Danas novo dno-super. kako li se osjećaju oni koji su priželjkivali 8 kn i dobili pa kupili na margin? Sada drugi njih ugrožavaju i hoće po 7,50, pa kada dobiju onda će i oni plakati na 7,00 a drugi priželjkivati 6,00. I dokle tako majstori??? Svi kupujete svi gubite. Do 0 kn, dalje neće ići, pa vi potjerajte nizbrdo i gubite po prihvatljivih 3-5% i tako nekoliko puta režite pozicije. Vidim nema dežurnih pljuvača koji su na 9,80 drukali za pad na 8. Sada i oni strepe da im margin ne pukne na 7,00 dok im drugi drukaju na tu cijenu i niže.
Hoćemo li se opametiti i zarađivati na rastu ili i dalje mislimo da se može zaraditi na padu???
Hoće li Ingra doći do 0 kuna a da HANFA ne preduzme ništa kao i u slučaju Kamenskog ?
[/quote]
Što to ima veze sa Hanfom,???
I dajte molim vas pišite pod pravim-starim nickom.
Ja se uopće ne bih sekirao oko cijene. Pada pa što. U stečaj neće, poslovi novi SIGURNO dolaze izvan HR. Mislim da će uskoro doći i Ingrinih, kako narod veli 5 minuta. Ugasiti kompjuter, otići u birc i vratiti se za recimo (kompu) 2 – 3 mjeseca. Nema love. NULA, dionica koliko je i bilo. Pa što, opet ugasiti komp, upaliti ga za opetovano 2 – 3 mjeseca, sada nema više ni dionica, propala brokerska kuća, nema Crobexa. Ništa nas nesmije iznenaditi. E tada treba dobro razmisliti: Prerezati si vene kao što sam ja napravio, NE. Objesiti se, hm, možda, ako kojom nesrećom ne pukne štrik. Ustvari netrebate se uopće više sekirati jer sada više nemate ništa,, možete tada slobodno baciti i kompjuter kroz prozor,,, tko ima punicu, može i nju … ma možete se.. možete ali i nemorate !!
LP [lol]
ovo već miriše na razine kad bi opet mogli početi margin call-ovi
[/quote]
mislim da je danas jedan margin već puknuo, nekih 14.000-15.000 komada po bidu…sutra bi mogao nastavak [undecid]
Pukla je Credo banka pa to možda ime veze sa ingrom ???
Moze li se nekako saznati po kojoj cijeni se zaduzuju INGR, IGH, DLKV i ostale gradjevinske tvrke ?
Ja stvarno više nemam živaca i komentara na ovaj pad cijene i stalno klizanje. Dokle će to iči i ima li i malo razuma na ovoj burzi. Ili smo mi svi koji smo kupovali budale ili su budale oni koji sada prodaju.
ti , a kako se mnogi osjecamo sta smo kupovali na 400 pa 350-300-250-200-150-100-50-20-10-8-???
tko je budala to se vidilo krajem 2008
Mrgude prijatelju, puko si k’o margin kredit !
Ja se uopće ne bih sekirao oko cijene. Pada pa što. U stečaj neće, poslovi novi SIGURNO dolaze izvan HR. Mislim da će uskoro doći i Ingrinih, kako narod veli 5 minuta. Ugasiti kompjuter, otići u birc i vratiti se za recimo (kompu) 2 – 3 mjeseca. Nema love. NULA, dionica koliko je i bilo. Pa što, opet ugasiti komp, upaliti ga za opetovano 2 – 3 mjeseca, sada nema više ni dionica, propala brokerska kuća, nema Crobexa. Ništa nas nesmije iznenaditi. E tada treba dobro razmisliti: Prerezati si vene kao što sam ja napravio, NE. Objesiti se, hm, možda, ako kojom nesrećom ne pukne štrik. Ustvari netrebate se uopće više sekirati jer sada više nemate ništa,, možete tada slobodno baciti i kompjuter kroz prozor,,, tko ima punicu, može i nju … ma možete se.. možete ali i nemorate !!
LP [lol]
[rolleyes]
LP [lol]
hahahaha kolega …100 ! [thumbsup]
Ja stvarno više nemam živaca i komentara na ovaj pad cijene i stalno klizanje. Dokle će to iči i ima li i malo razuma na ovoj burzi. Ili smo mi svi koji smo kupovali budale ili su budale oni koji sada prodaju.
ti , a kako se mnogi osjecamo sta smo kupovali na 400 pa 350-300-250-200-150-100-50-20-10-8-???
tko je budala to se vidilo krajem 2008
[/quote]
matematički ..kanal završava u točki sjecišta sa 0 .:-) i baš sreća da nemre u minus …pa da još posle moramo kao vlasnici dionica i davati lovu Igoru …
ovo već miriše na razine kad bi opet mogli početi margin call-ovi
[/quote]
mislim da je danas jedan margin već puknuo, nekih 14.000-15.000 komada po bidu…sutra bi mogao nastavak [undecid]
[/quote]
moguće, netko se jučer iskipao, a vidjet ćemo hoće li danas biti nastavka… i ovo s CREDO bankom može izazavati rasprodaju dionica Ingre ako su davali margin kredite na Ingru
ova dionica kao da je ukleta, kad god uletiš misliš da je jeftino, a onda za par dana možeš kupiti opet -5% jeftinije…i tako već mjesecima, skoro i godinama [rolleyes]
matematički ..kanal završava u točki sjecišta sa 0 .:-) i baš sreća da nemre u minus …pa da još posle moramo kao vlasnici dionica i davati lovu Igoru …
Eto ti rogove! 😉 (nemoj im još davat ideje)
Kakva vješala, giljotine, punice i ostale grozote, Vas spopale?
Danas počinje ostatak mog života!
Divan dan za skok INGRA-e! Jel tako dežurni optimisti?! 🙂
[pray]