Nemoguce, da i ja dozivim taj dan kad se Ingrom ne trguje, sta je stecaj u pitanju ili koji k…
nisam siguran da bu gubitak posla znatno utjecao na pad dionice…
Možda malo…do 6 kuna…
Nemoguce, da i ja dozivim taj dan kad se Ingrom ne trguje, sta je stecaj u pitanju ili koji k…
Čeka se neka objava na ZSE-u! Ili stečaj ili 100 milijuna EUR-ića poslića! [cool]
Da stečaj je 100%. Daj oladite ljudi
više sa stečajem. [yawn]
Od svih dionica iz sastava Crobexa danas do sada jedino nije trgovano Ingrom. Ne znam više da li da opalim po bidu ili po asku, totalno ste me zbunili! [cool]
ovo meni nije jasno inače jedna od najlikvidnijih dionica a sad ovo
[/quote]
Pametni više ne kupuju, a ludi više ne prodaju! I na kraju dobiješ ovakvo stanje!
[rolleyes]
[/quote]
nadobudni kupci po asku ostali bez goriva ili volje…bilo je i vrijeme…sad nek tresu prodavaoci jeftinije….
Neka ovaj što je prodao nastavi krčiti put, a mi će mo još čekati! E sad da li će biti za sve zainteresirane dovoljno, to je već ???
E ovo je već prava “kordinirana” akcija!
Čeka se neka objava na ZSE-u! Ili stečaj ili 100 milijuna EUR-ića poslića! [cool]
hmmm…prodaja je narasla za +50.000 komada, a sve jače tuče se po kupnji koja se povlači prema 6 kn…
ne znam što je, ali dobro nije [undecid]
Mislim da danas ne bude ispod 6 i pol kune, premda je iole veća potpora na 6,20 (100 000 kn).
Ne znam što je al imam osjećaj da je jasnica znala…možda griješim…
Mislim da danas ne bude ispod 6 i pol kune, premda je iole veća potpora na 6,20 (100 000 kn).
Ne znam što je al imam osjećaj da je jasnica znala…možda griješim…
Što je to Jasna znala? Pa da je toliko loše kako bi
ti htio, prodala bi sve.Tebi je svejedno,i da je po kunu
tebi je skupo.
odmah se masa burekđija naslagala na bid na 6,5x kn pa da poslije prodaju na 6,6-6,7 kn…UŽAS!