INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kolega titulus pridružujem se sa još 50000- 70000 komada.

peyo

Ovdje se točno po komentarima pojedinih nickova može vidjeti da li su unutra ili vani, ima i onih koji su rano prodali, a i onih koji se još premišljaju da li kupiti.
Već neki dan na 6,50 vrištalo je za kupnju, ali eto strah uvijek učini svoje! Lijepo je gledati rast kada si u dionici! Većina još dvoji da li kupovati ili je opet navlakuša. Možda su u pravu, ali ako nisu, onda će bol u srcu biti veoma jaka. Uvijek je bol veća kada prodaš, a dionica naglo poraste, nego kada kupiš a padne. Znam iz vlastitog iskustva, s tim da ovaj put ne osjećam "bol"!
Pozdrav! [smiley]

Nemam dionice Ingre i zaista ne namjeravam kupovati.
Sve što znam o dionici i poslovanju pročitao sam na ovom forumu.
Moje mišljenje je stoga sasvim zanemarivo.

Svejedno, ne mogu a da ne primjetim da me današnje dizanje cijene podsjeća
na cifranje mlade za udaju.
Pitanje je samo koga će oženiti.

Krivo . Crobex up , Ingr up , jer je Dow up. Kao nešto im je krenulo na bolje.

Ovdje se točno po komentarima pojedinih nickova može vidjeti da li su unutra ili vani, ima i onih koji su rano prodali, a i onih koji se još premišljaju da li kupiti.
Već neki dan na 6,50 vrištalo je za kupnju, ali eto strah uvijek učini svoje! Lijepo je gledati rast kada si u dionici! Većina još dvoji da li kupovati ili je opet navlakuša. Možda su u pravu, ali ako nisu, onda će bol u srcu biti veoma jaka. Uvijek je bol veća kada prodaš, a dionica naglo poraste, nego kada kupiš a padne. Znam iz vlastitog iskustva, s tim da ovaj put ne osjećam "bol"!
Pozdrav! [smiley]

jeste li vi unutra ili vani? Lp

pogledao sam promete zadnjih dana i vidljvo je da je onaj pad na oko 6,50 kn potrajao samo 2 dana kojom prilikom je trgovano:
14.12.2012.-70.023 komada po prosječno 6,52 kn
15.12.2012.-21.317 komada po prosječno 6,49 kn

nakon toga krenuo je odbijanac 16.12. (prošli petak) kad je trgovano 45.700 komada po prosječno 6,84 kn, tj. prodano je oko pola dionica koje su bile kupljene na razini oko 6,50 kn.

dakle, još je ostalo uvrh glave 45.000 komada i to kad bi se sve dionice kupljene na dnu išle sada prodavati što je malo izgledno. znači, skoro više da nema više količina kojima bi se bez gubitka mogao štopati rast pa mislim da će maheri sad okrenuti ploču i umjesto rušenja krenuti u dizanje INGRE, pogotovo što neće riskirati da im masa keša koja će se ovih dana osloboditi iz INE pobere dionice INGRE sad na dnu nego će ju dizati prema 10 kn pa tamo prodavati dio ili sve [cool]

moji postovi nisu savjet za kupnju ili prodaju dionica nego moje osobno mišljenje

Na INI profit taking i ulaganje u portfolio koji obećava.

Znači Ingru treba zaobilaziti…

Ja nisam ko birtić.... ...ja od žena ne tražim savjet, al bi im GA dao....i dvaput ako treba [emo_smijeh]

Kolega titulus pridružujem se sa još 50000- 70000 komada.

I ja ću uzet bar 100 komada kad bude po 5 kn….

Ja nisam ko birtić.... ...ja od žena ne tražim savjet, al bi im GA dao....i dvaput ako treba [emo_smijeh]

Nemam dionice Ingre i zaista ne namjeravam kupovati.
Sve što znam o dionici i poslovanju pročitao sam na ovom forumu.
Moje mišljenje je stoga sasvim zanemarivo.

Svejedno, ne mogu a da ne primjetim da me današnje dizanje cijene podsjeća
na cifranje mlade za udaju.
Pitanje je samo koga će oženiti.

Vi ste kolega ingormiraniji od većine koji ovdje kupuju zapravo od većine ženika…

pogledao sam promete zadnjih dana i vidljvo je da je onaj pad na oko 6,50 kn potrajao samo 2 dana kojom prilikom je trgovano:

nakon toga krenuo je odbijanac 16.12. (prošli petak) kad je trgovano 45.700 komada po prosječno 6,84 kn, tj. prodano je oko pola dionica koje su bile kupljene na razini oko 6,50 kn.

dakle, još je ostalo uvrh glave 45.000 komada i to kad bi se sve dionice kupljene na dnu išle sada prodavati što je malo izgledno. znači, skoro više da nema više količina kojima bi se bez gubitka mogao štopati rast pa mislim da će maheri sad okrenuti ploču i umjesto rušenja krenuti u dizanje INGRE, pogotovo što neće riskirati da im masa keša koja će se ovih dana osloboditi iz INE pobere dionice INGRE sad na dnu nego će ju dizati prema 10 kn pa tamo prodavati dio ili sve [cool]

Znači ti si kupio na dnu pa bi sad da ti dignu dionicu..

Parche mihi, Domine, quia Dalmata sum!

Znači ti si kupio na dnu pa bi sad da ti dignu dionicu..
[/quote]

A ti si znači jalan što je on kupio na dnu, a ti ne, pa ne želiš da INGRA poraste da on ne zaradi? [rolleyes]

moje poruke nisu investicijski savjeti niti preporuke za kupoprodaju dionica!

Ne Kokpit, ja imam ingru i od prije i paše mi da cijena ide gore. Malo sam čak i uzeo na 6,5x. Jedino su mi malo smiješne, da ne kažem jadne, ovakve opservacije koje su u stvari sitan druk. Imam ingru, u minusu sam sa njom, no nikad ne pišem ovakve postove tipa ‘sad će to sve u ingru, ingra ide na xy kuna…’.

Parche mihi, Domine, quia Dalmata sum!

New Report

Close