Ovim putem ispricavam se Plavom sto sam rekao da INGRa jos vrijedi vise i onda je krenulo a ni meni Lukovic nije vratio pare.
Nista od splita zasad.
I neka nebude, ovako je samo za ozbiljne investitore.
Ali biti ce dobrih vijesti jos do kraja godine.
PA nije sva lova otisla od IPO-a u Arenu.
Scusa, koliko je projekcija netto dobiti na kraju godine? cca 80M? Svaka cast, zavidan sam vam na uspjehu, pogotovo jer sam prodao na 37.000, ali ono,…P/e? Pa dokle ce?
Hmm, taman kad sam ja mislio ući ono se na prodaji pojavilo 150 kom …
Brijem da je to to…
Hmm, pojačala se prodaja….. Komentari?[smiley11]
možemo li i mi malo zavirit u K/P’?Hvala [smiley2][smiley2][smiley2]
egipchanin: ” Hmm, pojačala se prodaja….. Komentari?[smiley11] ” možemo li i mi malo zavirit u K/P’?Hvala [smiley2][smiley2][smiley2]
Naravno[smiley2]
Au strašno izgleda kupnja ali iz iskustva to bi mogao netko čopit u trenu,iako ova današnja cijena je full ok(naravno za danas..he,he)
[color=blue]Zagreb-stanogradnja — ( što je naša Ingra izgradila )[/color]
Gradnja prvih pet zgrada stambenog naselja Medvedgrad na sjevernom dijelu grada već je počela, i to će sigurno biti jedan od većih poslova u stanogradnji u 2006. Do kraja 2007. niknut će 15 zgrada, odnosno 90 stanova od 32 do 96 četvornih metara. Riječ je o posljednjoj velikoj građevinskoj parceli u podsljemenskoj zoni. Četvorni metar stoji 1700 eura, dok će se kvadrat u prizemlju prodavati za 1600 eura.
Druga velika gradnja s “mirisom” luksuza je ona Ingre, koja najavljuje gradnju 16 urbanih vila sa po četiri stana u samom centru grada, na Srebrnjaku. Stanovi će biti luksuzno opremljeni, a cijena četvornog metra bit će u skladu s opremljenošću i lokacijom, očekuje se od tri do četiri tisuće eura.
[color=blue]Detaljnije na:[/color] http://www.ingra-nekretnine.hr/index.php?page=project&project_id=1124