ovo je već zabrinjavajuće, koristi se svaka prilika da se iskipa po 10.000-15.000 komada….danas je bio H nalog s 14.000 komada na 6,90 kn…a pred kraj su bila još 2 naloga sa 6.000 i 8.000 komada na prodaji!
mogu se kladiti da je opet prodavao netko iz top 10
ovo već stvara bojazan da se ne prodaje bez veze, nego da netko ima dobre razloge što izlazi na ovako niskim cijenama! [undecid]
Izlazili su oni i prije sa dobrim razlozima na puno višim razinama ,samo se o tome nije govorilo,nebih previše pažnje posvećivao topu-10,nadam se da nećemo doći u situaciju da počnu jače prodavati,onda bi to bio pravi signal za probleme.
Vidiš Mrgud28, jedinice dobivam i ja jer znam da neće Ingra u stečaj, a ovi što ga drukom prizivaju dobivaju uredne stotke. Eee, pa ti vidi odakle puše vjetar. Burek mi se ogadio, a tako sam ga volio. Hehehe.
LP tebi i ekipi !!
Od stečaja nema ništa dakako, Ingre ide sutra po mojoj matematici do cca 6,60 kn, od vala 4 gotov a, b i ako okrene gore radi se val c…..itd.,,,,,ako slučajno probije 6,50 kn ne zaustavlja se do 5 kn gdje bi joj bio najizgledniji kraj. No i sutra i dalje su dani pa vidimo gdje će. Ako netko ima drugo viđenje slobodno iznesite, ovo je moje i vjerujem da je to TO !!
Najbolje je ugasiti komp i ne gledati ništa… ode to sve k vragu kao i banana dr….a !! [angry]
Vidiš Mrgud28, jedinice dobivam i ja jer znam da neće Ingra u stečaj, a ovi što ga drukom prizivaju dobivaju uredne stotke. Eee, pa ti vidi odakle puše vjetar. Burek mi se ogadio, a tako sam ga volio. Hehehe.
LP tebi i ekipi !!
Od stečaja nema ništa dakako, Ingre ide sutra po mojoj matematici do cca 6,60 kn, od vala 4 gotov a, b i ako okrene gore radi se val c…..itd.,,,,,ako slučajno probije 6,50 kn ne zaustavlja se do 5 kn gdje bi joj bio najizgledniji kraj. No i sutra i dalje su dani pa vidimo gdje će. Ako netko ima drugo viđenje slobodno iznesite, ovo je moje i vjerujem da je to TO !!
Najbolje je ugasiti komp i ne gledati ništa… ode to sve k vragu kao i banana dr….a !! [angry]
[/quote]
Mislim da si i ti malo prodao na 6,90 u nadi da će sutra biti jeftinije! Moguće, ali isto tako i nemoguće, ovisi o evropskim indexima. I tak cijena pojedinih dionica nema više nikakve veze sa poslovanjem tvrtki, nego je 99% samo čista špekulacija o daljnjem padu.
… Ingre ide sutra po mojoj matematici do cca 6,60 kn, od vala 4 gotov a, b i ako okrene gore radi se val c…..itd.,,,,,ako slučajno probije 6,50 kn ne zaustavlja se do 5 kn gdje bi joj bio najizgledniji kraj.
Ma neka padne i na 3 kn samo da se ovo mrcvarenje završi pa da krene oporavak jer ovo je ubitačno! Čim cijena ode par lipa gore, odmah netko iskipa 15.000 komada po kupnji i vrati cijenu nazad. Postojeći ulagači se samo pune i pune novim dionicama, a kraj rasprodaji se ne nazire!! [angry]
jel to ingra ostaala i bez zračne luke navodno će viadukt raditi
James, Vdkt ti je pao 97,86% (sa 4600 na 98 prije nekoliko dana), pa svejedno ulaziš. Valjda imaš neke razloge, možda jednog dana budu slični i na Ingri?
[/quote]
Što je manje od 98%, zar ne? [tongue]
Zašto čekat jedan dan kad je taj dan na nekim drugim dionicama već tu.
James, Vdkt ti je pao 97,86% (sa 4600 na 98 prije nekoliko dana), pa svejedno ulaziš. Valjda imaš neke razloge, možda jednog dana budu slični i na Ingri?
[/quote]
Što je manje od 98%, zar ne? [tongue]
Zašto čekat jedan dan kad je taj dan na nekim drugim dionicama već tu.
[/quote]
[thumbsup] Ma ima me i tamo.
@vegas
nisu digli ruke nego vide da više drukanje ne pali na ZSE općenito
LP
INGRA podizvođač. Sudjeluje i VDKT u manjim radovima.?
"…ZAIC, kojeg čine Aéroports de Paris i Bouygues Construction, ponudili su 87,2 milijuna fiksne koncesije za 30-godišnje korištenje zagrebačkog aerodroma…
http://www.poslovni.hr/vijesti/francuski-zaic-nudi-i-do-200-mil-eura-koncesije-za-pleso-192283.aspx
http://www.bouygues-construction.com/1i.html
http://www.bouygues.com/en/activities/