INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

http://www.vecernji.hr/biznis/hanfa-udara-cetiri-mirovinska-fonda-koji-su-ulagali-gubitase-clanak-342740

Kraj članka spominje INGR-u… tko zna što će se iz ovoga izleći…

ovo može samo pozitivno završit,sad bi bilo ok od mirovinaca da dignu ingru na nekih 30 kn i onda se mogu hanfi pravdati da su u plusu 50%

volim kocku zato ulazem u turbo certifikate

Ne kažem ja da se sad možda ne isplati riskirati, ali mali dioničari ovdje zaista ne mogu apsolutno ništa promijeniti. Stoga mi nije jasno što pišete stotine stranica jedan protiv drugoga, a potpuno ste nemoćni u pogađanju kretanja cijene Ingre u budućnosti. Ne znam kad ćete to shvatiti, ubiste se pisajući za badava.

a što tebe motivira da svako malo dođeš ovamo pametovat kad te Ingra navodnone zanima? [yawn]
[/quote]

Eto ne znam što Smarta motivira ali meni kad je dosadno obavezno dođem ovamo i čitam komentare i nasmijem se od srca…svašta se tu može pročitati,tako je to kad se radi o dionici koja je volatilna i likvidna a još košta i desetak kuna,tako da su se tu okupili sve sorte špekulanata sa ZSE.

"Only dead fish swim with the stream"

Citat iz poslovnog:
Četiri fonda ponudila su različite cijene za taj udjel, zbog čega velikom dijelu financijske javnosti nije jasno zašto je riječ o zajedničkom djelovanju. Tim više što bi se onda prije takvim ulaganjem moglo ocijeniti ono u Ini, gdje su sva četiri fonda ponudila iste cijene. Ili, pitaju se sudionici tržišta, zašto ne prvo riješiti slučaj Ingre gdje se ulaganje mirovinaca ocjenjuje potpuno promašenim.
A dionica (kao) raste…

PEYO vizionar slijepac, kolekcionar minusa

http://www.vecernji.hr/biznis/hanfa-udara-cetiri-mirovinska-fonda-koji-su-ulagali-gubitase-clanak-342740

ovo može samo pozitivno završit,sad bi bilo ok od mirovinaca da dignu ingru na nekih 30 kn i onda se mogu hanfi pravdati da su u plusu 50%
[/quote]
Vi bi, kolega, vjerojatno našli nešto pozitivno i u situaciji da vas okruže ljudožderi u Amazoskim prašumama…

PEYO vizionar slijepac, kolekcionar minusa

omf na žalost ne smiju kupovati ingru na ovim cijenama. to im brani hanfa.

[/quote]

Za dignit ingru na 30 kuna trebalo bi par puta preprodati cjelokupnu količinu dionica ingre. Svi su zadovoljni s 50 lipa zarade, a rast od par kuna bi izdržali samo rijetki.

Parche mihi, Domine, quia Dalmata sum!

Za dignit ingru na 30 kuna trebalo bi par puta preprodati cjelokupnu količinu dionica ingre. Svi su zadovoljni s 50 lipa zarade, a rast od par kuna bi izdržali samo rijetki.

zavisi što je u pozadini rasta…da je špekulativan rast, onda da….ali da je rast zbog dobivanja 2-3 velika posla diglo bi je brzo na te razine i zadržalo tamo jer bi svi naglo postali pohlepni…ili recimo ulazak strateškog partnera koji bi ušao sa svježim kešom ili preuzeo Ingru itd.

moje pisanje nije investicijski savjet ili preporuka za kupnju i prodaju dionica!

Frende rotor riječi ti se pozlatile,ja to i čekam i dočekat ću uskoro.Eno panča su odmah braća nagradila sa kecom,a da li su pročitali iz linka zadnje dvije rečenice.To i je jedan od razloga šta sam se utrpao INGROM.sretno.

peyo

[/quote]
Vi bi, kolega, vjerojatno našli nešto pozitivno i u situaciji da vas okruže ljudožderi u Amazoskim prašumama…
[/quote]
A što tebe svrbi kod INGRE kad toliko pišeš o njoj??? Reci nam ali iskreno. HVALA.

neće uvijek biti ovako.

zavisi što je u pozadini rasta…da je špekulativan rast, onda da….ali da je rast zbog dobivanja 2-3 velika posla diglo bi je brzo na te razine i zadržalo tamo jer bi svi naglo postali pohlepni…ili recimo ulazak strateškog partnera koji bi ušao sa svježim kešom ili preuzeo Ingru itd.
[/quote]
kolega da se to desava u pozadini dionica bi vec bila ohohooo na vecim razinama…

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Ne znam jeste li pročitali izjavu Samodola. No rekao je da je sljedeća ingra na redu. Fondovi će izgleda morati objaviti javnu ponudu po 20kn.

Stara objava !!
http://hr.seebiz.eu/fondovi/ante-samodol-provjerit-cemo-mirovince-i-upravljanje-rizicima-i-ulaganja-u-pojedine-dionice/ar-14690/

I very much love INGRA !!

New Report

Close