Padne na trenutak INA na 4200, i istog momenta netko opali po bidu na Ingri po 6,90 jer zna da ovo neće uteći, a on će sa dobivenim novcem od prodaje oprobati sreću na INI! [lol]
Zašto misliš da bi netko prodao INGRU da bi kupio INU,mislim da će nas INA još više ukopati zbog prevelikih očekivanja ulagača.Prošle godine je bila kudikamo veča količina slobodnih dionica i zato je sve skočilo a i oni koji su prodavali imali su extra profit sada toga neče biti a i da slučajno bude velikog skoka cijene neče biti prevelike likvidnosti koja je zapravo bitna u čitavoj priči.
Ne bih se čudio da cijena INE padne na 3000-3500 kuna idučih dana.
Padne na trenutak INA na 4200, i istog momenta netko opali po bidu na Ingri po 6,90 jer zna da ovo neće uteći, a on će sa dobivenim novcem od prodaje oprobati sreću na INI! [lol]
Zašto misliš da bi netko prodao INGRU da bi kupio INU,mislim da će nas INA još više ukopati zbog prevelikih očekivanja ulagača.Prošle godine je bila kudikamo veča količina slobodnih dionica i zato je sve skočilo a i oni koji su prodavali imali su extra profit sada toga neče biti a i da slučajno bude velikog skoka cijene neče biti prevelike likvidnosti koja je zapravo bitna u čitavoj priči.
[/quote]
Nečeš se čuditi, tako će i biti
Abdulrahman Fadhil Hameed pozdravio je nastavak suradnje sa Hrvatskom.
– Hrvatske tvrtke i Irak su surađivali već 65 godina i drago mi je da će ovaj projekt biti novi most međusobne suradnje koji će otvoriti vrata i mnogim drugim hrvatskim tvrtkama za suradnju na drugim projektima, izjavio je Abdulrahman Fadhil Hameed.
Kako pred Irakom stoji puno posla u obnovi porušene zemlje i uništene infrastrukture kazao je Jasim Daher, DIrektora hrvatske gospodarske kuće u Arbillu i savjetnika hrvatskog ambasadora u Iraku Jerka Vukića.
– Potpisivanje ovog ugovora je kulminacija tromjesečnih pregovora i višegodišnjeg truda kojeg ulažemo kako bi što više hrvatskih kompanija sudjelovalo u obnovi Iraka. Radi se o velikom poslu što potvrđuje i podatak da irački budžet za 2012. godinu iznosi 110 milijardi dolara od čega je 30 posto namjenjeno razvoju, poručio je Daher. (A.Z.)
Evo nam ga Opi na 1 programu priča o poslovima u Njemačkoj
[/quote]
Naravno da ima takvih bisera,ali mislim da nisu zaradili već su izgubili-kratili pozicije-kako to vole reći.
Bravo Samby, polako se priprema teren.
bigfoot-može link za onaj citat-ako ima, pročitao bi sve. Hvala.
Evo nam ga Opi na 1 programu priča o poslovima u Njemačkoj
volio bih ako možeš postati te informacije nama ostalima
[/quote]
da, istina je, gledao sam i ja, radi se o TV emisiji Glas domovine na HRT1, Opi objavio posao u vrijednosti 40 mil. EUR u Njemačkoj.
[/quote]
da, istina je, gledao sam i ja, radi se o TV emisiji Glas domovine na HRT1, Opi objavio posao u vrijednosti 40 mil. EUR u Njemačkoj.
[/quote]
Link?
[/quote]
Link ti je sutrašnja repriza emisije na HRT2 u 11:30h.