Zar je samo meni čudno da NITKO iz uprave i NO ne kupuje Ingru na samo 6,x kn???
ZAŠTO NITKO IZ UPRAVE I NO SAD NE KUPUJE AKO VJERUJU U OVU FIRMU????
[undecid]
probijena potpora na 6,50 kn…vidjet ćemo hoće li izdržati potpora na 6 kn!
NEĆE … od 5-tog vala odrađena i, ii, od iii -čeg odrađen (i), (ii), (iii) se radi ???????? Moj target min..5 kn a može i niže, MOŽE a i nemora !!
NEĆE … od 5-tog vala odrađena i, ii, od iii -čeg odrađen (i), (ii), (iii) se radi ???????? Moj target min..5 kn a može i niže, MOŽE a i nemora !!
[/quote]
daj se dogovori sa sobom [lol] [lol] [lol] p.s, na 5 kn se velike snage spremaju na dokup [yawn]
Koja panika na dionici. Nikad nisam razumio ljude koji su sposobni ovako sami sebi nanositi štetu. Ovdje nema dobitnika već samo razočarani i luzeri. Ne razumijem kako ljudima nije jasno da Ingra neće i ne može propasti. Ako i dođe do nekog stečaja, interes največih vjerovnika je sačuvati brend Ingre jer je on vrijedniji od vrijednosti dionice. Na kraju krajeva Ingra ima i neku konkretnu imovinu koja nije zanemariva. Znači nije kao neka Magma ili HG Spot ili Validus koje su firme na papiru.
I za Titanik su rekli da je "nepotopiv". Pričekaj FI……..i ne može doći do nekog stečaja……ili će doći ili neće.
p.s. autor ne posjeduje dionice ingre
Hahaha, koliko majstora određuje dokle će. Neki su crtkali 9,8,7,6 a sada i 5. Psiho, sa pritiscima na asku i to je to. Mrgud, pa kad završi 4 val? ti već u 5(iii)? Svi vi navrćete na svoj mlin a brašno vam se prosipa kroz prste. INGRA NEĆE u stečaj čak ako bi mi dotjerali dionicu na 0,5 kn. To nema veze sa stanjem firme. Ako bi netko prodavao šećer po 0,5 kn/kg, da li to znači da će poljoprivrednici koji proizvode šećernu repu ići u stečaj. Dajte molim vas. INGRA je u boljem stanju nego kad je dionica bila 18 kn prije par mjeseci. No tko voli i da se namamiti navlakušama neka prodaje i neka ide iz Ingre u HT. Pozz.
Koja panika na dionici. Nikad nisam razumio ljude koji su sposobni ovako sami sebi nanositi štetu. Ovdje nema dobitnika već samo razočarani i luzeri. Ne razumijem kako ljudima nije jasno da Ingra neće i ne može propasti. Ako i dođe do nekog stečaja, interes največih vjerovnika je sačuvati brend Ingre jer je on vrijedniji od vrijednosti dionice. Na kraju krajeva Ingra ima i neku konkretnu imovinu koja nije zanemariva. Znači nije kao neka Magma ili HG Spot ili Validus koje su firme na papiru.
I za Titanik su rekli da je "nepotopiv". Pričekaj FI……..i ne može doći do nekog stečaja……ili će doći ili neće.
p.s. autor ne posjeduje dionice ingre
[/quote]
moze sve propast u ovoj drzavi…
ali onda ce netko odgovarati i za dokap na 20…
mozda mi nismo imali uvida u cijelokupno poslovanje ingre , ali fondovi su sigurno imali bolji uvid
ako se oni zele odrec para onda moja crkavica neka propadne…
skupit ce se ponovno
[lol]
kada će objaviti reference za 2011?
http://www.ingra.hr/index.php?page=references
@inverter
Sječaš li se velikih snaga na 8 kn,, bile su tada najveće, nestale su…?? netko ih je oborio, tko ?? jer se znalo da ide niže. Misliš da če oni na 5 ostati, hoće ako se ispoštuje TA, dijelom sam u igri ali i oprezan. U svakom slučaju JA jako zadovoljan !!
LP [thumbsup]
Zar je samo meni čudno da NITKO iz uprave i NO ne kupuje Ingru na samo 6,x kn???
ZAŠTO NITKO IZ UPRAVE I NO SAD NE KUPUJE AKO VJERUJU U OVU FIRMU????
[undecid]
….zašto misliš da treće osobe ne mogu kupovati za njihov račun…
[/quote]
Neće Mrgude, neće, po meni tu je nekakvno opipljivije dno na 6,30-6,40, a odbijanac vjerojatno ide vrlo skoro jer divergencija već sad ima ko u priči a svi valovi su na mjestu, samo ne očekujem neki jak odbijanac kakav većina očekuje..
Inače sam odavno pričao ( još kad je dionica vrijedila za sadašnje pojmove astronomskih 8-9 kuna ) da je veće dno na razinama od 6,x kuna, al očito ta informacija nije pala na plodno tlo. Sad je valjda još jedna lekcija naučena.
I usput, moram izrazit opet čuđenje da se toliko ljudi fiksiralo za ovu dionicu i odlučilo baš ovdje gubit novce. Ljudi manite se ovakvih špekulativnih dionica pogotovo ako nemate živaca, ovdje se ista priča prepričava još od kad je dionica vrijedila 80 kuna, a sad vrijedi ko validus il hgspot. Usput, rijetki ovdje zarađuju, sad kad pogledate koliko vas je ovdje zaglavilo zapitajte se hoćete li i vi bit među tim rijetkima…