saleo @ nema ocitovanja megide ???????????????’ [undecid] [tongue]
Hehehehe, dobar ti ovaj. Danas sam malo aktivniji ali već sutra ti neću čupkati živce dok zbrajaš minus. Napiši mi na PP zašto ti smetaju moji postovi pa svako toliko me komentiraš? Imaš jednostavnu opciju u koju sam neke uključio, a zove se IGNORIRAJ. Pozz kolega i uživaj u ostatku dana. Idem doma, završilo mi radno vrijeme.
Gubitak mi je toliki da mi je svejedno dal će padat još ili propast.
Nadam se boljem scenariju a novac koji ulažem u dionice sam spreman i izgubit na račun te nade.
Također za najcrniji scenarij spremam tužbu (privatnu) da nešto poduzmem da vidim upravu firme iza rešetaka.
Mirjan,bravo,tako lijepi i staloženi odgovor nisam dugo pročitao.Svaka čast………100 od mene.
Moj gubitak……….ma gubitak mi je kad prodam,a naša ZSE je takva da se sve okrene u par dana.
Razlika je na Ingri samo ta šta je unutra puno,previše malih ulagača,a premalo investitora.Ali dečki vjerujte mi na riječ,ili nemojte………..svaki od nas investitora,koji su za vas možda malo munjeni,može sa vama manipulirati kako god hoće.Jer ako ja krenem rušati cijenu,šta mislite do koliko sam spreman ići,i koliko dugo to može trajati???????????????Toliko da ću vam svima pomrsiti planove,spustiti cijenu na koliko mislim da mogu i opet od vas svih pokupiti sve šta imate jer će nastati panika.Ali,ja vjerujem u drugačiji scenarij,odnosno kako se spustila tako će se i dići,kao i sve naše dionice.SRETNO SVIMA.
PBZ i dalje "kaki" po ovoj dionici. minus 21430 komada na prosječnoj 7,22 napravio trećinu prometa tog dana
peyo@
kad budeš vidio prvi put promet redovni dnevni preko 50 milijuna kuna možeš početi razmišljati o kupnji, do tada ovo je samo žabokrečina u kojoj pliva još pokoja "izmrcvarena žaba" u nadi da će uloviti kojeg "nespretnog kukca"
Nije neka vijest, ali veseli…
http://www.dubrovacki.hr/clanak/34390/cinestar-svoja-vrata-otvara-u-travnju-2012-godine
Krajem studenog započelo je uređenje multipleks kina CineStar Dubrovnik u sklopu Ingrinog stambeno-poslovnog kompleksa Dvori Lapad. Brojnim i raznovrsnim sadržajima novi CineStar omogućit će dugo očekivano osvježenje u kulturnom i zabavnom životu Grada Dubrovnika, a građanima pružiti mjesto na kojem će moći uživati u vrhunskom kino doživljaju i svjetskim kino standardima.
U travnju 2012. godine svoja vrata će otvoriti prvo dubrovačko multipleks kino CineStar. Krajem studenog ishođene su sve potrebne dozvole te su stečeni uvjeti za početak radova na uređenju tri kinodvorane u sklopu stambeno-poslovnog kompleksa u uvali Lapad. Nove dvorane bit će jednako opremljene kao i postojeće u skladu sa CineStar Premium standardima što podrazumijeva „wall to wall“ filmska platna, vrhunske zvučne sustave Dolby Digital Ex (6+1) i DTS, te amfiteatarski raspored sjedala poznatog svjetskog proizvođača Quinette. To će svim ljubiteljima filma omogućiti jedinstven i nezamjenjiv kino doživljaj i nesmetano uživanje u filmu. Dobra vijest za sve parove – „ljubavna sjedala“ sačinjavat će dvadeset posto ukupnog broja sjedala u pojedinoj dvorani. Kino će također imati lobi u kojem će se nalaziti blagajne za kupovinu kino ulaznica, bar i prodajna mjesta s raznovrsnom ugostiteljskom ponudom. Posebna pažnja bit će posvećena i osobama s invaliditetom, kojima će se omogućiti olakšan pristup i posebna mjesta u većini dvorana.
Paralelno s otvorenjem CineStara očekuje se otvorenje i prvog dubrovačkog supermarketa trgovačkog lanca Studenac, kao i ostalih maloprodajnih i ugostiteljskih sadržaja koji će Dubrovčanima omogućiti kvalitetnije provođenje slobodnog vremena te će doprinijeti kulturnoj i zabavnoj ponudi Grada.
… nova adresa za izlaske http://www.poslovni.hr/vijesti/poceli-radovi-na-dubrovackom-cinestaru-192079.aspx
peyo@
kad budeš vidio prvi put promet redovni dnevni preko 50 milijuna kuna možeš početi razmišljati o kupnji, do tada ovo je samo žabokrečina u kojoj pliva još pokoja "izmrcvarena žaba" u nadi da će uloviti kojeg "nespretnog kukca"
nije vrag da si kapitulirao ???
inverter@
Pola keš, pola Ingra, a vjerovatno će se i to pretvoriti u dionicu u dogledno vrijeme. Mislim da Je PBZ-u ostalo još malo za iskipati. Mora ići ispod 5%, a to je još koja desetica, ako nije u međuvremenu i to iskipao u ova zadnja tri dana.
Gubitak mi je toliki da mi je svejedno dal će padat još ili propast.
Nadam se boljem scenariju a novac koji ulažem u dionice sam spreman i izgubit na račun te nade.
Također za najcrniji scenarij spremam tužbu (privatnu) da nešto poduzmem da vidim upravu firme iza rešetaka.
Pošteno mirjane, svaka čast na priznanju. Ingra pada godinama, a nitko zbog toga nije izgubio na ovom forumu!?
mirjan-Top 10 dioničara – prodaju dionice
Tko i koliko???
PBZ je morao radi prevelikoj izloženosti, a Jasna prodala jer idu blagdani i kupuje nova kolica. Sitnica. Dalje??? Hvala.
Ako imaš prodaj i budi miran, evo cijena još uvijek visokih 7kn.
Jeli to neko pravilo o izlozenosti za OIF-ove pa moraju prodavati ?