INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ovo je znak kipanja dionica,javama dionice vi meni pare (nepoznat prodavač)
ili je lud ili zna da će uskoro kupovati po diskontu upola od današnje cjene
a to je i moj target

[b]#Samo mi nemoj pokazivati krivulje!” jer je obolila od celebralne divergencije[/b]

No, mišljenja je da je unatoč krizi u eurozoni, moguć uobičajeni uzlet cijena dionica potkraj godine

ovo je znak kipanja dionica,javama dionice vi meni pare (nepoznat prodavač)
ili je lud ili zna da će uskoro kupovati po diskontu upola od današnje cjene
a to je i moj target

pola današnje, tj. oko 3 kn? [lol]
sračunaj malo kolika je tržišna kapitalizacija cijele Ingre pri cijeni od 3 kn pa se opet javi [lol]

pisanje na forumu nije savjet za ulaganje ili K-P dionica!

No, mišljenja je da je unatoč krizi u eurozoni, moguć uobičajeni uzlet cijena dionica potkraj godine

Podsjeti me, kad to pada kraj godine?

Prema mojem iskustvu to će ove godine trajati samo dan ili dva.

ne znam dal da uletim u ovo grotlo
možda mi je bolje čekati 10 kuna dok se svi ovi izmasakriraju pa onda sigurno do 50
kaj vi mislite?
ako sada uletim pa izađem na 10 izgubit ću tri godine života buljenja u monitor pa onda kontam da mi je bolje uletiti na 10 i izaći za 3 godine na 50
jel drži ova strategija vodu

Postanite Eu-robovi

Uleti na 5,00 kuna i ne gledaj monitor 3 godine.

Kak je krenulo strah me jel bude cega za tri godine….

Kak je krenulo strah me jel bude cega za tri godine….

a misliš da ovaj pad sa 12 na 6 kn ima veze s poslovanjem, s TA, fundamentima i ne znam čime još?
ovo su sve igre koje nisu za prosječnog ulagača, netko ovdje namlati ogromne pare, netko ostane bez gaća! isto tako Ingra može za par dana bez nekog posebnog razloga na 8-9 kn, netko će opet zaraditi, netko opet popušiti…
ovo je dionica za hladne glave i čelična muda pa tko se osjeća sposobnim za to, samo naprijed

sve što pišem moje je mišljenje i ne može se shvatiti kao investicijski savjet ili preporuka za kupnju i prodaju dionica...

sreća da nemam para na računu jer bi već uletio kao ostali na zihera tamo na 20 pa na 10…
ovako još imama lufta a tko zna možda bude i 5 i manje a onda nama puna šaka brade
po mojim info firma ne bi trebala u bankros

Postanite Eu-robovi

Šta vam nije malo čudno kako su svi registrirani u 2011. godini ušli u Ingru?
Mislim da nema početnika koji nije uletio u Ingru 🙂

Vrlo zanimljivo…

Uleti na 5,00 kuna i ne gledaj monitor 3 godine.

Eh, da…
Nikako da se pamet napravi…

A da jednostavno počnete kupovati dobre dionice i počnete spavati po noći?

Nema besplatnog ručka i lake love…

New Report

Close