Jeli ovdje još isti traže dno ili je nova ekipa u điru? [smiley]
načuo sam ali nisam siguran dali da vjerujem u ovu vijest
navodno su svi dioničari dobili jučer priliku da gledaju i slušaju Tomija Jonesa u Areni
već ako dionica ne ide da se bar malo guštaju
jel može ovo netko potvrditi ili opovrgnuti
Ameri, Irska, španjolska, Grčka, Libija(sjeverna Afrika), Italija, opet Ameri…dalje možda Mađarska, Njemečka, …
Kome više više nije jasno da je i ova kriza izazvana radi viših interesa a propaganda, dogovori i prisila rade svoje u interesu nalogodavaca koji imaju jedini cilj-zavladati svijetom. A jadan narod kao i uvijek…Gdje je INGRA u svemu tome? Ponuda i potražnja čine svoje bez obzira na poslove i stanje u firmi. Stanje je bolje nego kad je dionica bila na 20 kn. Dakle sve je to tržnica, pa trguj kako ti drago. Tko mora prodaje, tko ima kupuje. Sretno svima. "Prije rada uključi mozak"
Ne znam bas… prije bi rekao da je onaj "rast" zapadnih ekonomija (a poglavito naše) prije krize bio izazvan radi "viših interesa", zapravo sasvim niskih pobuda tj kako što više državne love od stranih kredita staviti u svoj džep… naročito to vrijedi za cijelokupnu građevinu koja je bila tijesno povezana s politikom i gradila sve u šesnaest… a lovu ćemo vraćati mi, tj. budalasti građani RH…
[/quote]
Naravno da je i balon bio dio plana. Efekt krize je onda puno veći.
Hg spot se trži skuplje nego ingra, pa koja je to smijurija, kad ove dane Ingra okrene smjer opet će
neki analitičari reći da dionica raste jer je prejeftina…
Teško onome koji sad mora prodavat [cry]
ovo već miriše na razine kad bi opet mogli početi margin call-ovi
[/quote]
zahvaljujuci takvom razmisljanju i jesmo tu gdje jesmo. malo insajderskog trgovanja, malo rasprodaje da margini popucaju i opa vidi kak je sad povoljno… os kupit, moze daj 2 margina … i tak ukrug :(( zivjela ZSE
Opet!? Po koji put?
Hg spot se trži skuplje nego ingra, pa koja je to smijurija, kad ove dane Ingra okrene smjer opet će
neki analitičari reći da dionica raste jer je prejeftina…
A, vidi ovoga, hahaha!
Ovoga???? Kojega????
Ovoga???? Kojega????
Pa, kakav je to komentar HG Spot se trži skuplje nego Ingra??? Kakve to veze ima jedno sa drugim???
Pa, kakav je to komentar HG Spot se trži skuplje nego Ingra??? Kakve to veze ima jedno sa drugim???
[/quote]
Da kakve, pa koliku vrijednost imovine ima hgspot a koliku ingra, šta ti tu nije jasno???? Ili misliš da ova cijena odražava realu vrijednost dionice??
[/quote]
Da kakve, pa koliku vrijednost imovine ima hgspot a koliku ingra, šta ti tu nije jasno???? Ili misliš da ova cijena odražava realu vrijednost dionice??
[/quote]
Po meni cijena ne odražava realnu vrijednost, trenutno je precijenjena i to jako precijenjena.
[/quote]
[/quote]
Meni je sve jasno za razliku od tebe, majko mila bilmaza!? Pa čovječe, Ingra ima 13.545.200 izdanih dionica, a HG Spot 330.000 izdanih dionica!!! Bože sačuvaj nas ovakvih investitora, zato nam burza i jest u ovakvom stanju!