INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Eto peyo, čovjek te poslušao i maknuo se. [wink]
Inače, dosta sam zadovoljan reagiranjem ulagača Ingre na zadnje FI (s gubitkom) i potope koji su bili zadnjih dana vani, samo na kratko probilo je 8 kn i brzo se vratilo iznad toga, valjda su burekđije u najvećem broju sad bez dionica.
Valjda ćemo biti bolje sreće kod sljedećg proboja te se zadržati iznad 9 kn…a i uprava bi konačno mogla objaviti neki novi posao i neko pozitivno FI [angry]

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

Pa zato sam mu i ponudio ,da vidim jel pristaje ili neka se miče.

pa jel vi niste ispucali svu municiju tamo još od 10kn? Lp

E moj st faca ne viri mi u novčanik,i otkud ti to da sam ispucao ……a šta je tebi municija…..lova ili dionice.Meni je lova,a toga fala bogu imam,a fala bogu nakupovao sam se i Ingre.Ne smijem govoriti o cifri ,ali dobrano je prešla 6 znamenki.A lova……….pa da li se moram pravdati za moj novac,ali evo ti za informaciju-imam za još toliko Ingre ,a i još nekih dionica.Evo nadam se da si zadovoljan odgovorom i sretno ti bilo,ali za ubuduće gledat nekome u tanjur i novčanik je jako nepristojno.

peyo

Mislim, zaista je žalosno što su sve prošli investitori na Ingri, tako da se više ne čudim, što svaka 2 mjeseca imamo nekog novog koji predvodi temu, a usput na tržištu glumi market makera sa 1000 ili 5000 dionica. 3875 stranica na temi Ingra, a od 450-e traje pad i uvjeravanje kako će se vratiti na stare razine!? A, joj!
Što je najgore, potencijalni rast dionice svi koji su IN konstantno temelje na tome, "kako je dionica previše pala", pa ne može valjda još, mora rasti!? Ne pitate se kako će Ingra izaći iz svih ovih financijskih nagomilanih problema? Perspektiva građevine je vrlo upitna, jer je to balon koji je svim zemljama Euro zone nanio najveće gubitke! Pogledajte na koju razinu su došli rizični krediti u Hrvatskoj, na 16%. Predviđanja su da će dogodine i dalje rasti, a što i dalje znači skupo kreditiranje, o kojemu građevinari i ovise najviše.
Sve u svemu, Ingra se pokazala kao katastrofalna investicija, u kojoj investitori već godinama bacaju novce u bunar!

Puno lakše je pričati o novcu nego ga stvarati - Voltaire

E moj st faca ne viri mi u novčanik,i otkud ti to da sam ispucao ……a šta je tebi municija…..lova ili dionice.Meni je lova,a toga fala bogu imam,a fala bogu nakupovao sam se i Ingre.Ne smijem govoriti o cifri ,ali dobrano je prešla 6 znamenki.A lova……….pa da li se moram pravdati za moj novac,ali evo ti za informaciju-imam za još toliko Ingre ,a i još nekih dionica.Evo nadam se da si zadovoljan odgovorom i sretno ti bilo,ali za ubuduće gledat nekome u tanjur i novčanik je jako nepristojno.

moja municija jesu dionice,koje ću istresti po 5 kn Lp

Mislim, zaista je žalosno što su sve prošli investitori na Ingri, tako da se više ne čudim, što svaka 2 mjeseca imamo nekog novog koji predvodi temu, a usput na tržištu glumi market makera sa 1000 ili 5000 dionica. 3875 stranica na temi Ingra, a od 450-e traje pad i uvjeravanje kako će se vratiti na stare razine!? A, joj!
Što je najgore, potencijalni rast dionice svi koji su IN konstantno temelje na tome, "kako je dionica previše pala", pa ne može valjda još, mora rasti!? Ne pitate se kako će Ingra izaći iz svih ovih financijskih nagomilanih problema? Perspektiva građevine je vrlo upitna, jer je to balon koji je svim zemljama Euro zone nanio najveće gubitke! Pogledajte na koju razinu su došli rizični krediti u Hrvatskoj, na 16%. Predviđanja su da će dogodine i dalje rasti, a što i dalje znači skupo kreditiranje, o kojemu građevinari i ovise najviše.
Sve u svemu, Ingra se pokazala kao katastrofalna investicija, u kojoj investitori već godinama bacaju novce u bunar!
[/quote

Uzimajuci u obzir cijenu dionice danas, prica se svede na 2 stvari, ili ce ingra u stecaj ili ce oni koji ulaze danas profitirati. Osobno kako ide dinamika ugovoranja novih poslova, jedinu sansu ingre da prezivi vidim u promjeni vlasti.

vatreni @ 7.50 jos nije puklo …tu malo ispod je stop loss [rolleyes]

ne bi volio biti pri vrhu bida … ako Mrgud svoj možebitni stop loss aktivira… (možda namjerno… možda primorano…) …
[/quote]

Kolega Zizi, bili ste jako osjetljivi na podjeb…nje na Validusu. Mislim da onda nije red da to radite drugima na Ingri, mada su svi na ovoj dionici već postali imuni na to.
[/quote]

Zizi je toliko izgubio da mu ne bi pomoglo da ingra padne na kunu a i onda je nebi kupio.

[/quote]

Zizi je tolko izgubio… da trenutno u ovo recesijsko vrijeme… što direktno što indirektno raspolaže sa kapitalom koji je cca ekvivalentan 2 x današnjem ukupnom redovnom prometu na ZSE … toliko o mom gubitku kolega…

Ne kažem ja da se sad možda ne isplati riskirati, ali mali dioničari ovdje zaista ne mogu apsolutno ništa promijeniti. Stoga mi nije jasno što pišete stotine stranica jedan protiv drugoga, a potpuno ste nemoćni u pogađanju kretanja cijene Ingre u budućnosti. Ne znam kad ćete to shvatiti, ubiste se pisajući za badava.

Puno lakše je pričati o novcu nego ga stvarati - Voltaire

dodatni teret porastu cijene je činjenica da sam je i ja kupovao zadnjih dana podosta a baš me nešto neide zadnje vrijeme …

Barona za moderatora a šefa za direktora ... moji postovi nisu nagovor na kupnju ili prodaju vrijednosnica

Ne kažem ja da se sad možda ne isplati riskirati, ali mali dioničari ovdje zaista ne mogu apsolutno ništa promijeniti. Stoga mi nije jasno što pišete stotine stranica jedan protiv drugoga, a potpuno ste nemoćni u pogađanju kretanja cijene Ingre u budućnosti. Ne znam kad ćete to shvatiti, ubiste se pisajući za badava.

a što tebe motivira da svako malo dođeš ovamo pametovat kad te Ingra navodnone zanima? [yawn]

Ima li promjena u top 10 zadnjih dana? hvala

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

da li se u međuvremenu saznalo nešto više o onom sporazumu Ingre i Bonattia?

New Report

Close