INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Koja borba o zaključnoj cijeni. I to je dokaz da ovdje trguju neozbiljni koji će plakati čekajući 7 kuna.

neće uvijek biti ovako.

EEEEEEEEEE,znači opet kupnja na 8.Sory vatreni-ignore.

peyo

@superhik9
100% unutra, kad izađem van javim ti, hočeš javno ili na private
Bilo je na 7,50, "točnije" 7,70 kn. Korigira se graf pa tako i ja.
Eto vidiš ni TA nije kao što je bila, ali po knjizi kažu može do 3%.. (mislim 4 u 1). Upravo se dogodilo.
LP i nemoj biti ljut. Život je lijep ako ga znaš koristiti.

Samo kontra mrguda,target mu bio 7.70 pa nije kupio,pa naraslo na 9 pa on kupio a ja mu prodao.Sada očekujemo 7.60 kada će on kratiti svoje gubitke a mi kupovati.
Neka, ljude si plašio sa svojim targetima.Tko drugom jamu kopa sam u nju upada.
[/quote]
Griješiš…. ja je sada mogu srušiti kada bih htio na cca 8 kn jer sam pun kao brod ATPL, i vjerujem da ću zaraditi na ingri. Isto tako još bi je mogao podići, ali podići će se sama vjeruj mi. Jesi li ti frende u plusu ili DEBELOM minusu. Pusti ti mrguda i jame. Rekao sam neki dan.. lako je dokupiti, ali veću količinu na dnu nekoga nn targeta teško, zato uvijek prije ulaz i izlaz jer je teško igrati se s burecima s ovom količinom. Da i više nije ta količina…a i broj dionica se povećava.
LP
[/quote]

Kupovao sam na 8 i prodavao na oko9 i to u 2 kruga.Kupovat ću ponovo.Gledaj koja je razlika između mene i tebe,ti si stavio 50 grafova za dolje u periodu od 10 dana i stalno drukao na dolje, ja sam prodao pa je ne pljucam i još govorim da je podcijenjena.Sad si kupio pa idemo gore,ajde digni je kad si frajer da vidimo.

bit će bolje................

lagano se potrosila razina 8.xx-9.xx….

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Malo ste me razočarali ,očekivao sam da ste u mogućnosti barem do 10 kn počistiti stvar,a ono ponovno u provaliju,idemo ispod 8 u skoroj budućnosti ,ako ne i niže,previše se prodaje pojavljuje,ljudi biježe van,što je razlog ???

KATASTROFA….
http://www.zse.hr/userdocsimages/financ/INGR-fin2011-3Q-NotREV-K-HR.xls

moje pisanje je moje osobno mišljenje, nije savjet ili poziv za kupnju ili prodaju dionica!

Prepolovljen gubitak, rast bruto dobiti [smiley] Zvali su me spin DOKTOR [smiley]

može ona i gore idole sljedeći tjedan, ali ovo danas nema veze s ničim da su stvarno htijeli prodat onolike količine koje stoje na asku mogli su komotno malo po malo kao i do sada čekajući da se bid naslaže pa udri neko ima finu količinu za glumit strašljivca a još mu i skriveni nalozi omogučuju da izgleda i strašnije ( razlog je što je to možda samo desetina ) mada sam uvjeren da je to bilo cca 80% ukupne količine,

pepe7

Nisam mrga,nisam ni bio za kompom,krećemo rafineriju,ali da je sprdačina…..je ito velika.A vidjet ćemo u ponedjeljak.Mislim da se ekipa udružila,mada i nije jasno ,jer jučer su se mogli istovarati po skoro kunu većim cijenama.Kao da im paše jeftinije da mogu izgledati veći.Ali hebiga i to je dio igre.Nadam se da će uskoro nekakav posao,jer ne namjeravam više štopati ubudalo.Otvorili mi se novi vidici i nove mogućnosti,bez ovakvih zakulisnih igara.Sretno.

peyo

Kolega PEYO, jel ovo bio RETEST točke proboja???

GOLUB i SMART - od 1milje kuna do bicikle jer KSST-R-A padaju ko klada! A mora zaorati tek ka 250-350kn!!!

@superhik9
Eto vidiš ni TA nije kao što je bila, ali po knjizi kažu može do 3%.. (mislim 4 u 1). Upravo se dogodilo.

Samo kontra mrguda,target mu bio 7.70 pa nije kupio,pa naraslo na 9 pa on kupio a ja mu prodao.Sada očekujemo 7.60 kada će on kratiti svoje gubitke a mi kupovati.
[/quote]
Griješiš…. ja je sada mogu srušiti kada bih htio na cca 8 kn jer sam pun kao brod ATPL, i vjerujem da ću zaraditi na ingri. Isto tako još bi je mogao podići, ali podići će se sama vjeruj mi. Jesi li ti frende u plusu ili DEBELOM minusu. Pusti ti mrguda i jame. Rekao sam neki dan.. lako je dokupiti, ali veću količinu na dnu nekoga nn targeta teško, zato uvijek prije ulaz i izlaz jer je teško igrati se s burecima s ovom količinom. Da i više nije ta količina…a i broj dionica se povećava.
LP
[/quote]

Kupovao sam na 8 i prodavao na oko9 i to u 2 kruga.Kupovat ću ponovo.Gledaj koja je razlika između mene i tebe,ti si stavio 50 grafova za dolje u periodu od 10 dana i stalno drukao na dolje, ja sam prodao pa je ne pljucam i još govorim da je podcijenjena.Sad si kupio pa idemo gore,ajde digni je kad si frajer da vidimo.
[/quote]
Rekao sam ti podići će se. Lako je prodati ili kupiti 500 do 1000 kom što ti radiš, ali 5x t komada je malo teži slučaj. Ili srušiš svima ili podigneš cijenu. Meni je ulaz 8,31, više nego zadovojavajući, pokaži svoj ulaz/izlaz. Lako je pisati a slikice nema. I ne plj..m ja po ingri, već se nadam dobroj zaradi. Frajer sam davno bio, sad sam malo striji čiko i po godinama bih ti vjerovatno mogao biti ćaća. Inaće sam ljut na pokvarene i zle ljude. Malo se za promjenu upristoji ako možeš, lijepo bi bilo, puno ovdje ima starijih i ozbiljnih ljudi koji ne vole slušati prostote, zajedljivost i gluposti, osim ako drugačije neznaš, pa ćemo to onda razuijeti. Hvala !!
LP

I very much love INGRA !!

@superhik9

[/quote]
LP
[/quote]

[/quote]
Rekao sam ti podići će se. Lako je prodati ili kupiti 500 do 1000 kom što ti radiš, ali 5x t komada je malo teži slučaj. Ili srušiš svima ili podigneš cijenu. Meni je ulaz 8,31, više nego zadovojavajući, pokaži svoj ulaz/izlaz. Lako je pisati a slikice nema. I ne plj..m ja po ingri, već se nadam dobroj zaradi. Frajer sam davno bio, sad sam malo striji čiko i po godinama bih ti vjerovatno mogao biti ćaća. Inaće sam ljut na pokvarene i zle ljude. Malo se za promjenu upristoji ako možeš, lijepo bi bilo, puno ovdje ima starijih i ozbiljnih ljudi koji ne vole slušati prostote, zajedljivost i gluposti, osim ako drugačije neznaš, pa ćemo to onda razuijeti. Hvala !!
LP
[/quote]

Otac možda ako imaš 70-ak godina.Neću se razmetati količinama kao ti jer mi je to .reseravanje.Pokvaren i zloćest reće mrgud i ostane živ,ti samo želiš zaraditi i ne biraš sredstva.
Da ja sad nacrtam koji grafić npr.kanalić s targetom 7 kuna.Recimo 55 000 komada po prosjeku 8.31 ha ha ali neka ti bude ali to bi značilo da si samo ti i ja kupovali i još nekolicina.S obzirom da sam ja prodao a vjerujem i još neki ne vidim tko bi to gurao gore.Mali snage nemaju,tržište je shebano
do boli.Uglavnom prošlo je dosta dionica na ovim razinama tako da je vjerovatnost da se pokrene lavina put dole poprilična,a kad se ekipa makne s kupnje ne znam kome ćeš ih prodati.Kada padne na 7 ti ćeš po mojoj procjeni biti u minusu laganih 100000 kuna.

Pozdrav

bit će bolje................

New Report

Close