ja bih zbilja ovdje mozda dao laganu podrsku Smatru…
a i da napokon jednom komentiram stotine i stotine postova na raznim temama oko max i min cijene.
min cijena svake dionice pa tako i ove, pogotovo mozda ove, je cista 0. rijecima nula.
zaista vise.. nece ispod ovog, nece ispod onog, ne moze nize od tog i tog, dno je toliko i toliko.
dno je 0. za svaku dionicu. shvatite to napokon. L.P.
Kupnja je sve jača, sprema li se juriš na 9 kn?
peyo @ odustao si od kupnje bas kad treba utovarit .. 5kn nema u ovoj turi
Što to inverter zna što mi ostali ne znamo. dali su to povlaštene informacije. ima li možda info kakvo će biti rješenje hanfe vezano uz pretvaranje potrživanja po kom. zapisima u dionice.
superhik9 @nista od navedenog,,,samo T/A
Pa nisam odustao,faca mi ponudio po 5 ,a vi bezobraznici otišli ko zna na koje cijene………..ha,ha,ha..ako krenu u proboj na 8 ja sam tu,a po asku više ne.Natrpan sam do vrata.
To je OK peyo, ti čuvaj kotu 8 kn, a mi ostali ćemo polako lipu po lipu gore. Neće biti puno trejdanja i to je dobro jer će burekđijama dosaditi pa će otići, a i tako imam dojam da imaju jako malo dionica u rukama. Pokušali su rušiti neki dan ispod 8 kn pa su ostali bez dionica i sad ne znaju što bi [lol]
gdje je kolega bananarama, neko ga već neko vrijeme? da se to nije on neki dan uspaničio i iskrcao na 8 kn? [rolleyes]
Kraj članka spominje INGR-u… tko zna što će se iz ovoga izleći…