firma koja je od 1990 napravila oko 120 0bjekata po cijelom svijetu ide u stečaj
evo mi javili drukeri s poslovnog
Moram se nadovezati-pa da se samo najavi stečaj,svi mi koji imamo Ingru,postali bi milionaši.KAKO?
Razmislite malo………………..
samo 1 pravi posao cijelu ovu negativnu priču mijenja u dobro…..
dobiven je Alžir prije pola godine- posao od 400 milja kuna, cijena Ingre je tad bila na 14 kn, sad je na 6 kn. tolko o poslovima.
cijena Ingre pada i raste kako veliki manipuliraju jer ingra ima veliki free float, a puno malih burekđija unutra! treba provesti reversal stock split 10:1 pa da vidiš kako bi prestale ovakve burkeđiske igrice. ..ili pobrat sve u šusu do 8 ili još bolje 9 kn pa da vidiš panike kod ovih kokošara!
evo sad je netko srušio cijenu udarivši po kupnji sa 42 komada (277 kuna ukupno)
Građevinski radovi u padu, ali narudžbe rastu
Vrijednost izvršenih građevinskih radova, koje su u Hrvatskoj tijekom prvih devet mjeseci 2011. obavila poduzeća sa 20 i više zaposlenih, iznosila je 14,92 milijarde kuna i bila je manja za 8 posto u odnosu na isto prošlogodišnje razdoblje, pokazuju podaci Državnog zavoda za statistiku.
Istovremeno je vrijednost novih narudžbi građevinskih radova za područje Hrvatske porasla za 12,9 posto, na 11,71 milijardu kuna….. [thumbsup]
građevinski program se ponovo pokreće,najprje polako a onda sve jače! a neki će po običaju zakasniti i početi kupovati tek kad statistika počne pokazivati da građevina u RH raste iz kvartala u kvartal (to nam je odlična šasna za rast BDP-a)
Izgleda da je ova matematika nekima pomogla da shvate da u K/P/K/P…u padanju ne donosi zaradu već samo manji gubitak. Zarada je kada kupiš na manje a prodaš na više i tako nekoliko puta, zar ne? Matematika za predškolski odgoj. Zaista je svatko ušao na Burzu a tek u INGRU… [embarass] [lol]
Gotov je pad, ko je jamio-jamio!
u ponedjeljak, a mmožda već i danas probijamo 7 kn, a kad INA a 3 dana povuče cijelo tržište UP ide i INGRA na 8-9 kn [thumbsup]
p.s. treba burekđijama pobrat što više dionica sada na 6,80-7,00 kn [cool]
Građevinski radovi u padu, ali narudžbe rastu
Istovremeno je vrijednost novih narudžbi građevinskih radova za područje Hrvatske porasla za 12,9 posto, na 11,71 milijardu kuna….. [thumbsup]
građevinski program se ponovo pokreće,najprje polako a onda sve jače! a neki će po običaju zakasniti i početi kupovati tek kad statistika počne pokazivati da građevina u RH raste iz kvartala u kvartal (to nam je odlična šasna za rast BDP-a)
loš ti je druk kolega. iako, divim se volji ali modus ti je toliko fuj te podsjeća na milinovića, popijača i kosoricu po kojima smo izašli iz krize
osobno mišljenje, građevinu zaboravi barem još par godina. možda nakon što se join-amo u eu
možda !! šta se gradilo, gradilo se. a i to što se izgradilo neće se prodat još desetljeće
a rast iz kvartala u kvartal – će ti djeca prepričavati. mi taj film ne bumo gledali
mogu biti slobodan, pa ti to i garantirati, ako te veseli. ne znam kako bi te to moglo veselit doduše, ali sudeći po tvom postu, sve je moguće
Treba pogledati samo kamate. Krediti su sve skuplji, a vrijeme sve neizvjesnije. Prije sam se bavio gradnjom, a sada baš ne znam kako bi prošao da dignem veći kredit i uložim u nešto. U ovim vremenima čini mi se da gradit može jedino država, no i njeni prihodi su upitni
ono sto bi moglo stanogradnju baciti na koljena je porez na nekrtnine sto u ovim uvijetima opce besparice drzave uopce nije nerealno
Nemojte slusat mrguda!!!!!!!
Gledam njegove postove kada je bio u ddjh i stavljao grafove i ponosno se hvalio kako je usao sa 1000 kom na 68 kn i kako ce to na 100.
Eto koliko samo gubi na ddjh, tako je i u gubitku na ingri.
Bez ljutnje gosp. Mrgud, iznosim samo cinjenice, a vi ostali kako hocete
koliko novih nickova na temi … [shocked]
…I Magma je otišla u stečaj,a širila se ko kuga po Hrvatskoj, Srbiji, i dalje prema istoku. Planovi su bili impresivni zarada luda, sve posložene, al na kraju stečaj…
Prosvijetlite me… kada se dogodio stečaj MAGME? [undecid]
na ingri su svi svoje dali
ovi što su smanjivali prosjek su ga smanjili i više nemaju ni za burek
Nisi u pravu, evo ja imam za pokupiti još 50000 komada u cijenovnom rasponu od 5-7 kn…