Pratiti novosti na zse do 16.00!!
Sada bih da mogu pustio pjesmu od Gabi Novak "Hrabri ljudi" za ove na Asku !!
Oli su oni munjeni ili sam ja u krivu… čitaju li oni ove naše drukove ?? [embarass]
Mama mia !!
Ma samo da znam i mogu pustio bih, a ovome na Asku preporučam ako misli prodati neka stavi na 6,96 sigurno prolazi !! [angry]
Od 22.10.
..
Ovo vam je najšpekulativnija dionica na našoj burzi. I najdosadnija, moram reći, cijelo vrijeme samo pada i pada i pada, ozbiljnije raste tek jednom godišnje il jednom u dvije godine, a svi planiraju uhvatit to dno…Ma živa lutrija, radije odite igrat rulet i stavljat na konstatntno na crno.
Prema ovom grafu, osam kuna nije nikako dno s kojeg će se dogodit odbijanac. Možda tamo ispod 7, na 6,x al samo možda.
Dijelom sam i ja htio da moja izračunata procjena o padu ispod 7 kuna bude kriva, ne zbog mene koji nemam veze s ovom dionicom, već zbog broja ljudi koje znam a da su zaglavili ovdje. Al ispada da tehnička analiza ne prašta. I ispada da ste me ipak trebali poslušat. Puno sreće svima.
Meni je žao stvarno, ali ovdje više nitko nema gaća!
Potrošio se i vazelin pa sve više boli…
Uvijek dođe korekcija kada mimo nema para 🙁
I bolje kolega da nemate, jer će ingra biti još jeftinija u ponedeljak…. Jer nakon ovakvog pada i ako tako ostane do kraja dana….a ako pogledamo što se događa vani i futurese….izgleda da će ostati….tada je jedini logičan zaključak da u ponedeljak lete van svi ostatci marginaša… Jbg…tako je nažalost… Ali opet dok se to ne počisti nema gore. Sve ovo IMHO…
riba platiti misu za ingru, ne zadušnicu već za ozdravljenje