INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

FI će biti uobičajeno u 15:59. Što vi mislite?

neće uvijek biti ovako.

Samo kontra mrguda,target mu bio 7.70 pa nije kupio,pa naraslo na 9 pa on kupio a ja mu prodao.Sada očekujemo 7.60 kada će on kratiti svoje gubitke a mi kupovati.
Neka, ljude si plašio sa svojim targetima.Tko drugom jamu kopa sam u nju upada.

hehe, mrgud je plašio ljude padom na 7 kn,a u međuvremenu je kupovao po 8,30 kn… na kraju će mu se sve obiti o glavu jer masa ljudi pokušava izaći van pa bi cijena na kraju stvarno mogla na njegovih 7 kuna [lol]

moje pisanje je moje osobno mišljenje, nije savjet ili poziv za kupnju ili prodaju dionica!

MA ovoj dijonici fondovi ni netrebaju…
Peyo i Mrgud imaju bar 250 000 komada..
I onda je svizac…

PEYO vizionar slijepac, kolekcionar minusa

A do kuda sada,je,vani je korekcija,ali da li je kod nas bio takav rast da bi bilo korekcije.Pa da li ćete stvarno pušiti jer znam da vam je ulaz bio na 8,5,i rušiti dalje i zaigrati još jednu igru.Jučer ste mogli uzeti skoro kunu ,a danas čete van sa minusom.A ustvari znate sami najbolje…..ispod 8 nećete.

peyo

@peyo
O tome sam govorio, nema smisla naglo i jako dizati jer burekđije samo čekaju da se iskipaju. Da si jučer počistio sve do 10 kn, svejedno bismo danas pali ispod 9 kn jer masa naloga uopće nije izložena. Treba sačekati neki veći posao ili da na cijeloj ZSE krene oporavak pa ćemo krenuti gore kako treba.

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

Izgleda se Mrgudu žuri van pa bi mu trebalo pružiti priliku da izađe ali po 7 kn kako je nagovještavao i objavljivao u dvojim analizama. Ja mu nedam 8 kn.

tehnički gledano ovo je zrelo za jedan ozbiljan rast…ali opet…
ovo vani zelenilo neće vječno trajati…tako da, ne znam…
netko je spomenuo 7,60…možda i nije tako nemoguće, pa ni tehnički…vidjet ćemo…
stoga, stvarno, ima li uopce smisla biti visoko na bidu ?!?
možda je ipak puno mudrije strpljivo čekati nižu … lp

p.s. vidim da su neki građevinari pozitivno iznenadili…može li i Ingra ?!?

Optimist - loše informirani pesimist

Štapovi nabavljeni??? [huh]

Svi koji su me poslušali i na vrijeme nabavili štapove sada ne moraju nositi gaće u rukama…

Vatreni jesi ti to pokaz za autobus zamijenio za par dionica INGRE????????????

peyo

Vatreni jesi ti to pokaz za autobus zamijenio za par dionica INGRE????????????

Probao sam, ali nitko neće dionice…

nije ovo dobro za zdravlje kako se trguje ingrom

[b]#Samo mi nemoj pokazivati krivulje!” jer je obolila od celebralne divergencije[/b]

Samo kontra mrguda,target mu bio 7.70 pa nije kupio,pa naraslo na 9 pa on kupio a ja mu prodao.Sada očekujemo 7.60 kada će on kratiti svoje gubitke a mi kupovati.
Neka, ljude si plašio sa svojim targetima.Tko drugom jamu kopa sam u nju upada.

hehe, mrgud je plašio ljude padom na 7 kn,a u međuvremenu je kupovao po 8,30 kn… na kraju će mu se sve obiti o glavu jer masa ljudi pokušava izaći van pa bi cijena na kraju stvarno mogla na njegovih 7 kuna [lol]
[/quote]
A da nije drga solucija: Mrgud s skrivenim nalozima na Asku, mali ga preskaču a on vrši dokup po jeftinoj cijeni. Pogledaj TRANSAKCIJE INGRE. A možda to i nije Mrgud, možda je to frend Peyo ili pak netko treći !! [angry]

I very much love INGRA !!

New Report

Close