loše je što su na razini 7-8 kn iskipane ogromne količine…svi su puni Ingre kao šipak i jedva čekaju da ode pola kune gore pa da zarade svoje bureke. da se to izbjegne,treba čekati neki dobar posao koji bi dionicu digao i zadržao gore, sve ostalo je samo hranjenje trejdera i motiviranje da nam opet ruše ingru.
znači hibernacija do dalnjega, prodavat nema smisla, ali još manje mi diže cijenu gore pa da plaćam burekđijama nove bureke!
loše je što su na razini 7-8 kn iskipane ogromne količine…svi su puni Ingre kao šipak i jedva čekaju da ode pola kune gore pa da zarade svoje bureke. da se to izbjegne,treba čekati neki dobar posao koji bi dionicu digao i zadržao gore, sve ostalo je samo hranjenje trejdera i motiviranje da nam opet ruše ingru.
znači hibernacija do dalnjega, prodavat nema smisla, ali još manje mi diže cijenu gore pa da plaćam burekđijama nove bureke!
Danas su kupovali naivni,bar po mom mišljenju,možda su očekivali brzo rješenje krize ali ovde je stvarno glupo se zaletat s kupovinom.Sada je na ovim razinama prošlo puno dionica i neka se malo zacrveni eto ovih šta su kupovali ovih dana po bidu(da su to jači dioničari nebi me bilo strah ali ovi šta kupe po 1000 komada a takvih ima poprilično to prodaju bez pardona).Osim toga evo našeg PBZ-a ponovo u akciji,ponovo prodali 20000 komada.
@Tic
Ako budem živ, vremena imam, ako ne supruga ima punomoć, ako se i to zagubi (supruga i punomoć) imam prijatelje u Agramu koji će sigurno isplatiti lovu mojoj djeci. Vjeruj mi, meni se ne žuri. Rast do 24 kn može biti što se mene tiče i za 3 godine. To su mi krajnji ciljevi za zaradu na Ingri.
LP
Imas prijatelje u Agramu? To je super. Mozda ti posude olovku i papir pa pocnes pisati dnevnik malog investitora…
@bestija2
znači PBZ-jac i dalje rasprodaje…
a dobro, još 680.000 komada da iskipa po bidu i vani je [lol]
Pogledao sam sad malo 3 godine unatrag situaciju po TA …bilo je puno valova na kojima se moglo zaraditi …cijeli padni kanal je jasno definiran …i bez da sijem optimizam ili podliježem krajnjem pesimizmu rekao bih da može dolje ..ali još jako malo …ok …grana je u dubiozi total ..financijska situacija nije sjajna …uvijek se može reći ..ili stečaj ili rast …al nemrem se otet dojmu da je ovo na sadašnjem nivou špekulativno najbolja prilika …situacija je za pobjeć glavom bez obzira …ali zar to i nije najbolja situacija za ulet ? …dugoročno naravno ..pa čak i za shortanje …evo sad od 6,8 -7,8 15 % u kratkjom razdoblju …ima ivana pravo …može se dobro dizati i na naizgled izgubljenim slučajevima ..velim naizgled jer obratno …ovo bi mogao biti jack pot …kak slijepci vele …vidjet ćemo
@Tic
Ako budem živ, vremena imam, ako ne supruga ima punomoć, ako se i to zagubi (supruga i punomoć) imam prijatelje u Agramu koji će sigurno isplatiti lovu mojoj djeci. Vjeruj mi, meni se ne žuri. Rast do 24 kn može biti što se mene tiče i za 3 godine. To su mi krajnji ciljevi za zaradu na Ingri.
LP
Imas prijatelje u Agramu? To je super. Mozda ti posude olovku i papir pa pocnes pisati dnevnik malog investitora…
[/quote]
Ako bolje pročitaš postove vezane uz Ingru, imaš Mrgudov zakon na dlanu !!
LP
Ne kužim kako se to ekipa čudi da netko prodaje i rasprodaje…
Pa svima (SVIMA) fali para i glupo je držati nofce u gubitašu koji ima stalnu tendenciju pada već 3 godine. A ovak kad god se malo opustiš i zaboraviš na burzu para dana šokira te vijest koliko si izgubio dok si bio opušten. Gubitak naravno ide proporcionalno broju dionica i razini ulaza. Oni sa malo komada i ulazom na 40 jedva i osjete pad sa 9 na 7. A oni sa velikim brojem dionica i prosječnom cijenom od oko 9 pad osjete taj pad jače. Al i dalje su unutra…
Neki ljudi vole bol….
eto Ingre ispod 7 kn….
dokle će ovaj puta zaroniti, ide li na novi ATL? možda na 6,50 kn? ili na 6 kn
ako PBZ skrbnički nastavi kipati ništa nije isključeno
1. OPPENHEIM IGOR-773.908-5,71%
2. PBZ D.D.-722.252-5,33%
3. PBZ Croatia osiguranje OMF-603.877-4,46%
4. AZ OMF-564.324-4,17%
5. VALAMAR ADRIA HOLDING D.D. -516.658-3,81%
6. Raiffeisen OMF-511.349-3,78%
7. TEHNIKA D.D.-451.800-3,34%
8. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D./KVARNER VIENNA INS…-380.759-2,81%
9. LUDVIGER JASNA-338.850-2,50%
10. TROMONT D.O.O.-319.970-2,36%
1.OPPENHEIM IGOR-773.908-5,71-Osnovni račun-ZAGREB, HRVATSKA
2.PBZ D.D.-679.822-5,02-Skrb. račun-ZAGREB, HRVATSKA
3.HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./PBZ CROATIA OSIGURANJE OBVEZNI MIROVINSKI FOND-603.877-4,46-Skrb. račun-ZAGREB, HRVATSKA
4.SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./AZ OBVEZNI MIROVINSKI FOND-564.324-4,17-Skrb. račun SPLIT, HRVATSKA
5.VALAMAR ADRIA HOLDING D.D.-516.658-3,81-Osnovni račun-ZAGREB, HRVATSKA
6.HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./RAIFFEISEN OBVEZNI MIROVINSKI FOND-511.349-3,78 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
7.TEHNIKA D.D.-451.800-3,34-Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
8.ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D./KVARNER VIENNA INSURANCE GROUP D.D.-380.759-2,81-Skrb. račun-RIJEKA, HRVATSKA
9.TROMONT D.O.O.-319.970 2,36-Osnovni račun-SPLIT, HRVATSKA
10.LUDVIGER JASNA-316.350-2,34 Osnovni račun-ZAGREB, HRVATSKA