Od svih dionica iz sastava Crobexa danas do sada jedino nije trgovano Ingrom. Ne znam više da li da opalim po bidu ili po asku, totalno ste me zbunili! [cool]
Evo , jel ti se razjasnilo? [cool]
Princip je isti, sve su ostalo nijanse. Psihološko pokretanje krda sa 2000 kom. Svaka čast još jedanred. Bravo, psihologija je zakon. Jo malo dole pa bum se i ja ogrebal za koju tisućicu-ako daju.
Od svih dionica iz sastava Crobexa danas do sada jedino nije trgovano Ingrom. Ne znam više da li da opalim po bidu ili po asku, totalno ste me zbunili! [cool]
Evo , jel ti se razjasnilo? [cool]
[/quote]
Jel da sada kupujem ili da još čekam? Dokle ste isplanirali? [cool]
Eto ono što se broji, 0,88% rast u odnosu na jučer uz očite znakove panične kupnje pri završetku.
Činjenica je, da je velika koncentracija nestabilnih likova u posjedu dionice, a još gori bi je htjeli imati.
Na kraju netko maznuo 3 soma komada po 6,90… [huh]
To je sigurno zbog stečaja.
Na kraju netko maznuo 3 soma komada po 6,90… [huh]
Da..i imamo zelenu svijeću [wink]
Nečete vi mene slušati.. Mrgud – drukerčina, ocijena 1. E sad je došla ona opcija ako probije, a probilo je.. majko mila druk kako ga vi zovete nije druk nego sušta istina.. Inverter ako je prisutan duhom .. molim za potvrdu i komentar. Sada vjerujte mi znam skoro u 0.10 lipa di če to završiti, ali Vam iz mjerodavnih razloga nesmijem prodičiti. Ubit će me anti drukeri !!
LP [angry]
Eto dotaklo novo dno 656-zgodna brojka-(6,56)- i sada se ostvario TA. Kolega sam si prognozirao i fulao ući na povijesnom minimumu. Da si pokupio do 7 to bi ti bilo korisno, ali eto ti gađaj u lipu pa ostani bez slave.
Nečete vi mene slušati.. Mrgud – drukerčina, ocijena 1. E sad je došla ona opcija ako probije, a probilo je.. majko mila druk kako ga vi zovete nije druk nego sušta istina.. Inverter ako je prisutan duhom .. molim za potvrdu i komentar. Sada vjerujte mi znam skoro u 0.10 lipa di če to završiti, ali Vam iz mjerodavnih razloga nesmijem prodičiti. Ubit će me anti drukeri !!
LP [angry]
Eto dotaklo novo dno 656-zgodna brojka-(6,56)- i sada se ostvario TA. Kolega sam si prognozirao i fulao ući na povijesnom minimumu. Da si pokupio do 7 to bi ti bilo korisno, ali eto ti gađaj u lipu pa ostani bez slave.
[/quote]
Bez barem 100000 protrgovanih dionica u jednom danu nema pravog odbijanca.Bolje da nije bilo ovog rasta na kraju.
Sutra moguć preokret!
To je sigurno zbog stečaja.
[/quote]
ovdje se već dugo igraju igre živaca … a njih je sve manje i manje …
a sad valjda ispod 6 ne bi trebalo ići, a možda niti ispod 6,5 …
budemo vidli, jer očito su i burekdjije postali nestrpljivi …
p.s. imam dionice Ingre, ali pojedošemi zivce … jer što je previše, previše je …
tako da se već laganini okrećem i k nekim drugim, sad već doista povoljnim prilkama … lp
Bez barem 100000 protrgovanih dionica u jednom danu nema pravog odbijanca.Bolje da nije bilo ovog rasta na kraju.
ovo već 2 mjeseca zoblju male burekđije u rasponu 6,80-7,20 kn i sad su prekrcani dionicama Ingre i jedva čekaju nekoga da mu to uvale…al velikih kupaca nema, samo velikih prodavača…tko zna gdje će biti novo dno, ono što je očito da nakon malog odbijanca sljedeće dno je uvijek niže od prethodnoga…danas je došlo na 6,56 kn, a već sutra ili za par dana vjerojatno i niže, možda na 6 kn??? [undecid]