Nisam ni ja gledao ali u sadržaju emisije
se navodi sajam u Diseldorfu ako se nevaram i najava
sklopljenih poslova.
E sad samo treba prićekati i službeno da objave ako je istina.
Pozdrav
mozda jos nisu azurirali svoju stranicu. nasao sam evo i neki link sa kratkom najavom danasnje emisije u 14:40h HRT1: http://mojtv.hr/kanal/tv-program/1/htv1/2011-12-19/emisija/23450324/glas-domovine.aspx
Mislim da će ovo U Iraku biti zanimljivo i za INGRU
Mislim da će ovo U Iraku biti zanimljivo i za INGRU
Nema nikog iz Ingre na fotografiji niti su nešto najavljivali (službeno) u vezi toga pa nevjerujem, ali nada uvjek postoji.
Malo više info.
http://www.vecernji.hr/biznis/nas-trames-gradi-novi-grad-kraj-bagdada-clanak-357963
"Balija tvrdi da Trames ima potpunu slobodu u izboru izvođača koji će raditi na projektu, a od kojih će mnogi biti iz Hrvatske."
Uz malo srece,tko zna… [thumbsup]
Slusatelj predmetnog priloga nije u pravu. To nije tocna informacija I nigdje se u prilogu ne spominje sklopljeni posao. Spominjali su se ukupni godisnji prihodi koje je detasman ostvario, a znamo da detasman samo okuplja hrvatske I bosanske tvrtke.
Malo više info.
http://www.vecernji.hr/biznis/nas-trames-gradi-novi-grad-kraj-bagdada-clanak-357963
"Balija tvrdi da Trames ima potpunu slobodu u izboru izvođača koji će raditi na projektu, a od kojih će mnogi biti iz Hrvatske."
Uz malo srece,tko zna… [thumbsup]
Ingra ima desetljetna iskustva u građevinskim projektima u Iraku, dočim ovaj Trames nema nekog iskustva o načinu poslovanja u Iraku. Stoji da je baš Trames nositelj posla, ali bez nekoga iskusnijeg tko je tamo već duže poslovao, bit će im jako teško realizirati taj projekt.
Mene više "žulja" ovaj Ingrin poslić u Njemačkoj, da nešto konkretno "papirnato" osvane na ZSE-u.
Padne na trenutak INA na 4200, i istog momenta netko opali po bidu na Ingri po 6,90 jer zna da ovo neće uteći, a on će sa dobivenim novcem od prodaje oprobati sreću na INI! [lol]
Zašto misliš da bi netko prodao INGRU da bi kupio INU,mislim da će nas INA još više ukopati zbog prevelikih očekivanja ulagača.Prošle godine je bila kudikamo veča količina slobodnih dionica i zato je sve skočilo a i oni koji su prodavali imali su extra profit sada toga neče biti a i da slučajno bude velikog skoka cijene neče biti prevelike likvidnosti koja je zapravo bitna u čitavoj priči.
Ne bih se čudio da cijena INE padne na 3000-3500 kuna idučih dana.
[/quote]
Naravno da ima takvih bisera,ali mislim da nisu zaradili već su izgubili-kratili pozicije-kako to vole reći.
Bravo Samby, polako se priprema teren.
bigfoot-može link za onaj citat-ako ima, pročitao bi sve. Hvala.
[/quote]
Slusatelj predmetnog priloga nije u pravu. To nije tocna informacija I nigdje se u prilogu ne spominje sklopljeni posao. Spominjali su se ukupni godisnji prihodi koje je detasman ostvario, a znamo da detasman samo okuplja hrvatske I bosanske tvrtke.
Šta sam ja nešto propustio u tom prilogu?? Tko kaže da je sklopljen nekakav posao?? ja sam samo čuo da se priča o ukupnom godišnjem prihodu!?