INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

mirjan-Top 10 dioničara – prodaju dionice
Tko i koliko???
PBZ je morao radi prevelikoj izloženosti, a Jasna prodala jer idu blagdani i kupuje nova kolica. Sitnica. Dalje??? Hvala.
Ako imaš prodaj i budi miran, evo cijena još uvijek visokih 7kn.

Jeli to neko pravilo o izlozenosti za OIF-ove pa moraju prodavati ?
[/quote]

Kao prvo ovdej se ne radi o računu PBZ OMF već o zbirnom skrbničkom PBZ-a na kojem je sve i svašta od investora pa nadalje.

inverter@
Pola keš, pola Ingra, a vjerovatno će se i to pretvoriti u dionicu u dogledno vrijeme. Mislim da Je PBZ-u ostalo još malo za iskipati. Mora ići ispod 5%, a to je još koja desetica, ako nije u međuvremenu i to iskipao u ova zadnja tri dana.

Ma nije problem što će taj iskipati još 50.000 ili 150.000 komada, nego što odavna nema velikih kupaca koji bi pogurali rast cijene! Kupujemo samo mi mali već duže od godinu dana + hrpa trejdera koji iskoriste svaki rast od 0,2-0,5 kn za masovno kipanje i vraćanje cijene još niže nego je bila u prethodnom valu! Dok ne dođe neki veliki posao od 100 milja EUR ili više, nema nam pravograsta! Bit će samo kratki bljesak za iskrcaj, a onda opet novi i još jači pad!
Zato nema više smisla nikoga uvjeravati i tješiti da samo što nije okrenulo na bolje jer jednostavno nije tako…
ostaje nam samo – ili trejdaj iz dana u dan, ili ugasi komp na 1-2 godine i ne navraćaj na ovaj forum gubiti živce!

inverter@
Pola keš, pola Ingra, a vjerovatno će se i to pretvoriti u dionicu u dogledno vrijeme. Mislim da Je PBZ-u ostalo još malo za iskipati. Mora ići ispod 5%, a to je još koja desetica, ako nije u međuvremenu i to iskipao u ova zadnja tri dana.

Ma nije problem što će taj iskipati još 50.000 ili 150.000 komada, nego što odavna nema velikih kupaca koji bi pogurali rast cijene! Kupujemo samo mi mali već duže od godinu dana + hrpa trejdera koji iskoriste svaki rast od 0,2-0,5 kn za masovno kipanje i vraćanje cijene još niže nego je bila u prethodnom valu! Dok ne dođe neki veliki posao od 100 milja EUR ili više, nema nam pravograsta! Bit će samo kratki bljesak za iskrcaj, a onda opet novi i još jači pad!
Zato nema više smisla nikoga uvjeravati i tješiti da samo što nije okrenulo na bolje jer jednostavno nije tako…
ostaje nam samo – ili trejdaj iz dana u dan, ili ugasi komp na 1-2 godine i ne navraćaj na ovaj forum gubiti živce!
[/quote]
Došao je posao od 54MIL pa je išla do 18 i nazad niže nego ikada, tako da posao nije garancija podizanja. Po meni je špekulacija. Tek kada se dođe do određenih postignuća onda će se pustiti da ide gore a o tome ne odlučijemo mi mali. Mi mali ćemo samo poslužiti kao poluga za dizanje kad se odluči puštanje sa lanca. Poslovi nisu nikakva garancija, barem za sada, nažalost.

neće uvijek biti ovako.

nije mi jasan ocaj koji je skinuo 5000 komada s prodaje 7,24 kn kad se vidi da je Ingra opet u padajućem trendu i da će očito opet ispod 7 kn… [undecid]

ne dajem investicijske savjete niti preporuke za kupnju/prodaju dionica!

inverter@

vrlo hrabro 50% ingr [undecid]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

nije mi jasan ocaj koji je skinuo 5000 komada s prodaje 7,24 kn kad se vidi da je Ingra opet u padajućem trendu i da će očito opet ispod 7 kn… [undecid]

Ja ga razumijem. Neda mu se cjenkati. Opalio i kupio za badava. Isto mu je 7 ili 7,20. Uložio na godinu dana sa dobiti od minimalno 100%. Banke daju 4%. Ja sam uložio i ulažem na 5god. Ostalo mi još 3 godine čekanja. Valjda budem zaradio barem 50%.

neće uvijek biti ovako.

Aha, znaci to je u pitanju. Ja sam pomislo da je u pitanju neki od market makera s ovog foruma…

Krepat ma ne molat.

Sve bi to bilo OK, opalio po asku,,, no morao bi i znati da se ide još barem po njegovome opali,,,min. cca 1 kn niže !!
5000 kom = 5000 kn +/- provizija. No što je to za momka, kada će Ingra uskoro na sigurnih 100 kn ??
hihihi !!
Frend Peyo reče čini mi se jučer.. ako je ja srušim , , a da je ja srušim. Peyo nije problem srušiti, već je problem onda ući,,, veliš na nižim razinama. NEĆE to ići vjeruj mi.. Ccca 50t kom opaliti po bidu je apsolutno dno, kupiti,,,, kako onda, po asku.. Koji bi to tek bio gubitak. Nego Peyo strpljen spašen kao i ja i zamislimo da je dno negdje oko 6 kn ili … može i niže ((i) kraći od (iii)), govorim o zadnjem valu pada… (mjeriti i brojati). Znači preostaje nam da se odradi samo val (v). No mene više zamara trenutni val (iv) koji može tamo, vamo, i koliko tako dugo,,, osim ako netko NE TRESNE po Bidu !!
LP [cool]

I very much love INGRA !!

Volio bih da osoba koja udjeljuje ovakve dobre ocijene argumentira zašto kolac za vinograd, oli iz mržnje, neznanja, tupav pa ne konta, ili misli da če to sada okrenuti gore,,, Mrgud profulao.. molim argumenete… Čini mi se ovo treće najvjerovatnije !!
Dodatak: Idući tjedan se ide ispod 6,50 kn, možda i niže !!
LP [angry]

Volio bih da osoba koja udjeljuje ovakve dobre ocijene argumentira zašto kolac za vinograd, oli iz mržnje, neznanja, tupav pa ne konta, ili misli da če to sada okrenuti gore,,, Mrgud profulao.. molim argumenete… Čini mi se ovo treće najvjerovatnije !!
LP [angry]

ovdje ne smiješ napisati riječ "pad" niti brojku 6 kn jer odmah ide kanonada jedinica [lol]

LP [angry]

Jedinice dobijaju svi i na svim temama osim par njih koji sami sebe ocjenjuju sa desetak svojih nickova.

RBA FOND IZGUBLJEN U VREMENU I PROSTORU BIJEŽITI IZ OVOGA FONDA IZABERITE AZ FOND ZA VAŠU BOLJU BUDUĆNOST I SIGURNU MIROVINU

@ooppaatt
Znam prijatelju, i to je sušta istina- Do 6,06 kn ima samo 37000 kom. Mislim da ono što sam napisao drži vodu, a brojeći valove nedostaje još jedan val koji može biti, a i nemora.. duži od, kraći, jednak, a po svemu sudeći u ovim teškim vremenima tipujem na duži i po još nekim ukazateljima koji se svakodnevno spominju !!
Bravo “upitnik9”,, ne dajem ocijene, ali evo, izuzetak !!
LP [angry]

New Report

Close