na otvaranju probali srušit ispod 8 ali nije baš uspjelo,treba shvatit da ovo nemože ispod 8 definitivno cijena je toliko smješna da nemam ni riječi
na otvaranju probali srušit ispod 8 ali nije baš uspjelo,treba shvatit da ovo nemože ispod 8 definitivno cijena je toliko smješna da nemam ni riječi
može kolega, i te kako.ovisi samo do koje granice je prodavatelj spreman izlaziti.
ovo što je tu nekoliko tisućica na kupnji, ništa od toga, vrlo brzo se to sruši i opet iznova sa skupljanjem kupnje, već stara receptura .
osobno sam za rast , ali ovo izvješće je negativno, te osim po TA, nema nekog razloga za uzlet dionice.
volio bi da griješim, i da u međuvremenu objave neki jak posao.
a ne zašto je onaj s 35 iljada komada maknuo nalog
baš sam čekao pad ispod 8 kuna
ali ovako neće to ići lako
iz tvojih usta u bojže uši
pripremio sam se za najdonji udar i imam hrpu para u čapari spremnu da mi se sva sila kvazi investora prospe po bidu
vdim da je onaj gore čart pročtalo jeno 125 duša koje sad teško preživljavaju ove crne im dane
nadam se da če roknut na 2-3 kune jer uz onako izvješče nema šanse da više vridi
nadam se da se nitko nije naljutio na mojem prijašnjem postu
naravno da neće ingrina dionica pasti na onakve nebulozne nivoe
ovo je sad zaista dno i sad samo može gore
to pokazuju i rezultati kvartala
sretno
ne kužim na temelju čega očekujete rast Ingre? pa jeste li pogledali FI? sa svim čarobiranjem, pretvaranjem obveznica i dugova u dionice, restrukturiranjem itd. oni i dalje rade s gubicima! i to velikim gubicima!
Polako kolege, ima još kvartala ispred nas…
neki su tvrdili da stečaj nije ništa loše za firmu ni dionicu, ali pogledajmo danas DKVS koji je pao -56,80%, na samo 2,16 kn….ja ne kažem da će Ingra u stečaj, ali ovakvi veliki gubici koji dolaze iz kvartala u kvartal navode na veeeeliki oprez s ovom dionicom [undecid]
Frende kokpit,pa ako Ingra nije odradila pad,koja to onda dionica je.Brani se svoj ulog,i samo mi nije jasno na koju cijenu mislite svi da će pasti??????????????????
Dado ,a da mi odmah proglasimo stečaj,pa da se fino banke očituju da su uz INGRU i dođu novi poslovi na svjetlo dana i fino odmah skočimo na 100 kuna ili više.Jaoj šta ga marinjate,ko maxim po diviziji.Samo ne znam sa kojim razlogom………jel se nema novaca ili šta.Pa dovoljno se zaradilo na razlici u padu,vrijeme je da se krene i gore,zar ne.To je poanta burze ,-kupiš jeftino, a prodaš skuplje.
Frende kokpit,pa ako Ingra nije odradila pad,koja to onda dionica je.Brani se svoj ulog,i samo mi nije jasno na koju cijenu mislite svi da će pasti??????????????????
Ovdje uopće nije bitno licitirati sa cijenama,ionako već u zadnje dvije godine pada sve niže i niže,stoga svaka cijena ispod trenutne je moguća,razumje se u određenom vremenskom periodu.
Iskreno se nadam da neće biti novih negativnih vijesti.
ovo se dugo nije bilo desilo,zadnji post na forum u 14:12.
p.s mislim da se zadnji put desilo kad smo skočili sa 11,20 do 18,40
pozdrav
sutra će biti gadno, naslagalo se dosta loših stvari:
1. izvješće Ingre za 3Q je koma
2. novih poslova nema već dugo i tko zna kad će ih biti
3. grčka ide na referendum o mjerama koje im nameće EU, što znači da prijeti kolaps cijele EU
4. prognoze rasta za EU u 2012. su gotovo na nuli, negdje oko 0,4%
5. sve svjetske burze zadnja 2 dana su u plamenu, danas je npr.njemački DAX na preko -5%
6. šanse rasta HR gospodarstva pa tako i dobivanje novih poslova od države su gotovo ravne 0
sve u svemu, sutra i do kraja tjedna bolje uopće ne paliti kompjutor….