@inverter
ti je poznato ovo donje… odnosno ovaj ne baš tako davni – nečiji/meni nepoznato čiji… citat… :
"…Za bottom fishing – nemam dovoljno znanja, usto praksa govori da i znalci mogu pogriješiti. Dobar primjer za to je pad cijena Enrona sa 100 na 15 dolara – tada su uletjeli obični igrači. Pad se nastavio na 1 dolar i tada su kupovali znalci – pravi bottom fisheri. Dno je bilo na 6 centi… "
Imam i ingru i dlkv i obje će sigurno rasti u narednim mjesecima, samo je jedna razlika što ingra trenutno raste ili pada kako ekipi "vrsnih" analitičara ( lešinara ) odgovara, kako bi oni trejdali i jahali valove na uštrb naivaca koji nasjedaju na njihove analize i jeftine priče. I dalje kupujem ingru ali je moj nalog oko 8 kn za svaki slučaj, a ako mislite da ću skidati vaše naloge sa aska prevarili ste se. Samo se nadam da će neko malo jači ući i sve vas raz…….ti. Što se tiče nebuloznih targeta tipa 28 ili još gore 52 kn u ovoj situaciji u kojoj se ingra nalazi, to je toliko smješno da smješnije nemože biti.
Na burzi kapitala ništa nije smiješno i nemoguće.
Povijest je pokazala da su sve situacije koje ljudski um može zamisliti, tržište kapitala može provesti u djelo.
Zato, oprezno s izjavama i ironijom.
opća dosada na ZSE, ne sjećam da je Ingra ikad imala ovako smiješan promet od 136 kn u sat vremena trgovanja [yawn]
tribalo bi i nas dokapitalizirati da smanjimo ulaz
[/quote]
I to po 20 kuna!
[/quote]
I to po 20 kuna!
[/quote]
… prije će bit da banke kreditori ingre trebaju iskupit arenu za oko 650 mil kuna ipak su zg i vlada RH sigurniji od ingre… u protivnom treba im finacijsko preslagivanje tj. prilagodit primanja sa dugovanjima a arena ima zajamčenih 800 mil kuna do 2016 … meni to izgleda najrazumnije … ipak ludost je kod nas prilično raspostranjena a u tom kolu je bojim se igor … željko bi to moga ustvari mora ili i moglo bit svašta… uteg na na strani ingre su OMF i ugovoreni poslovi … bumo videli
@pobjeda,
što nisi prošle godine čitao medije kad si najavljivao da ingra ide na +100 kn