Lijep rast na Ingri…2%…i cijena 7 kuna.
Rast na valovima optimizma u Europi (iako ne znam na temelju čega).
A i našima dobro došao predah da im se ne razbježe sve ovčice…
Kada vukovi love ne udaraju stalno po istom krdu da se ne raštrka i ne posakriva nego čekaju da se ponovo okupe i opuste pa je i žetva bolja [thumbsup] [thumbsup]
Svaka sličnost sa stvarnim osobama je izmišljena, pisac ovih redova ima samo bujnu ,maštu….
vidim save veliki biznismeni
kaj se ovdje događa
opći potop [yawn]
pričekaj još da 2000 klijenata Abacusa prenese svoje dionice na drugog brokera, iskrca se do kraja sa svime, pa zauvijek pobjegne s ove burze s kešom koji su dobili od prodaje dionica
Sve je ovo veoma sumnjivo. Molio bi cijenjene kolege da nam objasne od kuda tolika navala da se proda sa gubitkom-VELIKIM, i to na cijeni ispod 7 kn???
Ja sam skoro pa uvjeren da su se neke dionice dale onima koji nisu za njih odradili ništa. No istraga je u tijeku. Znaće se istina, do tada ne prejudiciram ništa.
Sve je ovo veoma sumnjivo. Molio bi cijenjene kolege da nam objasne od kuda tolika navala da se proda sa gubitkom-VELIKIM, i to na cijeni ispod 7 kn???
Ja sam skoro pa uvjeren da su se neke dionice dale onima koji nisu za njih odradili ništa. No istraga je u tijeku. Znaće se istina, do tada ne prejudiciram ništa.
možda ulagači rasprodaju s gubitkom i bježe sa ZSE nakon ovih sranja koja se događaju gubitkom novca na "zaštićenom" brokerskom računu…a ako se to hitno ne riješi, moglo bi doći do masovnog egzodusa ulagača iz dionica i sa ZSE!
Rušitelji Ingre psuju zelenilo u Evropi, pomalo prospu po bidu u nadi da će se sutra zacrveniti da bi imali novo opravdanje za rušenje. Imaju određeni broj dionica koje su spremni žrtvovati a ako ne prođe povući će se s aska. preočito je. ili štopaju sa tuđim marginom na 7 kuna.
Nerazumijem tko je rušitelj na ovoj dionici ,ako pogledam graf u zadnje dvje godine -na stanju je rasprodaja bilo oni rušitelji ili osobe koje spašavaju uloženi kapital-ili bar ono što je ostalo.
Zašto trezor na ovakvim razinama cijene ne zaštiti pad vrijednosti dionice otkupom do 10% kapitala?
Postoji dakle način ali se ne koristi…zašto…?
Fortuna @ kojim novcima da kupi ?????
@ fortuna
a odakle gdje im je lova za to, ingra nažalost što zaradi pokupi banka na kamatama kroz komercijalne zapise i ino
Zašto trezor na ovakvim razinama cijene ne zaštiti pad vrijednosti dionice otkupom do 10% kapitala?
Postoji dakle način ali se ne koristi…zašto…?
Da je to moguće -bila bi akcija na višim razinama iznad 30 kn,ali se oni odlučili plaćati dugove sa dionicama i smanjiti dugovanje-ovo je trenutno samo slika tih pametnih poteza ,i priča nije završena.
po meni bi bilo najbolje da smanje temeljni kapital upola i s tom lovom imaju za obrtni kapital
i neke projekte sami financiraju