih dionica i zato je sve skočilo a i oni koji su prodavali imali su extra profit sada toga neče biti a i da slučajno bude velikog skoka cijene neče biti prevelike likvidnosti koja je zapravo bitna u čitavoj priči.
Ne bih se čudio da cijena INE padne na 3000-3500 kuna idučih dana.

[/quote]
Naravno da ima takvih bisera,ali mislim da nisu zaradili već su izgubili-kratili pozicije-kako to vole reći.
Bravo Samby, polako se priprema teren.
bigfoot-može link za onaj citat-ako ima, pročitao bi sve. Hvala.
[/quote]

http://www.liderpress.hr/default.aspx?sid=144215
[/quote]

Da jedna mala d.o.o. tvrtka može dobiti ovako vrijedan posao, pa ja to nemogu vjerovati???????

Sve što pišem moje je osobno mišljenje i ne predstavlja nagovor na kupnju ili prodaju!!

U subotu sam pisao o najavama ovog posla – Tramesa d.o.o. – pa me moderator izbrisao iz samo njemu poznatih razloga, ali fascinantno je da na posao od 1,5 mlr. kn naše tvrtke na stranom tržištu cijela građevina reagira padom…
Pa normalno da ovaj posao za sobom povlači i naše graditelje jer …Trames će upravljati, nadzirati i samostalno birati tvrtke i materijale za izvedbu projekta pod nazivom Durrat Samarra (prev. Biser Samara)…
Ovdje su "ulagači" stvarno postali impotentni…

"Cinik je osoba koja zna cijenu svega, no ne zna vrijednost nićega."

Nemojte slusat mrguda!!!!!!!
Gledam njegove postove kada je bio u ddjh i stavljao grafove i ponosno se hvalio kako je usao sa 1000 kom na 68 kn i kako ce to na 100.
Eto koliko samo gubi na ddjh, tako je i u gubitku na ingri.
Bez ljutnje gosp. Mrgud, iznosim samo cinjenice, a vi ostali kako hocete

Nemojte slušati Mrguda, Mrgud Vas laže.. Ingra sutra ide tamo gdje sam rekao.. šara po jednom korektivnom valu. Gdje će onda ?? GORE po onima koji to priželjkuju, ili DOLE po analizama koje ovdje nitko ne stavlja a niti analizira. Mrgud ima ingre pune tačke, samo da se zna !!
LP [lol]

I very much love INGRA !!

Nažalost ništa od mojih očekivanja. Još jedna navlakuša. Da postoje bilo kakve indikacija da ima veze sa Inngrom oglasili bi se na burzi. Tako vidimo poslje Nove. Ugodni praznici.

..bit će valjda i za Ingru..: "Projekt Durrat Samarra će biti velika ulaznica za povratak hrvatskih tvrtki u Irak, koje su u prošlosti igrale značajnu ulogu u našem gospodarstvu" (http://www.jutarnji.hr/grad-u-iraku-projektirat-ce-tvrtka-iz-dubrovnika–posao-tezak-200-milijuna-dolara/994527/)

bravo za Dubrovnik.
(ispada po vrijednosti dobivenih poslova lider u RH građevini, koliko to god neobično u ovom trenutku izgledalo)

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

Malo više info.
http://www.vecernji.hr/biznis/nas-trames-gradi-novi-grad-kraj-bagdada-clanak-357963

"Balija tvrdi da Trames ima potpunu slobodu u izboru izvođača koji će raditi na projektu, a od kojih će mnogi biti iz Hrvatske."

Uz malo srece,tko zna… [thumbsup]

Ingra ima desetljetna iskustva u građevinskim projektima u Iraku, dočim ovaj Trames nema nekog iskustva o načinu poslovanja u Iraku. Stoji da je baš Trames nositelj posla, ali bez nekoga iskusnijeg tko je tamo već duže poslovao, bit će im jako teško realizirati taj projekt.
Mene više "žulja" ovaj Ingrin poslić u Njemačkoj, da nešto konkretno "papirnato" osvane na ZSE-u.
[/quote]
to bi mogle biti openhajmove zabilješke
ito kao što je ispalo s mamićevim "dosjeima" 🙂

Predlažem malo bolje pročitati što piše i što je dogovoreno i tko što radi, pa će biti jasnije i ne nasjedati na druk.

bravo za Dubrovnik.
(ispada po vrijednosti dobivenih poslova lider u RH građevini, koliko to god neobično u ovom trenutku izgledalo)

Možda ode jedan apartman u Dubrovniku u zamjenu za suradnju…???

neće uvijek biti ovako.

bravo za Dubrovnik.

Možda ode jedan apartman u Dubrovniku u zamjenu za suradnju…???
[/quote]

ha, ha , ha

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

Oprez, da Vam Inaši jeftino ne preuzmu krvavo stečene dionice! Vrebaju iza ćoška!

New Report

Close