INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Sada bi pisao lose stvari ali i ja imam ovo u portfelju i gubitak od 60%.
Ne prodajem da me podsjeti na greške koje sam napravio…

ovo je znak kipanja dionica,javama dionice vi meni pare (nepoznat prodavač)
ili je lud ili zna da će uskoro kupovati po diskontu upola od današnje cjene
a to je i moj target

pola današnje, tj. oko 3 kn? [lol]
sračunaj malo kolika je tržišna kapitalizacija cijele Ingre pri cijeni od 3 kn pa se opet javi [lol]
[/quote]

Evo kolege ….
INGR-R-A
6,64 kn
-1,48%
EPS YTD -4,50
EPS kvartalno -2,43
EPS ttm -8,40
P/S – ttm 0,73
P/E – ttm -1,08 !!!!!
P/B 0,29
ROA – ttm -0,09
ROE – ttm -0,27
Current ratio 0,73
Quick Ratio 0,20
Profit margin -1,04

Šta vam nije malo čudno kako su svi registrirani u 2011. godini ušli u Ingru?
Mislim da nema početnika koji nije uletio u Ingru 🙂

Vrlo zanimljivo…

mislim da su najvećim dijelom ovo rušenje izazvali baš početnici (navođeni lukavim K/P od strane većih "master of the game") koji su uletali masovno na 15 kn pa u panici prodavali čim je cijena pala za kunu…pa opet uletali unutra kad je pala za još jednu kunu…pa opet prodavali kad je pala za dodatnu kunu i tako sve do ovih 6,xx kn

možda se cijena i namjerno ruši kao scenarij ulaska stranog partnera za bagatelu u Ingru? i tako smo skoro sve prodali za siću strancima pa što ne bi i firme s brdom vrijednih nekretnina???

što se malih ulagača tiče, kupnja na ovoj cijeni daje sasvim solidnu marginu sigurnosti za razne potencijalne loše scenarije na ZSE i u svijetu….kao što je jedan kolega jučer napisao, izračunajte sad trž. kapitalizaciju Ingre pa ćete vidjeti kako su ovo sada smiješno niske cifre za moguće preuzimanje cijele firme

moje pisanje nije investicijski savjet ili preporuka za kupnju i prodaju dionica!

ipak se sada vidi da kupnja na 9,96 nije bila pun pogodak…

Ja nisam ko birtić.... ...ja od žena ne tražim savjet, al bi im GA dao....i dvaput ako treba [emo_smijeh]

dokle je ovo otišlo, iz apsurda u apsurd – da se cijena sa trenutnih 6,6 kuna vrati na 10 kn to je ogromnih +50% [lol]

moje pisanje je moje osobno mišljenje, nije savjet ili poziv za kupnju ili prodaju dionica!

hocemo li danas na atl pitanje je koje muči svekoliku investitorsku zajednicu
sve su oči uprte u bid ask
ima li tko kakve insiderske plaćam po dogovoru
vjeko možeš ti ovo slobodno na bez cenzure

Postanite Eu-robovi

Evo ga na,i danas ista stvar.
Ajmo Jovo nanovo,i tako do
kada pitanje je sada.

Pozdrav

sad će božični popust

[b]#Samo mi nemoj pokazivati krivulje!” jer je obolila od celebralne divergencije[/b]

Lijepo sam Vam rekao jučer i neki dan, ne žurite, ne nasjedajte na nečije riječi DNO je… the end ide se gore.. je kako da ne, I dalje stojim iza svojih riječi,, radi se samo podval od jednog vala koji može trajati i trajati…
Ako Vam se više sviđa…pogledajte i ovo..
http://www.business.hr/burza/svjetske-burze-zaronile-u-trziste-medvjeda?utm_source=news15122011-k&utm_medium=email&utm_content=aktualni&utm_term=link&utm_campaign=daily_newsletter
Što se radi u HR, gradi, NIŠTA, pa pobogu odakle lova onda, odakle rast. Ići će to sada na onih mojih 24 kn kada to Milanović pokrene za cca 2 dana, ali u m….a!!
LP Druker Mrgud ako vam to odgovoara. Vidimo se ispod 5 kn uskoro !! [lol]

I very much love INGRA !!

Sve ide DOLJE,
grđevinari najviše–
trenutno samo,manji
povremeni zastoji za naivce,
a onda udarni val..

Lijepo sam Vam rekao jučer i neki dan,……
LP Druker Mrgud ako vam to odgovoara. Vidimo se ispod 5 kn uskoro !! [lol]

ajde mrgude ne lupetaj! sjećam se kad si pisao da je dno na 8 kn, pa na 7 kn, a sad kad si u panici rasprodao na 6,50 kn sad ide ispod 5kn da ti opet kupiš?! [lol]
da ti obasnim nešto, ako ode ispod 5 kn onda neće biti dno nego stečaj pa džaba ti svo drukanje jer opet nećeš niti kune zaraditi [lol] [bye]

moje pisanje je moje osobno mišljenje, nije savjet ili poziv za kupnju ili prodaju dionica!

islim da su najvećim dijelom ovo rušenje izazvali baš početnici (navođeni lukavim K/P od strane većih "master of the game") koji su uletali masovno na 15 kn pa u panici prodavali čim je cijena pala za kunu…pa opet uletali unutra kad je pala za još jednu kunu…pa opet prodavali kad je pala za dodatnu kunu i tako sve do ovih 6,xx kn

možda se cijena i namjerno ruši kao scenarij ulaska stranog partnera za bagatelu u Ingru? i tako smo skoro sve prodali za siću strancima pa što ne bi i firme s brdom vrijednih nekretnina???

što se malih ulagača tiče, kupnja na ovoj cijeni daje sasvim solidnu marginu sigurnosti za razne potencijalne loše scenarije na ZSE i u svijetu….kao što je jedan kolega jučer napisao, izračunajte sad trž. kapitalizaciju Ingre pa ćete vidjeti kako su ovo sada smiješno niske cifre za moguće preuzimanje cijele firme

slažem se.

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

New Report

Close