Još malo pa čemo svi skupa biti zadovoljni [cool]
islim da su najvećim dijelom ovo rušenje izazvali baš početnici (navođeni lukavim K/P od strane većih "master of the game") koji su uletali masovno na 15 kn pa u panici prodavali čim je cijena pala za kunu…pa opet uletali unutra kad je pala za još jednu kunu…pa opet prodavali kad je pala za dodatnu kunu i tako sve do ovih 6,xx kn
možda se cijena i namjerno ruši kao scenarij ulaska stranog partnera za bagatelu u Ingru? i tako smo skoro sve prodali za siću strancima pa što ne bi i firme s brdom vrijednih nekretnina???
što se malih ulagača tiče, kupnja na ovoj cijeni daje sasvim solidnu marginu sigurnosti za razne potencijalne loše scenarije na ZSE i u svijetu….kao što je jedan kolega jučer napisao, izračunajte sad trž. kapitalizaciju Ingre pa ćete vidjeti kako su ovo sada smiješno niske cifre za moguće preuzimanje cijele firme
slažem se.
To ti ne drzi vodu zato sto su prodavali i trojka iz top10, PBZ, RBA i Jasna. A jos sumnjivije je sto nitko iz top10 nije kupio.
steel @ top 10 iskrcava jos od sock -splita cca 300 kn
konacno se nase firme pocinju vracati na libijsko trziste. pocelo je sa viaduktom, a nastavit ce sa ingrom. ne bi me cudilo da je ingra vec i u ovom poslu:
http://hr.seebiz.eu/infrastruktura/viadukt-se-vraca-poslu-u-libiji/ar-20905/
a misliš da ovaj pad sa 12 na 6 kn ima veze s poslovanjem, s TA, fundamentima i ne znam čime još?
ovo su sve igre koje nisu za prosječnog ulagača, netko ovdje namlati ogromne pare, netko ostane bez gaća! isto tako Ingra može za par dana bez nekog posebnog razloga na 8-9 kn, netko će opet zaraditi, netko opet popušiti…
ovo je dionica za hladne glave i čelična muda pa tko se osjeća sposobnim za to, samo naprijed
[/quote]
bravo!.
Neki od vas su drukali i crtali TA sa 18 na 15 i ušli, posle su drukali drugi na 10 i ušli, treći su crtali 8 i ušli, pa 7, pa 6, sada neki drukaju i prizivaju 5,4,3. Zar mislite da netko nebi prizivao 2,1? IGRE, ali ne bez granica. Bravo voley, u pravu si a nisi toga ni svjestan.
CIJELA firma trenutno po TK vrijedi cca 80 Milijuna KUNA. Koliko vrijedi ARENA i poslovna zgrada??? SMIJEH od trgovaca i trgovanja. Ili sami sebe jedemo ili netko vodi dobru igru s ciljem.
jedna loša vijest – ide prema 5 , a jedna dobra ide prema 10
loše vijesti više ne utječu, Ingra pada (tj. ruše je) dokle misle da će moći pa na toj razini skupiti veće količine…na 6 kn bila bi opasno prejeftina (o 5 kn d ane govorim) jer teško da bi skupili neku veću količinu kraj tolikih gladnih usta. zato brijem da će pokušati skupljati sada pa sve do 8 kn,a onda je napucat 12-15 kn
Mislim da je suludo sada prodavati po ovim cijenama dionice zbog eventualno 10-20 lipa jeftinije kupnje, jer potencijal rasta do 10kn je puno veći od potencijala pada 1 kn…
A ovi što prizivaju 5 kn, to su luzeri koji su iskipali jučer i prekjučer, upravo oni su ti koji nemaju pojma zašto uopće kupuju INGRU, pa sada drobe o kojekakvim grafovima i pizdarijama koje su poznate još od razina 40 i više kuna…
@hodor
Upravo sam došaom s terapija i veselih injekcija,,, 8 the end, 7 the end… Mrgud rekao. Mrgud se krcao na 8,29 kn pa da ti velim preko 55t kom. Mrgud će biti bogat a i sada je bez obzira padne li to na 3 kn ili 2 kn… ja sam samo tada plašio uplašene kao što si ti..
LP Hodoru.. Mrgud ne lupeta, on klepće po tipkama i to baš onako kako se njemu sviđa i kako on to vidi.. a čini mi se da vidi dobro. Opći potop !! [lol]
@titulus
Mislim da nisi u pravu, ali pred nama je !!
Dobro došao Kosoru…..
Dobra ocjena….. toliko sam imao iz Francuskog !!
Mrgude
Imaš pravo, ovdje je i 3 kn više od previše ako želiš kupovati po kunu…
Ja bih volio da ode na 0,01 lp, jer onda valjda neće prodavati u nadi da će kupiti jeftinije…
Ova cijena je samo nagrada transparentnoj upravi, štampari dionica…