INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Nečete vi mene slušati.. Mrgud – drukerčina, ocijena 1. E sad je došla ona opcija ako probije, a probilo je.. majko mila druk kako ga vi zovete nije druk nego sušta istina.. Inverter ako je prisutan duhom .. molim za potvrdu i komentar. Sada vjerujte mi znam skoro u 0.10 lipa di če to završiti, ali Vam iz mjerodavnih razloga nesmijem prodičiti. Ubit će me anti drukeri !!
LP [angry]

Eto dotaklo novo dno 656-zgodna brojka-(6,56)- i sada se ostvario TA. Kolega sam si prognozirao i fulao ući na povijesnom minimumu. Da si pokupio do 7 to bi ti bilo korisno, ali eto ti gađaj u lipu pa ostani bez slave.
[/quote]
Još to ide dole prijatelju, vjeruj mi.. rekao sam duga 4-vorka, ili proboj 6,50 pa onda možda i na 3 umjesto na 5….. Nisam kriv što Vam govorim iskreno, ali ako Vam se više sviđa.. Druker Mrgud… vidjet čemo na kraju.. Tko kaže da se ne KUPUJE, a možda je još rano za dokup !!
LP

I very much love INGRA !!

čekat ću na 5 kn. ( porosječna kupovna mi je 16,5 , pa da si malo popravim prosjek).

ja isto čekam na 5 kn da popravim prosjek koji je sad 14,75

Vidim da su neki skeptični u s vezi daljnje procjene ,
Sve što se može iščitati iz grafova je potvrda daljnjega pada i INGRE a i svih ostalih dionica,
Polako se probijaju najniže razine,
aa kao što navode oni koji se razumiju u analizu,dno je negdje puno niže,svako od predhodnoga,neki dan sam upozoravao da je cijena na kupnji od 6,91 bila jako dobra za izaći(ingra) a i sve ostale.
Uslijediti će veliki pad ..
Pa sretno svima..

http://www.banka.hr/Naslovnica/Umre%C5%BEi/tabid/320/View/Details/ItemID/73356/rbpid/255f2e07-6c60-4efa-b9e7-d49bfb7bd721/Default.aspx

"Nadu za oporavak ipak daju još prije najavljeni projekti, prije svega u Alžiru, gdje pregovori još traju, a postoje i potencijalne investicije u Rusiji i Iraku."

Jedino što nam moglo pomoci i maknut nas sa ove izvanredne cijene je to da sklope posao sa Rusima na izgradnji jednog manjeg grada te da vrijednost radova iznosi cca oko 800 miliona eura i da svi budemo sretni i zadovoljni… [lol]

Sve što se može iščitati iz grafova je potvrda daljnjega pada i INGRE a i svih ostalih dionica,
aa kao što navode oni koji se razumiju u analizu,dno je negdje puno niže,svako od predhodnoga,neki dan sam upozoravao da je cijena na kupnji od 6,91 bila jako dobra za izaći(ingra) a i sve ostale.
Pa sretno svima..

Iskreno, ja bih vjerovao grafovima ali tu nikakva analiza nije pouzdana. Kada se odlući (netko negdje) da INGRA ide gore onda će ići neovisno što grafovi pokazivali.

Iskreno, ja bih vjerovao grafovima ali tu nikakva analiza nije pouzdana. Kada se odlući (netko negdje) da INGRA ide gore onda će ići neovisno što grafovi pokazivali.

problem je što se još duže vrijeme nitko veći neće odlučiti da je vrijeme da se krene prema gore, osim ako burekđije sitno poguraju 20-30 lipa da se iskrcaju, a onda opet novi i dublji pad.
bez novog velikog posla od barem 70-100 milja EUR iluzorno je pričati o rastu jer svi su prekrcani dionicama Ingre i to je najveći uteg da krene prema gore jer da skoči 1 kn iskipalo bi se odmah po bidu 300.000 komada! [angry]

tek na 6,4 ocekujem neku reakciju

[undecid]

Ivo Sanader je otišao jer mu je tako naredio Chuck Norris.

Pa sretno svima..

[/quote]
zato i kupujete na vrhu vala (tj prekasno )

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

ovo izgleda jako loše
uprava se ne javlja
jasna kupuje novi auto navodno
dionica pada
nikakvih vijesti na vidiku

Postanite Eu-robovi

u periodima teške nelikvidnosti u kakvom je sada cijela burza, trejderi i špekulanti nakon 2-3 dana boravka u dionici počnu je se rješavati jer žele keš…a ovdje se valjda nakotilo 90% tih koji "posluju" na ZSE pa ne treba čuditi što rasprodaju s gubitkom i režu pozicije čekajući novi ulaz sve niže i niže u spirali koja samo pada i pada
još kad vidimo da je i top 10 u zadnje vrijeme rasprodavao jasno je da se ne vidi svjetlo u ovom tunelu

moji postovi su odraz osobnog mišljenjaa bez sugestija i odgovornosti te nisu financijski savjeti niti nagovor za kupoprodaju

14. prosinac 2011.

Građevinski radovi bilježe godišnji pad već 30. mjesec zaredom

Fizički obujam građevinskih radova u Hrvatskoj u rujnu je u odnosu na isti lanjski mjesec bio manji za 7,5 posto, pokazuju kalendarski prilagođeni indeksi koje je objavio Državni zavod za statistiku.

Rujan je bio 30. uzastopni mjesec u kojem je fizički obujam građevinskih radova mjeren odrađenim satima radnika na gradilištima pao na godišnjoj razini. Prema desezoniranim indeksima, građevinski radovi u rujnu bili su veći u odnosu na kolovoz za 1,1 posto. Od ukupnog broja radnih sati građevinski radnici su u rujnu na zgradama odradili 45,7 posto ukupnih sati rada, a na ostalim građevinama 54,3 posto. Na novim građevinama odrađeno je 57,4 posto ukupnih sati rada, a na rekonstrukcijama, popravcima i održavanju 42,6 posto.

U listopadu izdano 879 odobrenja za građenje
U listopadu je u Hrvatskoj izdano 879 odobrenja za građenje, što je za 2,2 posto više u odnosu na listopad prošle godine, objavio je Državni zavod za statistiku. U prvih deset mjeseci ove godine izdano je 7.975 odobrenja za građenje odnosno 3,8 posto manje u odnosu na isto lansko razdoblje.
(Hina/pd)

New Report

Close