INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Opet se pretjerujete,dok nam dečki vrte još jedan krug.A šta veliš frende,na 8,30 jel daš sve po 8,koliko god imaš…………kupujem na neviđeno,pa da se mogu skoncentrireti na drugo????????

peyo

sva sreća da sam prodao na 17,20
koliko bi sad bio u minusu da nisam,ne smijem ni zamislit
ulazim od 9 i nadao se zaradi,ali sve mi se više čini da sam rano počeo kupovat,
već mi dost ove ingre
možda sutra udarim po bidu ovih par desetaka tisuća i mirno spavam..
tu nema dna možda je na 2 lipe i koliko je to još posto manje?

Evo upravo zbog ovakvih izjava i razmišljanja kao što "many" ti razmišljaš INGRa, odnosno i druge dionice padaju. Kako bi bilo kada bi ja sutra recimo rekao da sam čuo iz povjerljivih izvora kako INGRA ide u stečaj i srunio 50t kom po bidu. Eto je neću ni gledati gdje bi završila, pa "peyo" udari svoje po bidu… a onda nastaje stampedo, preskakanje jedno drugoga, ma nebi ga ja mislim ni bilo jer bi bila na NULI… i dok se sve dokaže tko je tužibaba i druker kako se popularno naziva. INGRA krepala ko mrtvo kljuse. Panika je najvećeći vrag ovdje na burzi. Malo novinskih patki čak bi se usudio reći i namjernih – plaćenih od tko zna koga,, lažnih ili neispravnih – dobro neprotumačenih grafova (ovo perem sebe sada). I tako mi iz dana u dan.. sutra ja po bidu, preksutra Marko pa Janko, a vidim trenurno nekoliko desetaka tisuća osoba čita-prati forum. Koliko ih prati Ingru, vrag će ga znati, a ZARADILI BI. E neće moći na ovakve smicalice, neće ići. Budite uvjereni da če Ingra kako je pala i vratiti se nazad, kada, neznam, na koliko, neznam, ali da hoće i preko moga predviđanja, vašega, HOĆE !!
@Čika Smatr…bravo.. je pala 98%. Još može samo 2%, hoće li, ili će na izborima pobijediti razum i sve to okrenuti na noge, jer sada smo okrenuti naglavačke pa nam lova ispada iz džepova – brzo ??
LP [angry]
[/quote]

možda ti ovaj put tvoj TA softwer konačno i pomogne tj. nadam se iskreno da, da… no matematika ti baš nikako ne ide… naime, teoretski ingra može ne još samo 2% dolje, već još jednom 98% te potom još jednom 93,75%…
[/quote]
Moj Zizi, Zizi, zlopamtilo staro… 420 kn -98% = 8,40 kn. Ja sam mislio da padne i čitavih 100%, znači na NULU (0). Ipak na broju imam 5x t dioninica i NULA LOVE, ali danas sutra se dogodi da Ingra okrene list na drugu stranu i krene od NULE prema mojih zacrtanih cca 25 kn, meni dosta. Nema me NIKADA više ovdje na PF, NEMA me nikada više u dionicama, a vjeruj mi bio bih jako, jako zadovoljan. E sad ti stavi opetovano one svoje 98%, pa 93,75% jer me ti postoci uopće ne umaraju !!
LP ZiZi !! Ovako sad ti izgledaš ako si prodao INGRu i nemaš niš osim love s kojom neznaš što bi. Vrijeme ti je kupuj ako misliš s dida Mrzaom po darove ići !! [angry]
I vidiš kako me je čika Smart razumio…. ZiZi, ZiZi !! LP
[/quote]
dida mraoz? koji je taj? neki novi? [tongue]
mislis s papa strumfom? [lol]

@elijah
Pojma nemam koji je taj, sigurno se uvukao u štrumfijadu, ovdje među nas, a možda je i uljez ..Mraoz..uf, uf.
Sklonit će se danas čika Peyo, a čika peyo, skloniti se ili ostati ??
Uskoro moram ne terapije jerbo sam se skršio i nadam se kad se vratim da te više nema ovdje da plašiš male ptičice !!
Usput pokupi mene, negdje sam malo iznad 8..
LP [lol]

I very much love INGRA !!

@inverter
stop loss na 7,50?
over and out.

Opet se pretjerujete,dok nam dečki vrte još jedan krug.A šta veliš frende,na 8,30 jel daš sve po 8,koliko god imaš…………kupujem na neviđeno,pa da se mogu skoncentrireti na drugo????????

normalno da neće lupiti po bidu kad se svi gurate na 8 kn….maknite se ispod pa će se uspaničiti i spustiti na 8 [proud]

moje pisanje je moje osobno mišljenje, nije savjet ili poziv za kupnju ili prodaju dionica!

do 9 kuna samo oko 50 hiljada akcija ingre
pa to uopće nije puno
to može sigurno netko od kolega zatući
pogotovo sada kad je jako jeftino

Postanite Eu-robovi

do 9 kuna samo oko 50 hiljada akcija ingre
pa to uopće nije puno
to može sigurno netko od kolega zatući
pogotovo sada kad je jako jeftino

riječ "jeftino" često odbija… ako već smatrate da je po vama trenutna cijena prilika, onda korisite riječi "povoljno"…. ma što god to za nekoga značilo…

mnogi priželjkuju 7-cu .ali morat će se dogoditi nešto da bi pukla brana…mislim da će prije gore nego na 7,00 kn..

Nisam na bidu,već sam rekao ,ali baš mi nije u cilju da pada još više.Samo sam čovjeku lijepo ponudio,njemu razumnu cijenu,koju branim već skoro dva mjeseca,još od 9,96 kad sam prvi put ušao.

peyo

Nisam na bidu,već sam rekao ,ali baš mi nije u cilju da pada još više.Samo sam čovjeku lijepo ponudio,njemu razumnu cijenu,koju branim već skoro dva mjeseca,još od 9,96 kad sam prvi put ušao.

I dobro je nije puno pala..kunu mjesečno…

PEYO vizionar slijepac, kolekcionar minusa

taj ni ne želi ništa prodati,čim je cijena počela rasti utekao je s prodaje [wink]

moje pisanje nije poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

Pa zato sam mu i ponudio ,da vidim jel pristaje ili neka se miče.

peyo

New Report

Close