Ludvigerica je prodala 22500 komada Ingre na najnižoj povijesnoj. Možda ovaj pad ima veze i s tim.
22500 x 7 kn = 157.500 kn, a 2007 je to bilo 9.450.000 kn. Bio je dokap, ali on ne mijenja ništa posebno! Ajooooooj! [cry]
[/quote]
s obzirom koliko ih je platila, nije ona ništa izgubila , samo je dobila manje nego šta je mogla. takva je situacija i s manekenom, a vjerovatno i sa 70% pbz skrbničkog šta se već duže iskrcava. tako da ćemo i na 1 kn imati onih koji će prodavat s dobiti.
[/quote]
U najmanju ruku ta prodaja je čudna. Pa ona nije godinama prodavala svoj udio, a sada proda na najnižoj. Taj dan kad je prodala prosječna cijena je bila 6,80 ?????
[/quote]
A gdje vam je potvrda da je prodala. LINK please. Tnx.
Izvještaj o otkupu zapisa je bio 3 dana prije dospijeća.
http://www.seebiz.eu/zracna-luka-zagreb-nece-biti-novog-produljenja-natjecaja-otvaranje-ponuda-12-prosinca/ar-20036/
[/quote]
Ako sam neznaš naći "potvrdu" onda bježi odavde glavom bez obzira! Prodala je i više nego što sam naveo! Evo ti potvrda:
[/quote]
Hvala. Samo mi još objasni zašto si mi linkom poslao trojanca? Ne igraj glupe igre, ako su tvoje.
daj zadnji kvartal kad je ingra pozitivno poslovala, tj da su prihodi bili veći od rashoda????
daj zadnji kvartal kad je ingra pozitivno poslovala, tj da su prihodi bili veći od rashoda????
Ehh sad… ti bi na banana cijeni od 7kn i da su bili pozitivni kvartali. Pa da je i 20 cijena bi bila banana a kamoli ova. No ne bunim se ja, imam ja za kupiti i na 6,5,4 i 0,5 ako tko želi dogurati do tu. Ja znam da je INGRA građevinar budućnosti i uz VDKT i THNK će napredovati visoko, stoga me ne brinu ove makinacije sa cijenom. Samo dajte…
PS: budući da je građevinar, znate li da će Vijadukt graditi drugi tunel kroz Učku, cca 5000mt? Samo da znate, možda vam koristi info. Nema još linka, to su privatne spoznaje.
Kad to pročitaš u izvješću cijena neće biti na 7 kn, ali dobro, svatko radi prema svojem nahođenju.
PS: budući da je građevinar, znate li da će Vijadukt graditi drugi tunel kroz Učku, cca 5000mt? Samo da znate, možda vam koristi info. Nema još linka, to su privatne spoznaje.[/quote]
Glede privatnih spoznaja…jaca je pričala da projekt Pelješki most ide, a ON NIJE IŠAO. Direktno sam bio uključen u radilište i znam (nitko mi nije rekao i niggdje nisam pročitao). Odnosno išao je sa tolikom sumom da nije išao. Suma nije bila dovoljna da se pokrenu strojevi i odradi jedan jedini segment posla.
A osobno da sam dioničar i da netko iz uprave bjesomučno izlazi duboko bi se zabrinuo…. da ne velim smrznuo. Sjećam se situacije kada je izlazio dišo Atlantske…cijena 2400 dok se istrpava, a onda rokavela na 950. Pa onda onaj iz IGH…
PS: budući da je građevinar, znate li da će Vijadukt graditi drugi tunel kroz Učku, cca 5000mt? Samo da znate, možda vam koristi info. Nema još linka, to su privatne spoznaje.[/quote]
Glede privatnih spoznaja…jaca je pričala da projekt Pelješki most ide, a ON NIJE IŠAO. Direktno sam bio uključen u radilište i znam (nitko mi nije rekao i niggdje nisam pročitao). Odnosno išao je sa tolikom sumom da nije išao. Suma nije bila dovoljna da se pokrenu strojevi i odradi jedan jedini segment posla.
A osobno da sam dioničar i da netko iz uprave bjesomučno izlazi duboko bi se zabrinuo…. da ne velim smrznuo. Sjećam se situacije kada je izlazio dišo Atlantske…cijena 2400 dok se istrpava, a onda rokavela na 950. Pa onda onaj iz IGH…
[/quote]
BJESOMUČNO…HAHAHAHAHAHA, vama je to bjesomučno, s obzirom na ostatak 300 000 i kusur komada. Ehh, tko te nezna skupo bi te platio, kaže jedna moja poslovica. Pozz i uživaj kolega. Ingra je zakon a uskoro bi ti i IGH mogao u visine, ne se sekiraš. Pelješki će se raditi ali poslije Omble, ZG-aerodroma, i još nekih energetskih poslića kao i cesta, a i neke bolnice su u planovima…
Njave i realizacija
Ombla – ništa
Zagrebački aerodrom – ništa
Poslovi u Rusji – ništa
Poslovi u Libiji – ništa
Poslovi u Iraku – nešto što se nemože objavit u potpunosti za medije ( sa strane investitora jako mutno)
Odnos sa dioničarima – ništa
Dvori Lapad 24 od 70 stanova prodano – slab rezultat
Cinestar (Dvori Lapad) – u tijeku radovi – naplata ?
Top 10 dioničara – prodaju dionice
Banke sjede sa kreditom za vratom + svi ostali kojima je Ingra dužna
Klinika za tumore – nemogućnost naplate troškova od strane države
Najam Arene je jedina stvar koja još drži ovu firmu iznad površine ( Za Arena Zagreb u narednih 28 godina Grad Zagreb i RH Hrvatska moraju plaćati ukupno 7,5 milijuna euran, nakon sedam godina zakupa cijela se dvorana može otkupiti za oko 600 milijuna kuna ) + dodatni troškovi.
Realnost je gadna stvar koliko god si ne htjeli to priznat
Ps imam dionice i u gadnom sam minusu
Ispravak !
Poslovi u Iraku ili Libiji ili… ( 56 miliona eura ) – nešto što se nemože objavit u potpunosti za medije ( sa strane investitora jako mutno)
fijuuuu, 12.000 komada iskipano po kupnji…jučer 16.000 odjednom iskipano po kupnji
veći igrači i dalje izlaze
ne znam što će zadržati ingru da opet ne potone ispod 7 kn [shocked]
saleo @ nema ocitovanja megide ???????????????’ [undecid] [tongue]
mirjan-Top 10 dioničara – prodaju dionice
Tko i koliko???
PBZ je morao radi prevelikoj izloženosti, a Jasna prodala jer idu blagdani i kupuje nova kolica. Sitnica. Dalje??? Hvala.
Ako imaš prodaj i budi miran, evo cijena još uvijek visokih 7kn.
Njave i realizacija
Ombla – ništa
Zagrebački aerodrom – ništa
Poslovi u Rusji – ništa
Poslovi u Libiji – ništa
Poslovi u Iraku – nešto što se nemože objavit u potpunosti za medije ( sa strane investitora jako mutno)
Odnos sa dioničarima – ništa
Dvori Lapad 24 od 70 stanova prodano – slab rezultat
Cinestar (Dvori Lapad) – u tijeku radovi – naplata ?
Top 10 dioničara – prodaju dionice
Banke sjede sa kreditom za vratom + svi ostali kojima je Ingra dužna
Klinika za tumore – nemogućnost naplate troškova od strane države
Najam Arene je jedina stvar koja još drži ovu firmu iznad površine ( Za Arena Zagreb u narednih 28 godina Grad Zagreb i RH Hrvatska moraju plaćati ukupno 7,5 milijuna euran, nakon sedam godina zakupa cijela se dvorana može otkupiti za oko 600 milijuna kuna ) + dodatni troškovi.
Realnost je gadna stvar koliko god si ne htjeli to priznat
Ps imam dionice i u gadnom sam minusu
Sada stvarno ne znam tko tu koga j…
Pa ako tako vidiš INGRU zašto imaš dionice (i to od vjerojatno od davno, jer i sam kažeš da si u gadnom minusu)….
Ne bih htjeo vrijeđati, ali ovdje je pamet napustila um… [undecid]