INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

tako je zztop, ako je u konzorciju Bouygues, svjetski jak građevinac , nema šanse da će naši graditi osim manje radove kao kooperanti za sitnu lovu.
vlada je to loše odigrala, trebala je uvjetovati da naši građevinari odrade 80% poslova, a ne da dobiju mrvice….. ovako je pušiona i za INGRU i za VDKT

ne dajem investicijske savjete niti preporuke za kupnju/prodaju dionica!

jel to ingra ostaala i bez zračne luke navodno će viadukt raditi

"…ZAIC, kojeg čine Aéroports de Paris i Bouygues Construction, ponudili su 87,2 milijuna fiksne koncesije za 30-godišnje korištenje zagrebačkog aerodroma…
http://www.poslovni.hr/vijesti/francuski-zaic-nudi-i-do-200-mil-eura-koncesije-za-pleso-192283.aspx
http://www.bouygues-construction.com/1i.html
http://www.bouygues.com/en/activities/

[/quote]
… otvoriš web stranicu Ingre pa onda Bouygues … kada štediš na designu web stranice i stavljaš fotografije objekata stare 30 godina to govori podosta o ozbiljnosti firme vezanom za oglašavanje i shavćanje tržišta …

Izgleda po količini protrgovanih dionica da su svi sinoć gledali Dnevnik3, i izjavu iz kruga nove vlasti o oporavku i rastu na krilima visokogradnje i gradnje u energetici, kao i 2001.

tako je zztop, ako je u konzorciju Bouygues, svjetski jak građevinac , nema šanse da će naši graditi osim manje radove kao kooperanti za sitnu lovu.
vlada je to loše odigrala, trebala je uvjetovati da naši građevinari odrade 80% poslova, a ne da dobiju mrvice….. ovako je pušiona i za INGRU i za VDKT

Normalno, kada su INGRI mnogo vazniji Rusija, Libija i Alzir od "rodjene" zemlje…
I kada otvoreno i javno podrzavaju "prijatelja" Gadafija i njegov "diktatorski" rezim a neprijateljski se ponasaju prema "sospstvenoj", "demokratskoj" vladi… a sa njenim ministarstvima se ulicarski bore i svadjaju…

Tz, tz, tz…. [shocked]

… Ingre ide sutra po mojoj matematici do cca 6,60 kn, od vala 4 gotov a, b i ako okrene gore radi se val c…..itd.,,,,,ako slučajno probije 6,50 kn ne zaustavlja se do 5 kn gdje bi joj bio najizgledniji kraj.

Ma neka padne i na 3 kn samo da se ovo mrcvarenje završi pa da krene oporavak jer ovo je ubitačno! Čim cijena ode par lipa gore, odmah netko iskipa 15.000 komada po kupnji i vrati cijenu nazad. Postojeći ulagači se samo pune i pune novim dionicama, a kraj rasprodaji se ne nazire!! [angry]
[/quote]

Ja ipak mislim da će ovo biti dugaaaaa 4-vorka, i tako dok se nešto ne dogodi pozitivno ili negativno. Kako nam je krenulo, ovo prvo zanemarite i tražite negativne objave, kao npr. otuđili nam blagajnu, oteli novce i tanicu, Opra sakrio lovu na djvič. otocima, i na kraju miševi pojeli papire pa sada moramo proglasiti stečaj !!
[angry]

I very much love INGRA !!

mrgud 28@… kolega barem je NO dobro ekipiran ….

DAJ PET !!!

Od svih dionica iz sastava Crobexa danas do sada jedino nije trgovano Ingrom. Ne znam više da li da opalim po bidu ili po asku, totalno ste me zbunili! [cool]

Od svih dionica iz sastava Crobexa danas do sada jedino nije trgovano Ingrom. Ne znam više da li da opalim po bidu ili po asku, totalno ste me zbunili! [cool]

ovo meni nije jasno inače jedna od najlikvidnijih dionica a sad ovo

volim kocku zato ulazem u turbo certifikate

[/quote]
Pametni više ne kupuju, a ludi više ne prodaju! I na kraju dobiješ ovakvo stanje!
[rolleyes]

[/quote]

Bolje i ovo nego da je likvidna a cijena -5%

Parche mihi, Domine, quia Dalmata sum!

Šta je ovo? Štrajk? Ispast ćete iz crobexa, nemojte se zezat.. [lol]

Bolje živjeti sto godina u bogatstvu nego sedam dana u siromaštvu!

A kad sutra ne bude više na prodaji po 7 kuna, onda će te plakati i drukati na pad. Znam ja Vas, zezatori jedni! [smiley]

New Report

Close