Evo za još jedan kolac vinogradarski !!
[angry]
Ova donja cifra sa dva upitnika je izgledna,stoga oprez,već sam nekoliko puta navodio 5kn.
osim ako netko NE TRESNE po Bidu !!
LP [cool]
[/quote]
Imam prijedlig-TRESNI ti po bidu pa završi taj val koji te muči, ionako si pun Ingre. Onda idemo valovima nazad na 20. Evo i ja dobivam jedinice a ne pišem o padu, tako da nam je isto. Možda ti dobivaš jer imaš Ingru a ne prodaješ? Pa hajde lupi po bidu, završi val i daćemo ti svi 100. [proud]
U siječnju počinje izgradnja golf resorta na Marleri.Ima li ingra veze s tim kao jedna od domaćih tvrtki koje će graditi isti.
osim ako netko NE TRESNE po Bidu !!
LP [cool]
Imam prijedlig-TRESNI ti po bidu pa završi taj val koji te muči, ionako si pun Ingre. Onda idemo valovima nazad na 20. Evo i ja dobivam jedinice a ne pišem o padu, tako da nam je isto. Možda ti dobivaš jer imaš Ingru a ne prodaješ? Pa hajde lupi po bidu, završi val i daćemo ti svi 100.
Rekao sam već nekoliko puta..TRESNUT ću negdje iznad 24 kn i "taj val ne muči mene, nego tebe" Ja npr. znam za njega a i pojedinci pišu o tome dobro, gdje i dokle, dok drugi misle da ne postoji. Uskoro to vidimo !!
Inače kako sam nebrojeno puta rekao, na gore spomenutoj cijeni sepotpuno povlačim s burze i radim ono što me sigurno ide i ne gubim NIŠTA, osim ako ne pandrknem !!
LP
Imam prijedlig-TRESNI ti po bidu pa završi taj val koji te muči, ionako si pun Ingre. Onda idemo valovima nazad na 20. Evo i ja dobivam jedinice a ne pišem o padu, tako da nam je isto. Možda ti dobivaš jer imaš Ingru a ne prodaješ? Pa hajde lupi po bidu, završi val i daćemo ti svi 100.
Rekao sam već nekoliko puta..TRESNUT ću negdje iznad 24 kn i "taj val ne muči mene, nego tebe" Ja npr. znam za njega a i pojedinci pišu o tome dobro, gdje i dokle, dok drugi misle da ne postoji. Uskoro to vidimo !!
Inače kako sam nebrojeno puta rekao, na gore spomenutoj cijeni sepotpuno povlačim s burze i radim ono što me sigurno ide i ne gubim NIŠTA, osim ako ne pandrknem !!
LP
[/quote]
hehehe, nemoj nam pendrknuti. Ma ne brine ni mene bilo kakav val. Znam ja iskoristiti i takav val. Popeti ću se malo na njega i surfati. Najbolje je kada imaš i dionice i keš, pa gdje god krene nije loše. Ako izađeš na 24 ili malo više to će ti biti najgori potez na burzi. Zapamti što ti kažem.
PS: ovaj što je čekao na 7,04 sa 5tisuća i kusur dionica, znao je što radi. Do sada je zaradio ovaj kusur dionica. Malo ali ga veseli. Pozz, sutra EU rješava enigmu koju su napuhali iz razloga da još više zavladaju unijom. Ne brinite, znaju oni kako se to radi.
LP
[/quote]
rast do 24kn je nekih 350% na sadašnju cijenu….prilično neskromno, imaš li neki vremenski okvir za to?
@Tic
Ako budem živ, vremena imam, ako ne supruga ima punomoć, ako se i to zagubi (supruga i punomoć) imam prijatelje u Agramu koji će sigurno isplatiti lovu mojoj djeci. Vjeruj mi, meni se ne žuri. Rast do 24 kn može biti što se mene tiče i za 3 godine. To su mi krajnji ciljevi za zaradu na Ingri.
LP
Ova donja cifra sa dva upitnika je izgledna,stoga oprez,već sam nekoliko puta navodio 5kn.
[/quote]
previse kolega ocekuje cjenu 5 kn… [undecid] cjena je vec oversold…retest razine u tjeku,,,volumeni poprilicni…mrgud je malo preoptimistican sa up targetom ..trebamo prvo dno odredit pa onda up targeti (pritom ne mislim na konacno dno ) to nezna nitko , ja se time ne zamaram …
LP
[/quote]
rast do 24kn je nekih 350% na sadašnju cijenu….prilično neskromno, imaš li neki vremenski okvir za to?
[/quote]
350% [lol]
[/quote]
previse kolega ocekuje cjenu 5 kn… [undecid] cjena je vec oversold…retest razine u tjeku,,,volumeni poprilicni…mrgud je malo preoptimistican sa up targetom ..trebamo prvo dno odredit pa onda up targeti (pritom ne mislim na konacno dno ) to nezna nitko , ja se time ne zamaram …
[/quote]
Slažem se,treba vidjeti u skoroj budućnosti.