titulus,-ne razumiješ uopće tržište,,
Eufan-nije bit da li će ingra propasti,
cijena će joj jako pasti,
a luzeri su svi koji misle-da će sada rasti./
Ovo je neizbježan pad nadolje=GOSPODARSTVO=GRADNJA0_____?
Ti ga očito razumiješ, kad si moj pravni osvrt povezao sa razumjevanjem tržišta…
Svakakvih vas ima, bravo care… [lol]
Čim netko lupi po asku odmah se pravi blokada da se smire hormoni kupaca. He eeehehe. Nije plansko rušenje haaa??? Tako nešto se vidjelo mjesecima na raznim razinama. Pa sad vi vidite da li ide stečaj ili je namjera dotući cijenu i nakupovati po bagateli.
jedan od kolega je popi…. maloprije što se stalnio spominju cifre , ima pravo, stvara se samo panika kod ovih što imaju dionice i korist za ove što su u cash-u .
ako netko smatra da treba objaviti konkretnu cijenu , tj.iznos zašto bi dionica došla na taj nivo, molim lijepo, neka to obrazloži konkretno sa nekim grafom ili sl.
[tongue]
jedan od kolega je popi…. maloprije što se stalnio spominju cifre , ima pravo, stvara se samo panika kod ovih što imaju dionice i korist za ove što su u cash-u .
ako netko smatra da treba objaviti konkretnu cijenu , tj.iznos zašto bi dionica došla na taj nivo, molim lijepo, neka to obrazloži konkretno sa nekim grafom ili sl.
[tongue]
Odavno ovdje ne igraju grafovi. Bar ne za prognoze, a graf za prošla zbivanja uvijek je lako naći.
Vlasnik/nositelj računa-Stanje-[%] Vrsta računa-Mjesto
1.OPPENHEIM IGOR-773.908 5,71 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
2.PBZ D.D. -674.255-4,98-Skrb. račun-ZAGREB, HRVATSKA
3.HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./PBZ CROATIA OSIGURANJE OBVEZNI MIROVINSKI FOND-603.877-4,46 Skrb. račun-ZAGREB, HRVATSKA
4.SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./AZ OBVEZNI MIROVINSKI FOND-564.324-4,17-Skrb. račun SPLIT, HRVATSKA
5.VALAMAR ADRIA HOLDING D.D.-516.658-3,81-Osnovni račun-ZAGREB, HRVATSKA
6.HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./RAIFFEISEN OBVEZNI MIROVINSKI FOND-511.349-3,78-Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
7.TEHNIKA D.D.-451.800-3,34-Osnovni račun-ZAGREB, HRVATSKA
8.ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D./KVARNER VIENNA INSURANCE GROUP D.D.-380.759-2,81 Skrb. račun-RIJEKA, HRVATSKA
9.TROMONT D.O.O.-319.970 2,36-Osnovni račun-SPLIT, HRVATSKA
10.LUDVIGER JASNA-316.350-2,34-Osnovni račun-ZAGREB, HRVATSKA
Nije toliko bitno tko je prodao, već tko kupuje i s kojim razlozima.
Trenutno 12 aktivnih ugovora, pregovara se na nekoliko velikih projekata na inozemnom tržištu.
Nema razloga za zabrinutost. Svi trendovi imaju svoje vremensko trajanje jer ništa u životu nema ravnu crtu ili samo rast ili samo pad. Povijest je učiteljica života…samo je treba upitati za savjet.
velik promet danas na 6,50 kn, izgleda da je danas (bar za neko vrijeme) dotaknuto i odrađeno dno
Nije toliko bitno tko je prodao, već tko kupuje i s kojim razlozima.
Trenutno 12 aktivnih ugovora, pregovara se na nekoliko velikih projekata na inozemnom tržištu.
Nema razloga za zabrinutost. Svi trendovi imaju svoje vremensko trajanje jer ništa u životu nema ravnu crtu ili samo rast ili samo pad. Povijest je učiteljica života…samo je treba upitati za savjet.
Nema razloga za zabrinutost? ahahahahahhahaha [lol]
Pun sam ingre ko brod, al nasmijao si me lijepo.
velik promet danas na 6,50 kn, izgleda da je danas (bar za neko vrijeme) dotaknuto i odrađeno dno
nije to jos pravi volumen
@inverter
Sječaš li se velikih snaga na 8 kn,, bile su tada najveće, nestale su…?? netko ih je oborio, tko ?? jer se znalo da ide niže. Misliš da če oni na 5 ostati, hoće ako se ispoštuje TA, dijelom sam u igri ali i oprezan. U svakom slučaju JA jako zadovoljan !!
LP [thumbsup]
Sa čim si ti zadovoljan sa ulazom na 9 kuna, sam si priznao da si 100% u INGRI i da to eto samo što nije poletilo kad ono pada li ga pada.
[tongue]
Odavno ovdje ne igraju grafovi. Bar ne za prognoze, a graf za prošla zbivanja uvijek je lako naći.
[/quote]
Ovdje je prisutan slobodni pad,grafovi su samo za uspomene,što se napravilo od ove dionice za nepovjerovati je.
@inverter
70.000 komada je sasvim solidan volumen, a da je bilo još prodaje na 6,50 kn promet bi bio 80.000-100.000 komada